- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fittipaldi19
tag
Szép estét vasutasok!Gondoltam megosztom veletek eme érdekes észrevételemet. Nektek is volt már olyan "megsemmisítő" élményetek például az alföld 5 pályán haladva egyszer csak a vasút-közút kereszteződésben- meglepetésszerűen berongyol elétek egy-egy busz,kamion,személyautó,stb...?Persze kb 10 méter van,nem mintha 50 méteren meg tudnál állni...De szinte visszaadja azt a pánikot, amit élőben át kell élni egy mozdonyvezetőnek ilyen esetekben...Először még rendesen megijedtem,hogy na,most kezdhetem előlről az actot,de szerencsére csak átsiklik a két jármű textúrája egymáson.Élőben is lehetne ennyi egy vonatbaleset-akkor senki nem sérülne meg...Na jó,ez persze lehetetlen,meg baromság is,de hát...Ja,és ezek általában a sorompó kar nélküli átjárókban "kamikázéznak"!Volt már nyílt pályán tehén,a nyugatiban futó ember is akikből fasírt lett.
Amúgy nagyon jó az alföld 5.3.1. Gratulálok a készítőknek,és segítőiknek! 
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 OC Edition 16GB - Garancia 2029.03 - Felbontott - BESZÁMÍTOK!
- ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16,2 M5 MAX 18CPU/32GPU 36GB/2TB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nagyon jó az alföld 5.3.1. Gratulálok a készítőknek,és segítőiknek!