Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mstslevi

csendes tag

Hello! Kérlek segítsetek! Letöltöttem rengeteg activityt az ALFÖLD 5 pályához innen: http://www.intercitymsts.hupont.hu/12/alfold-5-palyara-feladatok . Ezek után sajnos folyamatosan azzal nyaggat, hogy vagy 10.000 féle hiba történik. főleg ez: error reading data base. Írtam egy listát is, hogy mik hiányoznak, vagy mivel van a baj. Már 3 napja vesződök vele. Amiket folytonosan hibánaktalál annak ellenére, hogy már letöltöttem őket:
    -cfr_71-70_001 és 003 -as vagonokat folyton kéri, pedig letöltöttem + úgy írtam az almappát, ahogy kérte.
    -V43-2257 -es mozdony 2008-as formáját kéri amit viszont nem találok, sak a 2009-est
    -a 21-55_halberstadti -csomagot is már letöltöttem és az almappát is beállítottam.
    -több zssk_ ***-*** mozdonyt is követel, pedig ezket is már letöltöttem, már amik voltak egyáltalán :S
    -valami DB_Avmz kocsit, de már ilyet is letöltöttem
    -valami HBM_476c_so, azt sem tudom ez mi :S
    -valami servis2 és ennek több formája
    -a MAV_2041-es mappába vár egy bizonyos MAV_3941-et :S
    -várja a BYBDTEE vezérlő kocsit, de ezt is már letöltöttem + ellenöriztem az almappát is.
    -cfr_71-80_003-as vagont, pedig ez is megvan
    -acthu_bmx_z.wag
    -h-start_50_55_22-05_127-4
    -h-start_90_35_68-05_015-7_BDV

kb. ennyi. azt tudni kell, hogy zeket mind kerest a Google-be, de nagy részüket meg sem találtam :S

Előre is köszönöm a segítségeteket!

+ kapok még egy hibát: ez a bizonyos activity out of date. na ezt nem értem, most akkor lejárt a szavatosságuk???, vagy mit csináljak.

Új hozzászólás Aktív témák