Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
válasz
mstslevi
üzenetére
Próbálj olyan actokat letölteni, ami csak az acthu csomagokat kéri, vagy másik oldalakról tölts le feladatokat.Az utolsó hibaüzenet pedig szerintem abból adódik,hogy régebbi az act. és a frissítések után már nem passzol a pályához.(Változik a peron helye stb.) A Zsk-s mozdonyokkal én sem jutottam sokra.Én úgy szoktam csinálni,ha egy új actot akarok rátölteni,előtte törlöm az összes fent lévőt és egyesével feltöltve próbálom ki.Ha valamelyiknél hibát ír ki és nem tudom egyszerűen megoldani,akkor már megy is a kukába. Azért csak egyesével töltöm fel és próbálom ki,mert így egyértelmű,hogy melyikkel van baj. Ha járműveket követel és szerinted te azt rátöltötted,akkor nézd meg a pontos fájlneveket, hogy betűről betűre passzolnak e.Ha 2009-es szilit kér,de csak 2008-as van,akkor a consistban nevezd át a 2008-ast 2009-esre.
"Every exit is an entry somewhere"
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest