Hirdetés
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maateeo
aktív tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Mérgelődve átnézni az actot editorban, és kezdeni előről. Sajnos nemegyszer megesett már velem is..
-
Maateeo
aktív tag
válasz
chriss88
üzenetére
Én is anno még régebben,amikor segítettem neki egy picit akkor kaptam egy linket. Mondta,hogy itt kövessem nyomon a dolgokat:
Épülő 1es vonal galéria -
Maateeo
aktív tag
Hát igen,nekem az 1047-es Taurus a kedvenc mozdonyom,nem véletlenül!
Akinek pedig az Alföld 5 5.1-es számú patch-e után hibaüzenetek százát adja ki,az telepítse fel a METROPOL EURONIGHT csomagot,és az megszünteti a hibát!
Ha így sem jó,akkor kérdezzetek!
-
Maateeo
aktív tag
válasz
petlee23
üzenetére
A válasz több,mint egyszerű. Annyi az egész,hogy bemész a játék könyvtárába <C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\Routes\Alfold5> (vagy valami ilyesmi),és az activity mappában lesz egy olvassel! fájl. Megnyitod,lesz benne egy link. Azt lekell tölteni,fel kell telepíteni,és utána hibaüzi nélkül fogsz eljutni a játékhoz.
Szóval:
ActHu packok + Alföld 5 + Alföld 5.1 patch + Metropol csomag = működő játék

-
Maateeo
aktív tag
Valaki segítsen nekem abban,hogy mi a halálért nemtudok saját pályát csinálni? Megcsinálom ugye azon a földgömbcuccon a kék kis x-eket,jobbklikkel nyomok,ott kiválasztom a legalsó dolgot. Mentem,zárom,és Route Editorban semmi. Lehet a Win7 miatt? Ha igen,valaki küldjön legyenkedves egy töküres ilyen teret!
-
Maateeo
aktív tag
válasz
remington2
üzenetére
Debreceni indulásnál nekem is volt hasonló gondom. Nyisd meg az activityt az editorban,és a save as parancssal mentsd el újra,vagy írd felül a régit. Nekem így működött anno.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Törlés után registry clean a CCleaner nevű segédprogrammal,minden maradék mappa tölése. Nem csak a program files-ból,hanem a következő helyről is:
C:\Users\XX\AppData\Local\VirtualStore\Program Files
-
Maateeo
aktív tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Activity készítésénél az AI vonat sebességét betudod állítani,amikor összerakod a szerelvényt illetve megadod az útvonalat.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
juvenileboy
üzenetére
Ez ActHu-s? Vagy mi ez tulajdonképpen?
-
Maateeo
aktív tag
Újabb linkgyűjtemény (némelyikhez kell regisztráció):
Olaszország
Oroszország
Lengyelország
Szlovákia
Franciaország
Ausztria - reg.
Anglia - reg.
Kelet-NémetországJó szórakozást hozzá,remélem mindenki talál kedvérevalót.

-
Maateeo
aktív tag
Kezdünk nagyon kihalni. UP a topicnak!
Nagyon jó kis mozdonygyűjtemény -
Maateeo
aktív tag
válasz
tamas0713
üzenetére
istvan331: Nagyon jó a kérdésed,jelenleg énis ezen ügyködöm. De vagy egy tippem.Az 'A' vonatot mondjuk állítsd ki a 1. vágányra,ahol megálló van például. Ha ez megvan,utána kattints erre jobb klikkel,és írj be egy várakozási időt (Waiting Point). Logikusan neked kell kiszámolnod,hogy a 'B' vonat mikor jön (de írj kb. egy 10-15mp-vel többet,amíg ugye elhalad a 'B' jelű,nehogy az 'A'-nak adja az elsőbbséget). Ha ez megvan,akkor a 'B' vonat útját mondjuk a 2-ik vagy a 3-ik vágányod kell átvinned. Elvben így működnie kéne. Én két AI vonattal próbáltam meg,de még nemjött össze,hátha neked.
tamas0713: Derítsd ki,hogy hol vannak ezek,és máris küldöm neked! (énis utánajárok)
railjet66: Nagyon szívesen.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
mstslevi
üzenetére
mstslevi: Nyugodtan okézd le,max a vonatnak nemlesz hangja. Egyébként meg egy MÁV hangcsomagot próbálj meg belerakni,innen letudod szedni: MÁV Hangok
railjet66: Elküldve.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
mstslevi
üzenetére
ALFÖLD 5 #1 Patch <- Ez megoldja a gondod!
Innen letudod szedni: Ottvan a #1 Patch -
Maateeo
aktív tag
válasz
tamas0713
üzenetére
Teljesen törölted? A VirtualStore-ból is? Mert lehet,hogy ott a bibi. Nem írom le pontosan,hogy hol,mert Win7em van,ami ráadásul német,szal lehet,hogy lenne pár eltérés. De valahol az Appdata környékén. (remélem vágod miről beszélek) Esetleg ha ez se megy,próbáld meg a teljes MSTS-t újrarakni.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
juvenileboy
üzenetére
tamas0713: Mentésből folytatod a játékot,vagy teljesen újat kezdesz?
juvenileboy: Alföld 5 patchet rakj fel! Az megoldja a gondod,mert ez gyári hiba.
Jadro: A vonatok előztetését hogy lehet megoldani? Mármint úgy értem,hogy beér az állomásra,megáll,és ami mögötte jön az elmegy megállás nélkül. Kivitelezhető ez valahogy?
Illetve az Esztergom-Nyugati vonalon vannak gondjaim: Menetrend szerint szemből jön egy vonat,meg ugye énis megyek arra. De megállít pirossal,és szemből nemjön a vonat.De a vonalon több megállóhely van,ahol legalább két sínpár van,direkt ezért. Ez megoldható valahogy,vagy nem? -
Maateeo
aktív tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Ezt kicsit részletesebben,ha lehet!
-
Maateeo
aktív tag
Jadro,sikerült megnézned a RAILJET-et?
-
Maateeo
aktív tag
válasz
gajdacsbakte
üzenetére
Éljen az értelem...az én apám meg Brad Pitt.Ennyit erről.
Egyébként fennvan minden update,amit az első HSZben írnak? Mertha mindent felraksz,mmint mindenből a megfelelő verziót,akkor nem lehet hiba benne. De mondjuk egy hibaüzenet sokat segítene.
-
Maateeo
aktív tag
Jadro,hogyan lehet állítani,hogy mennyit időzzön a vonat az állomáson? Mert menetrendbe van kb. 14 másodperc írva (csak mondtam egy számot),de a játékban meg 2 percet kell ott állnom...erre van valami gyógyir?
-
Maateeo
aktív tag
Öhm...szerintem szedd le az egész játékot,törölj ki mindent utána,ezután reinstall,hivatalos update,binpatch,xtracks és newroads,és utána jöhet az Alföld,meg az Acthu. Ja,és telepíts minden ActHu packot! (személyvagon + update,tehervagon,villany és dízelmozdonyok,motorvonatok)
-
Maateeo
aktív tag
-
Maateeo
aktív tag
Sajnos hiába hoztam előrébb a kezdőpontot,továbbra is a következő fogad:

Itt van a Haydn mozdonyos problémám képekben:

Elolvastam az írásodat,majd ha megint megkapom a hibaüzit,akkor lecsekkolom!
-
Maateeo
aktív tag
Uh,nagyon szépen köszönöm!
Hát az elsőre annyit tudok írni,hogy ilyet találtam: "Uninst_MSTS Patch 1.8.0105" Nemtudom,hogy ez e az.
A másodikat értem,majd megpróbálom,az negyediket meg mindjárt elolvasom,és ha valami nemtiszta,akkor írok megint!
És köszönöm a gyors válaszadást!
-
Maateeo
aktív tag
Sziasztok!
Nekem sok problémám van,megosztom veletek,hátha tudtok nekem segíteni!
#1: Ugye zsoltee honlapjáról le lehet tölteni a Railjet illetve a Haydn mozdonyokat,melyekhez kell az ÖBB 18 in 1 Lok pack,illetve egy binpatch. Ezek mind-mind megvannak,a vonatot is látom rendesen az Editorban. Berakom egy consistba,és utána kiírja,hogy pl. ebben az esetbe a OBB_1116_215-3_Railjet.eng-el vmi nem stimmel,valamilyen error. Ugyanez tapasztalható a Haydn mozdonyoknál,és nem értem,hogy miért.
#2: Activityket szerkesztgetek (mert ugye időm akad rá időnként),és épp a forgalmat próbálom megcsinálni. Ugye consist,majd útvonal. Ezekkel nincs is gond. Ezután,ugye hozzá kell adni,indulási idővel. Beírom,hogy mikor induljon,és ugye akkor ki kell számolni a menetrendet. Rámegyek a calculate-re,és akkor elkezd nagyon gondolkozni,de nem számolja ki. Várok,szerencsésebb esetben első állomáshoz beír valami 4:20-as időt,a többi meg már nemtudom milyen,de semmiféleképp sem jó.Rosszabb esetben kifagy az egész.
#3: Alföld 4-hez szeretnék activityt csinálni,mert ugye a szabad barangolás,vagy az előre megírt activity nem mindig olyan izgi,mint amilyenre igényt tartok. Ugye először a player service-t kell beállítani,meg is teszem,és menetrendet kéne számolni. Ekkor előjön a #2-es pontban említett probléma. Traffic-nél,és Player Service-nél is.
#4: "Failed to create cab" - vagy valami hasonló. Ezután rendre kifagy a játék.
#5: 1116.sms hanggal van valami gondja,és ezután a #4-es pont következik.
Válaszokat PM-ben vagy emilben,ha lehet (maateeo2 (kukac) hotmail (pont) com )[ez az msn-em is]
Előre is köszönöm,minden tanácsot szívesen meghallgatok!
Üdv: M
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest