- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Mindjárt élménybeszámolót tart a fix.tv-n.
Harry:
R.A.P.T.O.R?
Tervezgetünk, tervezgetünk? -
bzoley
veterán
Szerintem a többiek nevében is köszönöm, hogy itt is ''megszólalsz''!
Mi is köszönjük, hogy részt vehettünk a kiállításon és a versenyen is.
Pár apróság, amit esetleg felírhatnál a következő MTH-hoz.
A versenyzőket(főleg a látogatók) nem nagyon lehetett párosítani a géppel. Akik ismerték egymást, ilyen gondjuk nem volt. Szóval, ha pl. uaz a sorszám ott lógott volna a versenyzőkön is, talán a látogatók is hamarabb megszólították volna a gép gazdáját, ha a közelben sétálgat. Kicsit nagy volt a zsúfoltság(ez csak egy megjegyzés)
Szakmai részbe nem akarok belebonyolódni, valószínűleg más véleményen lennénk.
A szvazólapok miatt nem kell (túl nagy) felelősséget vállalnotok. Ez a látogatók és a versenyzők sara. Én nem is szavaztam, mert magam ellen nem akartam szavazni, a sajátomra meg nem lett volna etikus. De sajnos előfordulnak ilyen emberek, ezen nem csodálkozok. Szerintem nyugodtan megírhatod a cikket, hagy szégyeljék magukat el legalább egy kicsit. -
bzoley
veterán
válasz
Xantomas #206 üzenetére
Hát igen. Aki ismeri az Indexet, az tudja, hogy nekik csak ennyire futja. Szerintem még ehhez is nagyon összedugták a fejüket. Gőzük sincs az egészről, és írják a hülyeségeiket. Volt kinn egy fickó sajtóreferens kártyával, sokáig beszélgettünk. Bevallotta, hogy ő ilyet még életében nem látott. Ott magyaráztuk el neki, mit is keresünk ott és hogy mire jó ez az egész. Az ilyenek mit keresnek ott?! Hogy ilyeneket tudjanak írni? Legalább a Subarumat nem húzták le''érthetetlen kék henger''
-
bzoley
veterán
válasz
question man #205 üzenetére
Részvétem. Talán majd jövőre.
-
bzoley
veterán
De még milyen szerény
Nem izélek, ha csak sima kiállítás lett volna, akkor is ugyanazzal a szemmel néztem volna. Van olyan véleményem, amit le sem merek írni(gépfüggetlen).
Én mindíg az apróságokat figyeltem, hogy egyes dolgok, hogy vannak megcsinálva. Pl. a Biblia. Ahogy a modblogot olvasgattam/nézegettem, elismerően bólogattam, hogy ez mellett még Balunak sem lesz talán esélye. De mikor élőben megláttam, hogy mennyi hiba van benne...
Nagyon rossz zsűri lenne belőlem
Egy dolog, hogy valaki mit csinál, de az sem lényegtelen, hogy azt hogy csinálja.
Hetekig izzadtam apró karcolásokkal, mert nem volt képem úgy kivinni, és erre olyan csővet látok, ami még le sincs sorjázva. De ott van a Chevy Van. A képek alapján nem sok jót néztem ki belőle(mint mikrobusz-forma nem is nekem való), de a kész munkát látva, tetszett, amit csinált a fickó, vagyahogy odafigyelt dolgokra. Nálam az ilyesmi a lényeg elsősorban. Ki, milyen munkát ad ki a kezéből. -
bzoley
veterán
Amúgy a ládával különösebb gond nincs, nem rossz ötlet. De pont az mellett mondtam egy srácnak, hogy minden résztvevőt kötelezni kéne, hogy egy évig az ott kiállított gépét használja
Hát nem hiszem, hogy kényelmesen elférne az asztalon.
Nekem azonfelül van még egy olyan ''hibám'', hogy könnyen észreveszem a kivitelezési hibákat, felületességet. Mind a sajátomban, mind a máséban és az alapján ítélek leginkább. -
bzoley
veterán
Lehet, csak azért, mert nem szeretem a fa dolgokat, de nem villanyozott fel az a láda. A monitor kerete sem volt túl pontos, a billentyűnek meg az anyaga lehetett volna más, nem rétegelt lemez. Az egy kicsit ''felületesnek'' tűnt.
Matrix-nál a ''baba'' nem passzolt igazán az amúgy szép festéshez. Persze ez csak az én véleményem.
[Szerkesztve] -
-
bzoley
veterán
válasz
gege71.hu #162 üzenetére
De létezik
Ha úgy nézzük, harmadiknak szólítottak ki
A közönségszavazatok alpján 12.
Épp a szomszédomnak mondtam, hogy legalább egy kis szilikonpasztát jó lenne nyerni, mert az fogyóeszköz. Nyertem is. Hogy miért nem VGA-t akartam?
A Quake-nek én is nekifeküdtem. Kerestem az igazi alaplapot
A monitorkábelt nem is figyeltem. És sokan fel sem fogták, hogy miről van szó, csak azt látták, milyen ''lepusztult''. Jó volt az ötlet. A Subaruhoz is odahajolt a kiskölök:''nézd apa, milyen halk ez a gép''(be sem volt dugva)
Nálam nagy hátrány volt, hogy semmit nem lehetett látni belőle. Se egy ablak, vagy valami. Egy Képernyő a képeimmel sokat segített volna. De nem volt. -
bzoley
veterán
válasz
Xantomas #157 üzenetére
Nekem speciel van cicám, de már biztos láttad:Bővebben: link
Gege:
Casecon:biblia
Casemod:Matrix
Ezek voltak a szakmai nyertesei és volt 15 közönségszavazott.
Én kaptam egy satyeszt, egy 8cm-es ventit, és egy NB hűtőbordát asszem a 12. hellyel
Közönség első: Alien(valszeg nem a gép miatt), bár a Matrix-ról is tudtuk előre, hogy győzni fog
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Mondjuk a plexi lemaradhatott volna az elejéről talán, de igen érdekes volt egy ''szétégett, kirobbant'' gépet működni látni
Nekem jobban bejön a casecon kategória, így nem csoda, hogy sokkal több képet csináltam a kipolskiról. Az nagyon tuti. A bundás-szarvas ház nem igazán jött be. -
bzoley
veterán
válasz
gege71.hu #137 üzenetére
Legalább a galériádon benn vagyok az első háromban
De tényleg. Iszonyú volt. Már délben minden bajom volt. Nem nekem való az ilyesmi. Végül úgy döntöttem, nem hagyom kinn a gépet. Mert akkor neki kellett volna állnom kibelezni, ahhoz meg már nem volt kedvem. És akkor még a hét végén visszamenni érte. Inkább hazavittem. Most már itt ''dübörög'' mellettem a Subaru
(A 600LE-s Impreza is tetszett nagyon) -
bzoley
veterán
Akkor ezennel megbízzuk Xantomast, hogy majd készítsen egy méretes galériát
-
bzoley
veterán
Na, összeszereltem a gépet és...
Nehéz!!! Nem tudom, miért, de nehéz. A mérleg alig mutat tizen egy-két kilót, de szerintem több. Üresen olyan könnyű volt. Kicsit meglepődtemÖröm lesz kicipelni.
-
bzoley
veterán
(floppy előlap)
Szó, mi szó, elég nagy a zsúfoltság. A mi gépeink lehet, hogy már csak a K épületben fognak elférni
Körbefényképeztem én is minden gépet, főleg amik tetszettek.
(A OCC-t el is felejtettem megjegyezni, pedig volt eszemben. Bár részemről csak annyi, hogy amikor lehet, nézem a műsort.)
Ha szavaznék, nálam egyelőre a kispolák a nyerő
Balu gépe jobban néz ki, mint a képeken látszott.
Viszont a lexikon a képein mutatott jobban.
Közben, ha jól hallom, még megy a koncert odakinn -
bzoley
veterán
Már nem kell
Kimentem körülnézni, meg felmérni a terepet. Gép nélkül alig akartak beengedni, de végülis bejutottam
Hogyis mondjam, az Infomarket nagyon szegényes, de már tavaly sem volt az igazi. Az MTH-n volt látnivaló leginkább. Ismerni senki nem ismertem természetesen, Baluval beszélgettem egy rövid ideig. Még Harry is befutott, épp mielőtt indultam volna hazaJól néznek ki a gépek, úgy néz ki, nem kell kinn hagynom az enyémet egész hétre. Nehezen is bírnám ki nélküle
A kispolski szerintem tuti nyerő.
-
bzoley
veterán
Na csak ne olyan gyorsan
Most keltem, pár perce, szóval elképzelhető, hogy már csak holnap viszem ki a gépet. Bár a klubra ki kéne nézni. Mikor lesz az, négy körül?
Szombaton elvileg zárásig(hatig?) lehet vinni a gépet.
Ezt a kispolskit, akváriumot, gitárt hol találták az MTI-sek? -
bzoley
veterán
Most már biztos, hogy lesz két kategória:casemod, ill. casecon.
De a mail-t az érintettek valszeg már megkapták. -
bzoley
veterán
Szerintem talán sorszám alapján a legbiztosabb. Na persze előbb azt is le kell nyomoznod.
Itt van a nevezők listája:Bővebben: link
Elvileg ezek a számok lesznek kinn is láthatóak.
Így pl. az enyém a nyolcas, Harry-é a tizenhetes, usw.
Esetleg ha ll-Kobe betévedne és nyilatkozna(feltéve, hogy jön).
És a többiek is
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Ledes ventit és számítógép házat
Kisebb tennivalóim nekem is akadnak még:
Mivel nem tudtam szerezni rossz kölcsön-alaplapot a gépbe, a sajátomat kell kivinni, tehát össze kell raknom egy másikat otthonra. Sajnos nem nagy a választék. Vagy AMD K6-24-500Mhz+apróságok, vagy P2~300Mhz lesz(amelyik működni fog)
Kicsit le kell még törölgetni a házat, meg be kell rakni a konfigot(előbb kell a másik a tv, meg a net miatt)
A macsek szétrágott egy kábelt, azt meg kell szervizelni
Ja, kicsit még polírozok a fényes dolgokon, mert már rendesen összefogdostam.
Meg nem tudom, de lehet, kéne csinálni egy zárat valahova(ami nem látszik) lezárni az ajtót, hogy ne lehessen nyitogatni.
Szóval én sem unatkozok
Azt meg még mindíg nem tudom, hogy mikor vigyem ki a gépet.
Én eddig azt hittem, hogy most csak Infomarket lesz, mint eddig mindíg, külön. De úgy látom, most lesz az őszi BNV is.
Még a végén belépőt kell vennem más napokra is, hogy mindent végigjárhassak. Hacsak nem kapok idén is céges meghívót. -
bzoley
veterán
Fontos: Újabb infó a versenyzőknek!!!
''>>> A mai napon kaptuk az újabb hírt a belépéssel kapcsolatban, miszerint a szombati napon a versenyzők leghamarabb déli 12 órától léphetnek be a kiállítás területére. Ezúton kérek elnézést minden versenyzőtől, a sok változtatás miatt. <<<
>>> Sajnálatos módon újabb változás történt (forrás Hungexpo), a bejárat nem a B pavilon közvetlen közelében lesz, hanem a K épületen keresztül. Minden versenyzőnek a K épület recepcióján keresztül kell belépnie az Infomarket kiállításra. A K épület előtt van egy pici parkoló, ahol ideiglenesen meg lehet állni autóval, amíg a gépet kipakolják a versenyzők, utánna más parkolóhelyet kell keresni. <<<
>>> A versenyzőknek segítő személyek előre megváltott jegyekkel ugyanott beléphetnek, a versenyzőkkel egy időpontban, 10-18 óra között.
Továbbá megtudtuk, hogy a belépőjegyek elővételben megvásárolhatók az ország 3700 Toto-Lottó kirendeltségén is (Infomarket belépőjegy néven).
A szombati és vasárnapi napon a lehetőségekhez mérten megpróbálunk segíteni a versenyzőknek a bejutásnál, vagyis aki akarja a képen jelzett bejáratnál fél 10-kor átadja gépét, és mi kocsival/gyalogosan eljuttatjuk a pavilonig. A versenyzők ezt követően a 10 órai nyitáskor léphetnek be. <<<''
Radikalmod:Bővebben: link
Húzzatok bele! -
bzoley
veterán
Az én házikómon is akad hiba, nem is egy
Azért én csak elviszem, ha már így alakult.
Azt, hogy mikor, még nem döntöttem el. Mint ahogy azt sem, hogy kinn hagyja-e egész héten. Nem is igazán foglalkoztam még vele. de lehet, kinn leszek már Szombat délután(ha nem leszek nagyon lusta)
Amúgy hogy szokták az ilyet csinálni? Berakom egy papírdobozba, hónom alá kapom és átviszem? Minden esetre, ha kinn hagyom végig, csak az üres ház marad ott egy-két régi alkatrésszel(ATX-es lapom csak egy van, azt hazahozom), talán az ajtót is lezárom. -
bzoley
veterán
Hátha még nem túl késő:
''Ma este élő riport modderekkel a Fixtv-n!
A Fixtv ma esti adásában, 21:10-től a Kreatív Klubban zERo és BaluC élőben fog a MTH 2005-ös modder versenyéről beszélni. Szó lesz ezen kívül a radikalmod modding klubról is...''
Forrás: MTH2005Bővebben: link
Megnézzük mi lesz benne
Az ajtót én is féltem egy kicsit. -
bzoley
veterán
Nevezők száma:52
Visszalépett:2
Leszünk egy páran -
bzoley
veterán
Csak azért emlékeztem rá, mert volt belőle egy kis vita a fórumon.
Flatcoke írta Augusztus 7-én 15.33-kor Bővebben: link :
''Fontos: A nyerteseknek kötelező módon ott kell hagyniuk a gépeiket a kiállítás egész további időtartama alatt, vagyis 18-tól 25-ig, hogy minden látogató, aki nem tud aznap eljönni láthassa azokat. Aki nem nyer, de mégis otthagyná a gépét, annak külön örülnénk (és a többi későbbi látogató is biztos), de nekik nem kötelező otthagyni''.
Lehet, hogy a szabályzatban már nem volt benne, de az is lehet, hogy kivették belőle. -
bzoley
veterán
Már 42 induló van
Hogy szem előtt legyen:
Fontos információk a versenyen indulóknak!
''Ahogy arról már beszámoltunk lassan minden összeáll az idei mod-tech Hall kiállítással és versennyel kapcsolatban, így most a versenyzők bejutásáról olvashatnak az érintettek néhány sort.
Az MTH2005 (mod-tech Hall) modder versenyére szeptember 17.-én, azaz szombaton reggel 10-órától lehet a benevezett gépeket beszállítani. A korábban jelzett vasárnapi legkorábbi időpont reggel 8-óra helyett délelőtt 10 óra lett! Legkésőbb a verseny napján szeptember 18.-án 11 óráig minden versenyzőnek és gépeiknek meg kell a helyszínre érkeznie.
Minden versenyző névre szóló belépési lehetőséget kap a szombati és vasárnapi napra, csak egy személyre szólóan. A belépés, kizárólag csak a térképen jelzett kapunál lehetséges, a K épület jobb oldalánál. A K épület közvetlenül az EXPO hotel mellett található.
A vasárnapi napon 10 és 11 óra között a lehetőségeinkhez képest megpróbálunk segíteni a versenyzőknek bejutni a kaputól a versenyig (autós, vagy kerekes kocsis szállítás).
Aki nem egyedül érkezik, azoknak ajánljuk, hogy a többi személynek előre váltsák meg a jegyet, hogy könnyebb legyen a kapun a bejutás.''
Forrás:MTH2005Bővebben: link
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Gergello:
Ámen!
Viszont a bejutás az érdekelne lassan. Eddig, csak mint látogató voltam kinn az Expo-n(na jó, volt, hogy mini PC-s esztergát állítottunk ki, de az már rég volt).
Szal, ha mondjuk nem viszem ki Szombaton a gépet, akkor Vasárnap reggel az éjjeli őr nem fogja rám uszítani a kutyáját?Na meg valami infó a belépőkről. Mikor, hol, kitől kapunk? Egyéb kiállítók korábbi tapasztalata?
-
bzoley
veterán
Csatlakozom, sőt. Mivel saját felhasználásra készül(t), meg sem fordult a fejemben, hogy kivigyem a ''szemeteskukámat'', de mivel többen hívtak és látni akarják, szívesen megmutatom. Szóval ha úgy vesszük én már nyertem. Bár (hátha valamelyik szponzor olvassa) egy x800-at nem utasítanék vissza
Xantomas:
A HOC-fórumon kérdeztem, de hátha visszatérsz ide is. Citroën-nel kezdted az írásod, de nyugtass meg, hogy nem autós házat építesz. Ne érts félre, csak eszembe jutott, hogy ha egy ''idegen'' betéved szétnézni, akkor azt fogja látni, hogy ez is autós, ez is autós, meg ez is, meg ez is. Ez kicsit zavar, így napközben(épp, hogy átfutottam a hsz-odat(figyelmetlenül)) már azon töprengtem, hogy jobb lenne kimaradni inkább, tekintve hogy ha túl sok hasonló téma lenne, az az összeset megbélyegezné.
Ellenben szívesen találkoznék minél több Ph!-s arccal
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged