Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Tudod ki volt a sajtoreferens? Félre kellett volna hívni, hogy ''szerencsetekerjünk'' már egyet
Hogy megöregedett... Mármint mióta láttam a TVben...
Nem volt semmi baj a géppel. Ez is olyan mint mikor:
Két alteros művész sétál az utcán. Egyszercsak az egyik megszólal:
-Hé, oda ''rettyintsek'' a küszöbre?
-Hagyd úgy se értenék!
Ez áll fent nálunk. Bőrömön érzem, hogy a rokonok se értik mire jó ez, pedi g vannak műértők/képzőművészek a családban de ez nekik is túl absztrakt. Még kell egy kis ídő, hogy oda jussunk mint az autótuninggal. Jelenleg a ''kályhacsőkipufogónál'' tartunk moding terén, magyarán a házilagos megoldásoknál, de idő múlva mi is elérjük a manufakturális profi gárdával dolgozó tömeges moding stúdiók létjogosultságát. -
Meta
tag
én szimplán megkérdeztem..
Meg azt is, ha valamelyik oldalon belemegy a lövedék/bomba/kis zöld emberke és a másikon ki, akkor miért minden nyílás kifelé hajlik...a válasz eredet volt: Felrobbant benne.. bár akkor meg miért volt benne szinte sértetlen előlap rész...
Na mindegy.. ilyen kukacoskodásokat leszámítva nem volt rosz ötlet.
Zoley: A Tied sem volt rossz, bár tényleg kellett volna több infó
Alien: Őszintén szólve nekem nem tetszett... gondolj bele, ezt az asztalra? .. érdekes
Biblia: Jó volt, ötletes, és a gatewatch lenyűgöző volt
Mátrix/fej : igényesen volt elkészítve, nem agyoncicázott.. úgymond kultúrált.. megérdemelte
Gitár: Egy őrült ötlet... derülni jó volt -
gege71.hu
addikt
Az Alien sem volt rossz, bár a tied jobban bejött. A srác akié az alienes kicsit nyomult mint vmi amway ügynö...persze csak finoman.(ha olvasod ne sértődj meg! peace
) Mellesleg ha nem mondja, hogy ott vannak cetlik, lehet szavazni akkor valszeg egyáltalán nem is szavaztam volna.
A quake-es azért tetszett mert nem jöttem rá a turpisságra (értem én hogy gőzgép de mi hajtja?). Megnéztem a monitorkábelt direkt az bekötve a pörkölt vga-ba, nulla memóriamodul...pörgő procihűtő...szal nagyon ötletes volt...szerintem. A srác elmondta végül miután ott hajolgattam körülötte értetlen ábrázattal.
Most a Subaru cuccal végülis hanyadik lettél? Nem létezik, hogy 1-3-ba nem került be! -
harry
veterán
Mérleg szerint enyém is csak 15 kiló - bár oldallap nélkül mértem, de szerintem több mint 15, elég nehéznek tűnt mikor először felemeltem. Főleg mikor a K-B épületek között átvágtunk.
Amágy gyártók szempontjából szerintem nincs sok különlegesség, igaz csak nagyjából néztem körül, de nem volt semmi nagyon szembetűnő, esetleg talán Vapochill és kompresszor. -
harry
veterán
Jah, tényleg, azthiszem találkoztunk
Holnap szerintem 11 körül ottleszek. Gépet lehet kint hagyom a héten. De elég gázos, hogy alig van hely, ma legalább 20an voltunk, és több gépet már alig lehet lerakni; nem gondoltam volna, hogy 400m2 pavilonban az elhelyezéssel lesz probléma.
Általában 17es gép körül megtaláltok, fekete OCC-s mellényben leszek. Pár képet már csináltam, de egyelőre nem akarom publikálni, tessék eljönni és megnézni a gépeket -
harry
veterán
Bizony, 17
Bár előttem valaki visszalépett, de szerintem nem változik a sorrend. Még kicsit forrasztgatok és kész is. Én is épp előbb oldottam meg, hogy oldallapot is lehessen csavarozni, hogy csak úgy ne tudják levenni - ez egy kisszerver ház, az oldala másképp működik, mint a többi háznak: felfelé nyílik, gyárilag volt a tetején is egy takarólap, de mivel leszedtem így kellett valami más rögzítési mód. Illetve nekem nem kellett volna, így is jó volt, de nem örülnék ha távollétemben nyitogatnák. Szóval ha megláttok valakit a ház körül egy csavarhúzóval (rajtam kívűl) akkor kicsit tereljétek odébb
-
-
Xantomas
őstag
Én, én én!!!
Éppen festeném le a házat. Gondoltam teszek egy próbát, lefújok egy deszkát.
Hát nem éppen matt az eredmény. Megnézem a flakont, hátha roszat vetem, de nem: matt acélszürke, kupakja is egyezik, akkor mi a baj? Mindenesetre nem matt, hanem nagyon szép fényes szürke. Menjenek a tudják hova...
Most vehetek új festéket. -
harry
veterán
''Versenyzők: Aki részt vesz a versenyen az adott esetben a kiállítás egész időtartama alatt kint hagyhatja a gépét, így a további napokon érkező látogatók is megcsodálhatják.'' Nemhiszem, hogy bárkinek is kötelező lenne - engem inkább az érdekel, hogy hol lesznek a gépek és kik őrzik
-
Xantomas
őstag
Ugyan ezt akartam írni
A ház alakja elérte a végleges formáját, ''bevakoltam'' és begletteltem a rontott részeket. Még a hátulján és az elején levő kisajtót kell megcsinálni, aztán simára polírozni majd festeni. Kijavítottam a törött plexi szilákat.
Készül az elektronika. Huhahaha.
Kapcsolóval lehet váltani hogy termoellenllás vagy porméterrel szabályozza a ventik fordulatszámát, vagy szimplán 12V-ot kapjon. Már 2 a 4 áramkörből megvan, de nem tudom folytatni mert nem vettem elélg pottit
Ts 317es regulátorokat használok, de a várakozásokkal ellenben nem melegszik, még kézmelegre se.
Szerintetek elég lesz 40 magasfényű LED a hangulatos bevilágításához? Nem kell hogy vakítson, csak sötétben látszódjanak az alkatrészek. -
harry
veterán
-
Xantomas
őstag
Vidd ki a gépet, mert.. Irgumburgum! Én is nagyon kiváncsi vagyok rá, mert a képek nem mutatnak semmit se!
Szerintem 30 gépből lesz 2 autós ház...
Betéved a faluról a parasztbácsi és amúgyis csak annyit fog mondani:
''Níd mán asszony! Mennyi íígőjük maradt karácsonyrúl... hogy ezek mire pazarolják az áramot!''
(Csak a szélsőségek kedvéért írtam)
Szerintem nem azt nézik majd hogy mit fanatizál a készítő, hanem azt, hogy hogyan néz ki, mi van benne. A fenét se érdekli hogy autós vagy nem autós. Ha 15 Barbie gép lenne ugyanaz a LIAN-LI ház babarózsaszínben, belül UV reagens rózsaszín cucc... na akkor aggógj.
De mivel a tied csőház, Subaru felirattal, az enyém hátmitismondjak formával, Citroen felirattal.
Lefogadom hogy 4 gép lesz, amin vagy egy AMD logó lesz zöld világítással, vagy egy Intel kék világítással. Bár ne legyen így.
A következő téma ''Ekszöszájzbúk, avagy nesze neked montenbájk'' de lehet, hogy átalakítom, és nem Citro lesz, hanem az előbbi, nagy vörös giccses ''flémekkel'', és néhány törött-olvadt küllővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lexus, Toyota topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged