- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
De még milyen szerény
Nem izélek, ha csak sima kiállítás lett volna, akkor is ugyanazzal a szemmel néztem volna. Van olyan véleményem, amit le sem merek írni(gépfüggetlen).
Én mindíg az apróságokat figyeltem, hogy egyes dolgok, hogy vannak megcsinálva. Pl. a Biblia. Ahogy a modblogot olvasgattam/nézegettem, elismerően bólogattam, hogy ez mellett még Balunak sem lesz talán esélye. De mikor élőben megláttam, hogy mennyi hiba van benne...
Nagyon rossz zsűri lenne belőlem
Egy dolog, hogy valaki mit csinál, de az sem lényegtelen, hogy azt hogy csinálja.
Hetekig izzadtam apró karcolásokkal, mert nem volt képem úgy kivinni, és erre olyan csővet látok, ami még le sincs sorjázva. De ott van a Chevy Van. A képek alapján nem sok jót néztem ki belőle(mint mikrobusz-forma nem is nekem való), de a kész munkát látva, tetszett, amit csinált a fickó, vagyahogy odafigyelt dolgokra. Nálam az ilyesmi a lényeg elsősorban. Ki, milyen munkát ad ki a kezéből. -
bzoley
veterán
Amúgy a ládával különösebb gond nincs, nem rossz ötlet. De pont az mellett mondtam egy srácnak, hogy minden résztvevőt kötelezni kéne, hogy egy évig az ott kiállított gépét használja
Hát nem hiszem, hogy kényelmesen elférne az asztalon.
Nekem azonfelül van még egy olyan ''hibám'', hogy könnyen észreveszem a kivitelezési hibákat, felületességet. Mind a sajátomban, mind a máséban és az alapján ítélek leginkább. -
bzoley
veterán
Lehet, csak azért, mert nem szeretem a fa dolgokat, de nem villanyozott fel az a láda. A monitor kerete sem volt túl pontos, a billentyűnek meg az anyaga lehetett volna más, nem rétegelt lemez. Az egy kicsit ''felületesnek'' tűnt.
Matrix-nál a ''baba'' nem passzolt igazán az amúgy szép festéshez. Persze ez csak az én véleményem.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged