- Xiaomi 17 - még mindig tart
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Google Antigravity - ennyi volt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újabb rekord született, 1071 km/h lett a végsebessége!

Írtam másik fórumban valamit: "Túlságosan gyenge volt a vonóerő, pl. 30 Halbi kocsikkal kb. 100 km/h-ig tud gyorsítani, ennél többet nem tud! WTF?! Hát nekikezdtem a négyszeres vonóerő növelésére is.
Persze kíváncsiságból, kiderült hogy megváltozott az irányváltó és menetszabályzó logikája a megnövelt vonóerő miatt! Kis híján agyrémet kaptam, de sikerült optimális százalékot választottam többszöri, kísérleti tekergetések után, az egyik 10%, a másik pedig 20% lett, különben a megszokottnál túl sok gőznyomástól "fékezni" kezdenek a dugattyúk, hogy na megállj csak és ez így nincs rendben!
Végül 1071 km/h lett a végsebessége, már nem többet mutat és itt megállt a virtuális és legfelső fizikai határ.
) Azt jelenti hogy nincs lehetlen a valós világban is, csak meg lehet csinálni másképpen. Persze nem a vasúton..."
Új hozzászólás Aktív témák

- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5 darab WIFI/LAN biztonsági kamera, 3 kültéri és 2 beltéri
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell WD15 type-c dokkoló 130W-os töltővel
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze kíváncsiságból, kiderült hogy megváltozott az irányváltó és menetszabályzó logikája a megnövelt vonóerő miatt! Kis híján agyrémet kaptam, de sikerült optimális százalékot választottam többszöri, kísérleti tekergetések után, az egyik 10%, a másik pedig 20% lett, különben a megszokottnál túl sok gőznyomástól "fékezni" kezdenek a dugattyúk, hogy na megállj csak és ez így nincs rendben!
Végül 1071 km/h lett a végsebessége, már nem többet mutat és itt megállt a virtuális és legfelső fizikai határ.
) Azt jelenti hogy nincs lehetlen a valós világban is, csak meg lehet csinálni másképpen. Persze nem a vasúton..."