Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újabb rekord született, 1071 km/h lett a végsebessége!

Írtam másik fórumban valamit: "Túlságosan gyenge volt a vonóerő, pl. 30 Halbi kocsikkal kb. 100 km/h-ig tud gyorsítani, ennél többet nem tud! WTF?! Hát nekikezdtem a négyszeres vonóerő növelésére is.
Persze kíváncsiságból, kiderült hogy megváltozott az irányváltó és menetszabályzó logikája a megnövelt vonóerő miatt! Kis híján agyrémet kaptam, de sikerült optimális százalékot választottam többszöri, kísérleti tekergetések után, az egyik 10%, a másik pedig 20% lett, különben a megszokottnál túl sok gőznyomástól "fékezni" kezdenek a dugattyúk, hogy na megállj csak és ez így nincs rendben!
Végül 1071 km/h lett a végsebessége, már nem többet mutat és itt megállt a virtuális és legfelső fizikai határ.
) Azt jelenti hogy nincs lehetlen a valós világban is, csak meg lehet csinálni másképpen. Persze nem a vasúton..."
Új hozzászólás Aktív témák

Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze kíváncsiságból, kiderült hogy megváltozott az irányváltó és menetszabályzó logikája a megnövelt vonóerő miatt! Kis híján agyrémet kaptam, de sikerült optimális százalékot választottam többszöri, kísérleti tekergetések után, az egyik 10%, a másik pedig 20% lett, különben a megszokottnál túl sok gőznyomástól "fékezni" kezdenek a dugattyúk, hogy na megállj csak és ez így nincs rendben!
Végül 1071 km/h lett a végsebessége, már nem többet mutat és itt megállt a virtuális és legfelső fizikai határ.
) Azt jelenti hogy nincs lehetlen a valós világban is, csak meg lehet csinálni másképpen. Persze nem a vasúton..."