Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Igen az a pánik nagyon különös volt, borzasztó volt először...
Alig volt időm rágondolkozni, hogy mit tegyek néhány másodpercen belül, legegyszerűbb a vészgomb megnyomása volt, de az öreg M63 nem bírja az ekkora vészfék erőtől, hogy máris lerobbant vagyis nem gurul többé.
Nagyon érdekes dolgok vannak benne, pl. sorompó előtt éppen vesztegel a harci lánctalpas tank jármű, ilyenkor 120 km/h sebességgel száguldoztam és az egész olyan szempillantás volt, hogy micsoda, mi volt ez az izé...
Hát igen, a fékút az nagyon hosszú...
Például 300km/h (inkább 290 km/h) -ról nullára lefékezni kb. 3-5 km fékúton belül képtelenség. De éjszakán ilyen gyorsan vonatozni az is veszélyes, teljesen beszükül a látótér. 
-
lóvasutas
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Szia. Találkoztam már én is ilyen vonaton átsétáló "David Copperfieldel"
Tehén is akadt már az utamba.
Sztem nem rossz,valósagos dolgok ezek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Éjszakai műszak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Társasjáték topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Alig volt időm rágondolkozni, hogy mit tegyek néhány másodpercen belül, legegyszerűbb a vészgomb megnyomása volt, de az öreg M63 nem bírja az ekkora vészfék erőtől, hogy máris lerobbant vagyis nem gurul többé.
Nagyon érdekes dolgok vannak benne, pl. sorompó előtt éppen vesztegel a harci lánctalpas tank jármű, ilyenkor 120 km/h sebességgel száguldoztam és az egész olyan szempillantás volt, hogy micsoda, mi volt ez az izé...
Hát igen, a fékút az nagyon hosszú...
Például 300km/h (inkább 290 km/h) -ról nullára lefékezni kb. 3-5 km fékúton belül képtelenség. De éjszakán ilyen gyorsan vonatozni az is veszélyes, teljesen beszükül a látótér.