- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Szerintem még utólag is ki lehetne zárni az illetőt. Szigorúan az én véleményem. Egyébként indokolnotok sem kéne(minek? Ő is tudja és az egyéb érintettek is tudják), csak közölni kéne az illetővel és vmelyik hivatalos portálon (Bocs most nem tom melyik a MTH fő ''hordozója''?? HardverOC???), hogy nem ő a közönségnyertes. PONT. Történet vége.
Ha pedig jövőre jelentkezne, sajnos már nem lenne hely idő stb akármi...
Ha finoman fogalmazok akkor is azt kell mondjam az illetőről, hogy egy kis-stílű kis köcs*g.
Ha moderálnátok a végét... nem bánom..ezt akkor is le kellett írjam
peace
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Közel egy órát gondolkoztam rajta, hogy kommentáljam a dolgot... Nem teszem meg. Úgy érzem hogy minden benne van a blogban amit a szinfal mögüli világról, és a dolgokról gondoltunk.
Hogy az illető nem lett kizárva szerintem jobb ötlet volt. Így mindenkinek nyílvánvaló, hogy kiről is van szó, viszont ha megtörtént volna a dolog és nem lenne megnevezve az illető, akkor találgatások és mutogatások lennének. Így pontos a dolog. Ha neki megérte...
Többet inkább nem írok, még lincshangulat szítása miatt vádolnak meg...
[Szerkesztve] -
harry
veterán
azért lehet jobban átgondoltam volna azt a kizárást... eléggé lehangoló. De remélem, hogy jövőre végre sikerül összehozni egy olyan versenyt, ahol minden tisztán megy, jó a hangulat, sok az egyedi ötlet, a szép alkotások és nem lesznek ilyen problémák. A mostaniból lehet tanulni, bár igazából én sem gondoltam volna ilyesmikre...
-
harry
veterán
Bizony, egy év múlva megint tali
Ha több szakmai díj nem is lesz, legalább a szavazáson kellene változtatni valamit
ez tényleg nagyon gáz.
bzoley - egy nyakbavaló jó lenne, a versenyző számával, esetleg nevével (valahogy csak meg kell szólítani). Persze én sem szavaztam - bár páran buzdítottak, hogy erre, erre, de mondtam, hogy kösz inkább nem
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Szerintem a többiek nevében is köszönöm, hogy itt is ''megszólalsz''!
Mi is köszönjük, hogy részt vehettünk a kiállításon és a versenyen is.
Pár apróság, amit esetleg felírhatnál a következő MTH-hoz.
A versenyzőket(főleg a látogatók) nem nagyon lehetett párosítani a géppel. Akik ismerték egymást, ilyen gondjuk nem volt. Szóval, ha pl. uaz a sorszám ott lógott volna a versenyzőkön is, talán a látogatók is hamarabb megszólították volna a gép gazdáját, ha a közelben sétálgat. Kicsit nagy volt a zsúfoltság(ez csak egy megjegyzés)
Szakmai részbe nem akarok belebonyolódni, valószínűleg más véleményen lennénk.
A szvazólapok miatt nem kell (túl nagy) felelősséget vállalnotok. Ez a látogatók és a versenyzők sara. Én nem is szavaztam, mert magam ellen nem akartam szavazni, a sajátomra meg nem lett volna etikus. De sajnos előfordulnak ilyen emberek, ezen nem csodálkozok. Szerintem nyugodtan megírhatod a cikket, hagy szégyeljék magukat el legalább egy kicsit. -
Xantomas
őstag
(oh, konkurens fórumba?
de nekem pszt
)
Meg kell hagyni hogy az első közönségdíjas szerintem se érdemelte meg az első helyezetet, max a harmadikat... Bevallom kicsit forrni kezdett az én fejem is mikor a vélhetően apuka a kezembe nyomta a kitöltött szavazólapot (2x-is, másodjára próbaként, de úgy érzem elég jellegzetes fej és testformám van, és a beszédemről is elég könnyen kitűnök a sorból, hogy ne lehessen véletlenül se összetéveszteni valakivel )... vagy ennyire hajtott valamire a nagy hevületben, vagy ennyire vak, hogy nem vette észre hogy nemsokal 11 utántól ott legyeskedtem mások, gépe körül, és ha éppen volt bennem annyi energia és pihentség akkor kérdeztem (ami azt feltételezi, hogy nekem is közöm volt a dologhoz).
Nem lehordani akarom, mert tényleg miniatür részletekig kidolgozott, és precíz munkával volt ott, de nem a legötletesebbel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest