- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fittipaldi19
tag
Sziasztok szakértők.Tudnátok-e egy kis jótanáccsal ellátni engem,mert már felettébb idegesítő ami történt az MSTS-sel.Szóval eddig működött minden hibaüzi nélkül,csak egyszer egy activityt akartam bemásolni,-na itt kezdődtek a gondok.Hiányolt egy csomó FLIRT-hangot,vagonhangot,stb-t pedig ezek fenn voltak, -na mindegy gondoltam leszedem az act-ot,hátha jó lesz!Egy frászt lett jó,még gányabb lett minden,kilépett,Train-exe hibát észlelt,leáll,dumával,úgyhogy teljes REINSTALL.Igen-ám,de! -Mindent ugyanúgy visszatelepitve,mint működőképessége idején - az Alföld 5.3.1-es pályánál az Activitybe való belépésnél,betöltéskor ez a kedves üzi tolja magát a pofámba: A vasút inicializálása sikertelen! -Ennyi,és semmi igen-nem csak egy oké gomb,aztán ezt lenyomva kidob a win-7-be.Pedig már volt bin 1.8....-as újratelepítés,teljes pálya ujratelepítés,xtracks 3.20 ujratelepítés,és semmi változás! Ugyan kedves szakértők,mondjátok már el,mit basztam így el,hogy ez van.Ja,és ha megint fullra újratelepíteném,mi rá a garancia,hogy megint ugyanolyan fos lesz,mint most,vagy jó lesz? Pedig mindent ugyanúgy csináltam,mint mikor jó volt,erre nesze neked,Szívjál! Előre is köszi a segíteni akarást!

Új hozzászólás Aktív témák

- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Crimson Desert
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest