Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fittipaldi19

tag

Sziasztok szakértők.Tudnátok-e egy kis jótanáccsal ellátni engem,mert már felettébb idegesítő ami történt az MSTS-sel.Szóval eddig működött minden hibaüzi nélkül,csak egyszer egy activityt akartam bemásolni,-na itt kezdődtek a gondok.Hiányolt egy csomó FLIRT-hangot,vagonhangot,stb-t pedig ezek fenn voltak, -na mindegy gondoltam leszedem az act-ot,hátha jó lesz!Egy frászt lett jó,még gányabb lett minden,kilépett,Train-exe hibát észlelt,leáll,dumával,úgyhogy teljes REINSTALL.Igen-ám,de! -Mindent ugyanúgy visszatelepitve,mint működőképessége idején - az Alföld 5.3.1-es pályánál az Activitybe való belépésnél,betöltéskor ez a kedves üzi tolja magát a pofámba: A vasút inicializálása sikertelen! -Ennyi,és semmi igen-nem csak egy oké gomb,aztán ezt lenyomva kidob a win-7-be.Pedig már volt bin 1.8....-as újratelepítés,teljes pálya ujratelepítés,xtracks 3.20 ujratelepítés,és semmi változás! Ugyan kedves szakértők,mondjátok már el,mit basztam így el,hogy ez van.Ja,és ha megint fullra újratelepíteném,mi rá a garancia,hogy megint ugyanolyan fos lesz,mint most,vagy jó lesz? Pedig mindent ugyanúgy csináltam,mint mikor jó volt,erre nesze neked,Szívjál! Előre is köszi a segíteni akarást! :W

Új hozzászólás Aktív témák