Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisszati
csendes tag
Helló!
Lenne pár kérdésem:
Nekem a Microsoft Train Simulator Launcher Patch v1.3 van meg (
lehet hogy elég elavult????
).
Mit kell tennem hogy magyar vonatkozású járművekkel tudjak játszani (igazából a
V63
as érdekelne). Hogyan lehet pályát betölteni?
Kell e valami mást letöltenem? Válaszaitokat előre is köszönöm. -
rail
csendes tag
Nem tudom hogy mit hibásztam el.De amikor fent volt a pálya meg a vonat semelyik sem volt ott. Valaki tudja hogy ilyenkor mit kell tenni? Léci segítsetek!

-
fittipaldi19
tag
Hát megvan!!!!! Na szóval az előzőre visszatérve,ez egy "furfangos"activity,mert:1:-szinte végig megengedhető max sebességen kell nyomni.2:Ha az elején már késésben vagy,jobb ha kezded előlről,mert Szajol állomásnál ugyanis beelőz egy másik gyors,de közben szemből is jön egy személy,ezeket el kell engedned.3:Ha nem vagy ott,amikor az előző gyors elhúz,és szinte rögtön nem mész utána(ezért kell a helytelen vágányon menned)akkor Szolnok előtt már jön szemből egy teher,amit a te vonatoddal azonos vágányra kiengedtek!Szóval,ha elkésve értél oda,akkor valahol félúton szembe vagytok egymással,és ilyenkor már nincs mit tenni-Restart az activitynek.Ravasz mi?Elkezdtem vagy 3-szor,mire rájöttem!

-
Maateeo
aktív tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Mérgelődve átnézni az actot editorban, és kezdeni előről. Sajnos nemegyszer megesett már velem is..
-
fittipaldi19
tag
Hát szép jónapot mindenkinek!Na szóval, van ez az(a5-16703-acthu) nevű activity az alföld 5.3.1-es pályán,elég "akciódús"-ra sikeredett,olyannyira,hogy Szajolt elhagyva a helytelen vágányon(bal oldali)egy hídon átérve bevágják a vörös jelzést,persze mész mint állat mert 8-perces késésben vagy.-szóval fogcsikorgatva meg tudok állni,szinte 2-méterrel a jelző előtt,aztán várok.....De mire?Egyszer csak feltűnik a sötétben 3-lámpa,ez még nem is lenne baj,de pont velem szembe jönne,aztán tőlem 5-6-méterre megáll,mert neki is vörös van....Na most ilyenkor mi van?Bugos az act?Én hiába tolatok vissza,mert csak kb-1km-t tudok,utána vörös hátra is. A váltóig nem tudok vissza menni,pedig lehet hogy korábban vissza kellett volna menni a helyes vágányra szerintem mert mellettem minden jelző zöldet mutat,mi meg a helytelenen nézzük egymás "farkasszemét"! Mit kellene csinálni,kedves szakértők?

-
istvan331
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
A régebbi magyar gépeken biztosan nincsen, az újabbakon nem tudom, de itt nincsenek akkora távolságok, hogy ne lehetne kibírni. Akinek meg annyira megy a hasa, annak mindegy, hogy van-e Wc , mert akkor sem tud vezetni. Éjszaka teherrel pedig úgy hallottam régi vezérektől kissebb dolgokkal kapcsolatban:"alacsony sebesség,nyitott ajtó,egyik kéz az éberségin." biztosan volt ilyen is,de tök fölösleges, ez nem transzkontinentiális vasút.
"Every exit is an entry somewhere"
-
fittipaldi19
tag
Sziasztok vasutasok!Én csak egy elég hülyének tűnő kérdést szeretnék feltenni.A minap trainsimezés közben sürgős utam volt- a wc-re-tudom más is van ezzel így- De ez alapján jött a kérdés:A mozdonyokon van wc? Vagy hogy oldják meg ezt a "nyomós"problémát,mert persze még az éberségi is ott van...!Gondolom egy 40-km-es szakaszon állomás híján ez elég gázos,meg aztán nem is állhat meg ott,ahol a szükség kívánja! Szóval
Vagy van bili. -
mstslevi
csendes tag
Igen sikerült!, az acthu-s v43 működik hála istennek, de ez a vác-szob vonalon van. Már csak a Szolnok-Cegléd útvonalon kell felélesztenem és akkor már boldog is vagyok.
Köszönöm az eddigi segítségedet István!
-
mstslevi
csendes tag
Még nem sikerült tesztelni az acthut, mert az a feladat ami acthu-val működik nem egy. De most megpróbálkozom az ötleteddel. Egyébként persze, minden meg van hozzá.
-
istvan331
tag
válasz
mstslevi
üzenetére
Fent van minden tartozék?(New roads,Bin,X-traks...stb.) Kezd azzal, hogy szedd ki egyenlőre az összes nem acthu-s,járművet és consistot(persze csak azokat,amik nem gyáriak és te raktál fel.
).Meg a fent lévő alföldes feladatokat. Tegyél fel egy olyat,ami csak acthus csomagokkal megy, aztán meglátjuk. Már kérdeztem,az acthu-s gépek sem jelennek meg?"Every exit is an entry somewhere"
-
mstslevi
csendes tag
Hát iagzándiból kipróbáltam egy activity-n (cegléd-bp. ny. zónázó), de sajnos az meg azt írja ki amikor belépek, hogy windows hibát észlelt... stb. és kidob természetesen. _Szóval én már nem tom, hogy a pálya, vagy a vonatok a hibásak nálam. Egyébként van egy érdekes tény. a Vác-szob vonalon működnek a dolgok (kivév a v43), persze az esztergomi vonat nem működik :S és a cegléd, szolnok volnalon pedig egyetlen egy activity működik a monri személy. persze ez is úgy, hogy a bombardier vezérlő kocsi van elől :S. pénteken lesz egy hete hogy vesződök vele és még mindíg nem megy. volt már egyszer újra rakva is az egész msts.
-
istvan331
tag
válasz
mstslevi
üzenetére
Feltételezem,az acthu-s mozdony csomagokat is feltöltötted. Ezek sem működnek? Ha az adott mozdony eng.file-a ott van, de mégis keresi, akkor az elérési úttal van gond.Ha jól emlékszem,ezt a consistban kell ellenőrizni,hogy ott arra a mappára hivatkozik-e,amiben van az eng.A második pedig a kabinnézet hiányát jelzi. Az eng.filet kell megnyitni és esetleg abban átirni a kabint egy elérhetőre.
-
mstslevi
csendes tag
Nekem egyszerűen nem akarnak működni a v43-asok. Ha v43-ast akarok indítani, azt kapom mindíg hogy nem találja a H-MAVTR_v43-x3_eng.sms nevezetű fájlt és utána meg kiírja, couldn't creat Cab view. Ezeket a MAV_V43_VMW mapába keresi, és ott van. Tehát nem értem. Viszont, ha a bombardie-es vezérlőkocsi van elől, akkor megy a v43 hátúl. :S
Az összes létező mozdonyt beszereztem már és egyiksem működik :SEgyszerűen nem tudok játszani, mert örökké valami hiba van. Kérlek segítsetek, hogy mi baja van ilyenkor.
Előre is köszönöm.
-
mstslevi
csendes tag
Köszönöm!
-
mstslevi
csendes tag
Köszönöm a segítséget mégegyszer és működik. Viszont van egy új problémám. Amikor a v43-as mozdonyt szeretném vezetni, akkor olyan hibaüzenetet kapok, hogy nem tudja betölteni a Cabwiev-et és hiányol egy bizonyos hang fájlt valami v43_x3. Na ez miért van???
Köszönöm előre is!
-
mstslevi
csendes tag
Köszönöm a segítséget.
-
istvan331
tag
válasz
mstslevi
üzenetére
Próbálj olyan actokat letölteni, ami csak az acthu csomagokat kéri, vagy másik oldalakról tölts le feladatokat.Az utolsó hibaüzenet pedig szerintem abból adódik,hogy régebbi az act. és a frissítések után már nem passzol a pályához.(Változik a peron helye stb.) A Zsk-s mozdonyokkal én sem jutottam sokra.Én úgy szoktam csinálni,ha egy új actot akarok rátölteni,előtte törlöm az összes fent lévőt és egyesével feltöltve próbálom ki.Ha valamelyiknél hibát ír ki és nem tudom egyszerűen megoldani,akkor már megy is a kukába. Azért csak egyesével töltöm fel és próbálom ki,mert így egyértelmű,hogy melyikkel van baj. Ha járműveket követel és szerinted te azt rátöltötted,akkor nézd meg a pontos fájlneveket, hogy betűről betűre passzolnak e.Ha 2009-es szilit kér,de csak 2008-as van,akkor a consistban nevezd át a 2008-ast 2009-esre.
-
mstslevi
csendes tag
A játékhoz meg van minden kiegészítés és alföld 5.3.1-es pályát használok.
-
mstslevi
csendes tag
Hello! Kérlek segítsetek! Letöltöttem rengeteg activityt az ALFÖLD 5 pályához innen: http://www.intercitymsts.hupont.hu/12/alfold-5-palyara-feladatok . Ezek után sajnos folyamatosan azzal nyaggat, hogy vagy 10.000 féle hiba történik. főleg ez: error reading data base. Írtam egy listát is, hogy mik hiányoznak, vagy mivel van a baj. Már 3 napja vesződök vele. Amiket folytonosan hibánaktalál annak ellenére, hogy már letöltöttem őket:
-cfr_71-70_001 és 003 -as vagonokat folyton kéri, pedig letöltöttem + úgy írtam az almappát, ahogy kérte.
-V43-2257 -es mozdony 2008-as formáját kéri amit viszont nem találok, sak a 2009-est
-a 21-55_halberstadti -csomagot is már letöltöttem és az almappát is beállítottam.
-több zssk_ ***-*** mozdonyt is követel, pedig ezket is már letöltöttem, már amik voltak egyáltalán :S
-valami DB_Avmz kocsit, de már ilyet is letöltöttem
-valami HBM_476c_so, azt sem tudom ez mi :S
-valami servis2 és ennek több formája
-a MAV_2041-es mappába vár egy bizonyos MAV_3941-et :S
-várja a BYBDTEE vezérlő kocsit, de ezt is már letöltöttem + ellenöriztem az almappát is.
-cfr_71-80_003-as vagont, pedig ez is megvan
-acthu_bmx_z.wag
-h-start_50_55_22-05_127-4
-h-start_90_35_68-05_015-7_BDVkb. ennyi. azt tudni kell, hogy zeket mind kerest a Google-be, de nagy részüket meg sem találtam :S
Előre is köszönöm a segítségeteket!
+ kapok még egy hibát: ez a bizonyos activity out of date. na ezt nem értem, most akkor lejárt a szavatosságuk???, vagy mit csináljak.
-
lóvasutas
csendes tag
Jadro,feltünően nagy a csend körülötted,milyen meglepetésre készülsz?

-
Xterms
tag
válasz
Gusztika93
üzenetére
Editors & Tools-t megnyitod, azon belül az Activity szerkesztőt, majd file > megnyitással kitallózod az A5/Acitivities mappából a a5-7723_acthu.act-ot, és egyszerűen file > mentéssel elmented. Máris játszható, persze ha más hibád nincs.
-
Gusztika93
csendes tag
a5-7723_acthu azt írja h régebbia dátum mentsem ujra az activyti szervezőbe mit tegyek?

-
msts fan
tag
Valaki tudja,hogy kell activity-t csinálni?
-
msts fan
tag
Köszönöm!most már mennek a bzmot-ok.

Elnézést,hogy nem írtam de vírus támadta meg a gépemet.
-
tirdi
csendes tag
Nekem a 2000-es van meg.És csak alplapi videókártyám van.Azértt nem mennek a betöltött pályák
-
Xterms
tag
válasz
controlman
üzenetére
Ehhez már nagyon-nagyon rég óta kijött az új vezetőállás (én készítettem
), letöltheted innen. 
-
roni222
csendes tag
még 1 kérdés? Tud vki vmilyen grafikai beállítás amin biztos h nem fagy le a játék? mert nekem állandóan lefagy!:S pls.help. köszi
-
Andrew_31
Modder
Sziaszok.
Ismerösöm fanatikus játékos, mondta nem fut valami jól a gépén.
Felraktam a konfigomra, hát szépen leesik az FPS sok helyen.
Kielemeztem a problémát ,és kiderült 1 magot hajt sokszor 90% körül.
Van valami megoldás ,hogy több szálon menjen a progi.
Tudom ,hogy régi már a program, de hátha tud valaki megoldást. -
roni222
csendes tag
Nah szval! letöltöttem egy pálya kiegészítőt az MSTS-hez és bemásoltam a routes mappába elindítom a játékot,de nincs ott a játékban a kiegészítő.http://intercitymsts.hupont.hu/12/alfold-5-palyara-feladatok innen töltöttem le! bemásoltam és nincs ott a játékban a kiegészítő.Szval ez a gond a vonatok megvannak bár ha felteszek egy újjabb kiegészítőt akkor kiírja h egy csomó fájl sérült vagy hiányzik vagy nem tudom mi a baja?! segíts pls.
-
roni222
csendes tag
sziasztok! Kérhetnék egy nagy segítséget? Teljesen új vok még ebben a játékban és szeretnék az előzö segítséggel ellentétben egy részletesebb útmutatót h melyik fájlt hova kell másolnom mert hiába másolom oda ahova kell hibát ír ki és nem jelenik meg a játékban a kiegészítő! pls.segítsetek megköszönném!

-
rail
csendes tag
köszönöm szépen

-
rail
csendes tag
Sziasztok!tudnátok segíteni?MSTS-hez pályákat és magyar vonatokat szeretnék letölteni kisfiamnak.
Honnan
és hova kell őket bemásolni?
Köszi a választ
-
rail
csendes tag
Vallaki tudja hol lehet magyar pályákat letölteni?

-
rail
csendes tag
Nem akarok türelmetlen lenni de kérlek beneteket hogy egy kicsit gyorsaba küldjétek a választ! Előre is köszönöm.

-
rail
csendes tag
Sziasztok!
Én le tudtam tölteni csak a telepités végén nem tudta telepiteni a gép pedig elég mb hely volt.

-
Kazimír
őstag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
A hiba biztosan nem a te készülékedben van, így újratelepítésre semmi szükség.
Az activity-k a hibásak. Általában ezt a hibaüzenetet akkor kapja az ember, ha1. az act elkészítése után még kívülről (tehát nem az activity editorban) módosít valamit rajta. Mondjuk kicserél pár consistot, megváltoztat egy mozdonyt vagy hasonló dolgot művel.
2. a menetrend nem stimmel valamiért.
Ez utóbbira gyanakodj inkább, és először az act editorban nézd meg, hogy az indulási-, érkezési időkkel és általában a menetrenddel minden rendben van-e.Mellesleg, sokszor e hibaüzenettel is lejátszható az adott feladat.
-
fittipaldi19
tag
Hali! Kihaltunk! Lenne egy olyan kérdésem,hogy mit csináljunk akkor,ha ezt irja ki az MSTS: a5-612-2 járat dátuma korábbi,kérem mentse újra az activity editorban! Ezt még 6 másik act-tal is eljátssza,és ez újratelepítés után már jött is egyből belépéskor.Most elég,ha megnyitom az act editorban,és piszkálás nélkül újramentem,vagy mi van?Már nem merek megint elbabrálni semmit,mert megint odalesz minden,szokásához hűen.....!Köszi a válaszokat előre is.

-
fittipaldi19
tag
válasz
controlman
üzenetére
Köszi a tanácsot,de xp-service pack3 alatt fut a játék,és direkt figyeltem telepítgetéskor,hogy semmit ne rakjon a C:meghajtóra,-nálam ugyanis a D:-re van feltéve.Ezt már egyszer megszívtam ugyanis.Memória "erőszak"is van a "mem:1024-es csellel,úgyhogy.....!De különben már azóta jó lett,-talán.Na ezt figyeljétek:2-szer telepítettem fel,teljesen a nulláról az egész játékot,mondani sem kell-elsőre teljes felfordulás,káosz,pedig minden az "előírás"szerint zajlott.Már psychiátriai eset lettem lassan mire megint reinstall kellett! Na-gondoltam,kész-én itt befejeztem...De-aztán idegből még utóljára felnyomtam újra-és- láss CSODÁT JÓ LETT MINDEN! Hibaüzi nélkül megy megint.Most akkor mi van? Erre még a jó öreg Billy (Gates) bátyó sem igen tudna hozzá köpni semmit. Valahová csinálni kellene most róla egy klónt,amíg működik,ha megint elpiszkálok valamit,ne kelljen reinstall a nulláról,de nincs ekkora pendrive-om! (Kb-5-giga).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
controlman
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Látom win7-esed van.
1. Állítsd be az train.exe file kompatibilitását xp-re.
2. Figyelj oda nagyon a telepítési útvonalra, ha 64 bites rendszert használsz, mert két program files mappa van a c meghajtón. A sima program files-be rakja a 64 bites progikat, a program files(x86)-ba pedig a 32 biteseket. Sajna a régi telepítők ezt nem nagyon tudják. Nézd át mind a kettőt. De ha teheted akkor térj vissza az xp-re. -
mdani01
aktív tag
Sziasztok!!
Segítségeteket szeretném kérni abban h ha megnyitom a MSTS Editors & Tools t és rámegyek a a megnyitás gombra akk nem csinál semmit, már újra tettem a játékot és semmi ugyanezt csinálja.
Mi lehet a baj???Köszi a választ előre is.
-
BUMBI07
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Hát igen ,sajnos ez igy szokott lenni.Ha új act-ot tesz fel az ember 80%-ék hogy hiányolni fog valamit.És ha nagynehezen 1-2 óra után minden vonat,mozdony,vagon a helyén van még mindig nagy az esély hogy ujabb meglepi jön elő pl:"a járat érvénytelen peront használ!Mindkét sinrész érvénytelen!stb.."
Meglátásom szerint kicsit mazochista-nak kell lenni ehhez a játékhoz mert sok szivással jár,
meg kellenek hozzá idegek.De ha sikerül és minden megy igazán jó élményt és jó játékot kapunk cserébe.Ennyit el kell viselni mert ha összehasonlitjuk a többi vonatos szimulátoros játékkal ahol minden kiegészitő fizetős,akkor még mindig jobb ez.
Esetleg tudnám ajánlani a train simulator hungary-t az egyik torrentes oldalon.
Én azt tettem rá a feltelepitett játékra,abban sokminden benne van és müködik.
Már csak az ujabb dolgokkal kell kiegésziteni,bár az sem kis mennyiség de az alapok benne vannak. -
fittipaldi19
tag
Sziasztok szakértők.Tudnátok-e egy kis jótanáccsal ellátni engem,mert már felettébb idegesítő ami történt az MSTS-sel.Szóval eddig működött minden hibaüzi nélkül,csak egyszer egy activityt akartam bemásolni,-na itt kezdődtek a gondok.Hiányolt egy csomó FLIRT-hangot,vagonhangot,stb-t pedig ezek fenn voltak, -na mindegy gondoltam leszedem az act-ot,hátha jó lesz!Egy frászt lett jó,még gányabb lett minden,kilépett,Train-exe hibát észlelt,leáll,dumával,úgyhogy teljes REINSTALL.Igen-ám,de! -Mindent ugyanúgy visszatelepitve,mint működőképessége idején - az Alföld 5.3.1-es pályánál az Activitybe való belépésnél,betöltéskor ez a kedves üzi tolja magát a pofámba: A vasút inicializálása sikertelen! -Ennyi,és semmi igen-nem csak egy oké gomb,aztán ezt lenyomva kidob a win-7-be.Pedig már volt bin 1.8....-as újratelepítés,teljes pálya ujratelepítés,xtracks 3.20 ujratelepítés,és semmi változás! Ugyan kedves szakértők,mondjátok már el,mit basztam így el,hogy ez van.Ja,és ha megint fullra újratelepíteném,mi rá a garancia,hogy megint ugyanolyan fos lesz,mint most,vagy jó lesz? Pedig mindent ugyanúgy csináltam,mint mikor jó volt,erre nesze neked,Szívjál! Előre is köszi a segíteni akarást!

-
Újabb rekord született, 1071 km/h lett a végsebessége!

Írtam másik fórumban valamit: "Túlságosan gyenge volt a vonóerő, pl. 30 Halbi kocsikkal kb. 100 km/h-ig tud gyorsítani, ennél többet nem tud! WTF?! Hát nekikezdtem a négyszeres vonóerő növelésére is.
Persze kíváncsiságból, kiderült hogy megváltozott az irányváltó és menetszabályzó logikája a megnövelt vonóerő miatt! Kis híján agyrémet kaptam, de sikerült optimális százalékot választottam többszöri, kísérleti tekergetések után, az egyik 10%, a másik pedig 20% lett, különben a megszokottnál túl sok gőznyomástól "fékezni" kezdenek a dugattyúk, hogy na megállj csak és ez így nincs rendben!
Végül 1071 km/h lett a végsebessége, már nem többet mutat és itt megállt a virtuális és legfelső fizikai határ.
) Azt jelenti hogy nincs lehetlen a valós világban is, csak meg lehet csinálni másképpen. Persze nem a vasúton..." -
fittipaldi19
tag
Sziasztok vasutasok.Az lenne a problémám,hogy az Alföld 5-nél lévő actokba be sem tudok újabban lépni, mert ezt kapom:A vasut inicializálása sikertelen. Valami ötlet,esetleg.Pedig eddig ment rendesen,míg egyszer újra nem kellett telepiteni az egészet.Minden ugyanúgy ment vissza most meg ezt dobálja...!Help!

-
controlman
csendes tag
Pl. a zrf_m41_cab.sms file. A conbuilder file keresője nagyon hisztis az acthu csomagokra.
De hála a rengeteg szabadidőmnek már megoldottam a problémát. Lejavítottam az acthu csomagokat, és a MÁV hangokat. Ha kell valakinek szívesen közzéteszem, csak felületem nincs hozzá. Ebben kérném a segítségeteket.Más: Bdt 400-as sorozat jobb oldali kabin nézetem, a 100-as sorozaté. Van e valakinek helyes fotója róla, vagy esetleg rendes bdt_uj_right.ace file-ja. (Éjszakai is.)
Köszi.
-
-
-
válasz
controlman
üzenetére
Nem hiányos az Acthu_dizel, megtudhatnám melyik mozdony vagy motorkocsi követel ilyen hülyeségeket?
Megnéztem az enyémen, nincs ilyenek a fájlok. -
controlman
csendes tag
Sziasztok!
Acthu_dizel, sound mappából hiányolok pár wav file-t.
m62_airb_ind2.wav
m62_airb_ind3.wav
m41_power_cruise1.wav
m41_airb_auto3.wav
m41_airb_auto2.wav
m41_airb_auto1.wav
m41_airb_ind1.wav
m41_horn1.wavValaki tud segíteni miből alkossam meg?
Köszi előre is.
-
-
-
Jadro
veterán
válasz
szuperbazs
üzenetére
A pályának - ha minden fel van telepítve rendesen - nem szabadna hibaüzenetekkel indulnia. A Kaposvár-Somogyszob szakasz simán járható minden hibaüzenet nélkül, csak ugye üres még a terep.
-
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Igen az a pánik nagyon különös volt, borzasztó volt először...
Alig volt időm rágondolkozni, hogy mit tegyek néhány másodpercen belül, legegyszerűbb a vészgomb megnyomása volt, de az öreg M63 nem bírja az ekkora vészfék erőtől, hogy máris lerobbant vagyis nem gurul többé.
Nagyon érdekes dolgok vannak benne, pl. sorompó előtt éppen vesztegel a harci lánctalpas tank jármű, ilyenkor 120 km/h sebességgel száguldoztam és az egész olyan szempillantás volt, hogy micsoda, mi volt ez az izé...
Hát igen, a fékút az nagyon hosszú...
Például 300km/h (inkább 290 km/h) -ról nullára lefékezni kb. 3-5 km fékúton belül képtelenség. De éjszakán ilyen gyorsan vonatozni az is veszélyes, teljesen beszükül a látótér. 
-
lóvasutas
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Szia. Találkoztam már én is ilyen vonaton átsétáló "David Copperfieldel"
Tehén is akadt már az utamba.
Sztem nem rossz,valósagos dolgok ezek. -
fittipaldi19
tag
Szép estét vasutasok!Gondoltam megosztom veletek eme érdekes észrevételemet. Nektek is volt már olyan "megsemmisítő" élményetek például az alföld 5 pályán haladva egyszer csak a vasút-közút kereszteződésben- meglepetésszerűen berongyol elétek egy-egy busz,kamion,személyautó,stb...?Persze kb 10 méter van,nem mintha 50 méteren meg tudnál állni...De szinte visszaadja azt a pánikot, amit élőben át kell élni egy mozdonyvezetőnek ilyen esetekben...Először még rendesen megijedtem,hogy na,most kezdhetem előlről az actot,de szerencsére csak átsiklik a két jármű textúrája egymáson.Élőben is lehetne ennyi egy vonatbaleset-akkor senki nem sérülne meg...Na jó,ez persze lehetetlen,meg baromság is,de hát...Ja,és ezek általában a sorompó kar nélküli átjárókban "kamikázéznak"!Volt már nyílt pályán tehén,a nyugatiban futó ember is akikből fasírt lett.
Amúgy nagyon jó az alföld 5.3.1. Gratulálok a készítőknek,és segítőiknek! 
-
Kazimír
őstag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Ha Jadro megengedi, hogy reklámozzam egy kicsit: [link]
Ugyanis szívem csücske a pálya, bár a "hazai föld" nekem is Kaposvár-Somogyszob lenne..
Hogy a kérdésedre válaszoljak:
Teljesen kiépítve a pálya egyelőre csak Dombóvár-Pécs-Villány-Magyarbóly között van. A többi helyen - ahogy mondtad - egyelőre csak a síneket húzták ki. -
szuperbazs
tag
Jó estét!(: Egy kérdésem lenne: Valaki tud Kaposvár-Somogyszob szakaszról? A ddu pályában megpróbáltam betölteni, de egy csomó shape data hibát talált. Elindult a szimulátor, de csak a lefektetett sínszakasz és domborzat jelent meg. Másnál is így van?
-
Kazimír
őstag
Egy külföldi fórumon olvastam, hogy más is szenved a problémával, melyet gyaníthatóan a BIN patch dialog.dll file-ja okoz.
Ezért ezt az egy dll-t kell felülírni egy korábbi verzióéval. [link] -
Kazimír
őstag
Igen, minden pályán.
Viszont máshonnan letöltött és bemásolt, action eventeket is tartalmazó activityket enged szerkeszteni.
Tehát, ha kapnék valakitől egy üres activityt (D-Balaton és/vagy D-Dunántúl), egy jó csomó fel-lekapcsolásra szóló action eventtel (hogy is olvastam magyarul? Körülményre aktivizálódó hatás.), akkor szerintem sikerülne összehoznom végre a hőn áhított dombóvári, vagy székesfehérvári kocsirendezést. (Más pályákról sajnos lehetetlen importálni ilyen feladatsorokat, pedig akkor már megoldottam volna úgy..)Persze nincs kizárva, hogy teljesen rosszul tudom, képzelem az act szerkesztés menetét..

-
-
Kazimír
őstag
Sziasztok!
Továbbra is fennáll ez a problémám.
Itt a kép hozzá, hogy a segítő szándékúak tudják miről beszéltem:

Előre is köszönök minden tanácsot, ötletet!
-
msts fan
tag
Most már megy a Bzmot.
EZER KÖSZ !!!!!!!
-
msts fan
tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám.Szereztem új Bzmotokat és amikor a vonattal mennék akkor a betöltésközben megszakad a játék és ezt írja ki:Hiba történt!A train-database olvasása sikertelen.
Fájl:Trains\Trainset\Mav_Bzmot317\Mav_Bzmot317.eng
ezekből kettő jön fel,utána kidob a játékból.
HA TUDTOK,SEGÍTSETEK
előre is kösz! -
-
lóvasutas
csendes tag
Sziasztok.
Használható V63 027est hol tudok letölteni?
Vagy esetleg msn tömöritve valaki eltudja küldeni? -
CSMG
csendes tag
Sziasztok! Végülis megoldódott a probléma, mert már hibaüzenetet sem kapok
Még egy kérdésem lenne. A MÁV Gyorsvonati kocsik-at (deluxe) honnan tudnám letölteni? Kellene pár act-hoz. Köszi szépen előre is -
Jadro
veterán
Felesleges feljebb menni, ez is sok. A módszeri inkább ott érdekes, ahol kevés a memória alapból. Emellett számít a videokártyán lévő memória mennyiség is, erre viszont nincs ilyen "hack". Itt a modellezőknek kell minél jobban elkészíteni az objektumok textúráit.
Nekem csak 256 megás a videokártyám és nem szokott gondom lenni.
-
Kiderült hogy az általa keresett routes\Alfold_5\textures\night\DDu_va_Godisa.ace nem található, ehelyette van ilyen DDu_va_Godisa2.ace, így lemásoltam DDu_va_Godisa.ace-re. Nem lépett ki, végigjátszottam és jó lett.

(#903) CSMG: Szívesen, képzeld el hogy most játszottam és végigvezettem és nem lépett ki!
Gondolom a w7 winupdate-nek is köszönhetően valószínűleg ezt is kijavította...
Most ugyanolyan mem opció mellett teszteltem, felesleges erőltetni, de lehet tesztelgetni akár 5GB-val is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CSMG
csendes tag
Köszönöm szépen Bolic! Azt hiszem egy cipőben járunk! Hibaüzenetet kapok, de már legalább nem fagy ki a játék aminek felettéb örülök!
Nekem is 6 giga memóm van és egyszerűen értetlenül állok a hirtelen kilépések elött. Simán fut a játék full grafikával, majd hirtelen kilép, no de legalább már ez is megoldódott részben. Viszont lenne még egy kérdésem. elvileg a DDu leírásban az szerepel hogy maximum a fizikai memória fele. Szerinted ha még egy kis plusz memóval megspékelem a törétnetet abból nem lesz gond? Marad 1-2 giga a windowsnak meg néhány alkalmazásnak. Neked vagy nektek mi a véleménye(tek)d erről? Vagy van már valami tapasztalat? 
-
válasz
szuperbazs
üzenetére
Sajnos hibát talált, le is töröltem azonnal. Hiszen nem érek rá egész napon vele foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lehet hogy elég elavult????
V63

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)