Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hankpoke

tag

Üdv!
    Szerintem egy vezető számítástechnikai lap beszámolhatna erről az eseményről...
    Nem kell kiemelt cikk,de egy rövid hírként megemlíthettétek volna az MTH-t. :U
    Dolog hogy konkurens lapok szervezték,de ebből csak 1 van és 1 évente.
    Nem hiszem hogy ennyire könyörtelen lenne a vezetőség a PH-n :(
    Ominózus blog PH-ra vonatkozó része elkeseredés miatt született meg.Flottul és jól lezajlott esemény után átsiklott volna a szerző ezen dolog fölött.
    Hank

• hankpoke

tag

Üdv!
    Kint voltam a versenyen mint néző / kiállító is.Szerintem nagyon jó felhozatal volt,sok jó és eredeti géppel.Haver vasát hoztuk fel,mert nem lettem időben készen a sajátommal.Mikor beértem majdnem elszégyeltem magam a gépünkel,olyan volt a felhozatal.
    Személyes kedvencem volt a faládikó,ötletes és jópofa gép volt.Kivitelezés nem volt csúcsminőség,de pont ettől volt olyan eredeti feelingje a háznak.Mindent precízen legyártva elveszítette volna báját.Sajnálom a Subarut is,nekem ő volt a 2. !! :C
    Ma olvastam az ominózus blogot..Csak arra emlékszem a nagy kavarodásban,hogy jó nagy rakat szavazócédula hever azon gép környékén kitöltetlenül...Mi lett a sorsa ???
    Lelkiismeretére rábízom,remélem eszébe fog jutni jövőre és nem folyamodik hasonló eszközökhöz.

Szavazásra egy ötlet: Marad a doboz mint tároló,és marad a szavazócetli is,de nem lehet elvinni,elcserélni,megrágni,stb,hanem ott a szavazó hely elött kitölteni és bedobni.Mikor belép a látogató jó nagy táblára felkell írni a szavazás menetét.Tisztelt nagyérdemű körbenéz,értékel,majd ha veszi a fáradtságot szavazóhelység elött megkapja a cetlit és azonnal leadja a voksát.Ha van valakinek akkora bőr a képén hogy retúrba szavazzon tegye,de ez nagy számok törvénye alapján elveszik.Kicsi esélyt látok 20 fős családi körrel szavaztatni,ez is kizárható.Kis finomítással,hatványozottan növelhető a szavazás biztonsága.

Hank

Új hozzászólás Aktív témák