Hirdetés
- Yettel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
(oh, konkurens fórumba?
de nekem pszt
)
Meg kell hagyni hogy az első közönségdíjas szerintem se érdemelte meg az első helyezetet, max a harmadikat... Bevallom kicsit forrni kezdett az én fejem is mikor a vélhetően apuka a kezembe nyomta a kitöltött szavazólapot (2x-is, másodjára próbaként, de úgy érzem elég jellegzetes fej és testformám van, és a beszédemről is elég könnyen kitűnök a sorból, hogy ne lehessen véletlenül se összetéveszteni valakivel )... vagy ennyire hajtott valamire a nagy hevületben, vagy ennyire vak, hogy nem vette észre hogy nemsokal 11 utántól ott legyeskedtem mások, gépe körül, és ha éppen volt bennem annyi energia és pihentség akkor kérdeztem (ami azt feltételezi, hogy nekem is közöm volt a dologhoz).
Nem lehordani akarom, mert tényleg miniatür részletekig kidolgozott, és precíz munkával volt ott, de nem a legötletesebbel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de nekem pszt
)