Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
Ennek már én is utána néztem, sajnos semmit nem értek hozzá, de azt már tudom, hogy be kell kapcsolni a szellőzőt amikor a mozdony elindul. http://elektroman.uw.hu/vasut/v43.htm itt találtam. Azt nem tudom mikor lehet kikapcsolni. Minden nap látom az állomáson meg Youtube-os videokat néztem szilikről, egyik sem indul szellőző nélkül, de van amelyik kikapcsolja menet közben. Gondolom amikor a menetszabályzó 0 állásban van. Amikor kakaót ad, akkor meg újra bekapcsolja. Nem tudom... De ha valaki tudja engem is érdekel

-
-
rush22
tag
hello.
a kérdésem az lenne hogy van jelentősége,érdemes bekapcsolni a szellőzőt a gépeknél? -
GubisKristóf
tag
hogyan tudom megoldani hogy két vezetékből áljon a felsővezeték mint az alföld pályákon?:
-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Nahát,de hülye vagyok,a grafikát is állítgatni kell,ezt meg meg se néztem!Azért hálás KÖSZI!

-
válasz
szuperbazs
üzenetére
Ja igen, a Railworks 3 - Train Simulator 2012 ő az!

Hát mivel nem eredetit töltöttem le a Steamről, csupán tesztelés céljából megnéztem. Meg akartam venni a terméket a Steam-en, de bizonytalan vagyok a közeledő "időváltás"-om miatt.
Sajnos itt erről nem lehet írni, de az a lényeg hogy egy házilag készített steam_api.dll fájlot nem másoltam fel, a többit természetesen mindent feltelepítettem kivétel nélkül (pl. .NET keretrendszer, nVidia PhsyX, flash10 stb.). Az ilyen műveletemmel végre elindult!

Szabálytalan műveletet hajtott végre? Az nagyon gáz.

-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Hang: Trainstore-val való indítás után az mstsben az opciók menüben hangok beállításánál a hangok mennyiségét állítsd maximumra! Első indításkor be kell állítani mindent újra.
Conbuilderben való consistok szerkesztése előtt indítsd el a Trainstore-t és az ikonsorban kattints az "unstore everything" gombra! Utána szerkeszthetsz conbuilderben.
-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Helló.Akkor kezdeném a bajaimat:A train store-val való induláskor a betöltött act-ban lévő gépeknek,vagonoknak nincs semmi hangja belülnézetben, pl:1047-008-as gép intercity kocsikkal,amúgy semmilyen gépnek nincs szinte semmi hangja Cabview-ben,se kürt,se váltókörzet,se menethang.Ugyanez van a személyvagonok belső nézetében is.Ez szerinted miért van?És ez csak ezzel az inditással van,a sima MSTS-indítással vannak hangok!Más...A Conbuilderrel miért nem lehet szerelvényt csinálni?Fentebb írtam,hogy próbáltam,de katasztrófa az egész.Köszi előre is,majd megpróbálom a conbuildernél előjövő hibákat leírni.

-
szuperbazs
tag
-
rush22
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Thanks.
-
Ugye nem tudtátok hogy létezik a MSTS utód? Felfedeztem a sok hasonló tulajdonságokat, másik fórumon írtam hogy melyik MSTS utód lehetséges, de leszólták hogy kb. nincs igazam.
Mindegy. -
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Írj le minden olyan hibát amit észlelsz és itt ki fogjuk találni mit kéne csinálnod. Van megoldás mindenre ebben biztos vagyok.
ÜDV: peti9878 -
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Köszi,de azt se tölti be,amelyikkel játszani akarok!Ezt nem értem,közben én is megleltem az ideiglenes mappát vissza is tettem mindent.Most megint a "sima"játékkal küszködök.Az a nyamvadt Conbuilder se jó...Bármilyen szerelvényt csinálok vele,csak hiba-hiba hátán,a hibakeresője meg millió hibát vág rám...ezt sem nagyon tudom,hogy mi a szitu..!

-
peti9878
csendes tag
Helló
Nagyon rendes tőled hogy fel rakom e de a válaszom ez nem rajtam múlik ez az 1-ik. A másik meg az hogy már elkészült az A6 is és az még kevesebb helyet foglal mint az A5! Azt is érdemes tudni hogy az A5-ös küldik is működnek az A6-on mivel az útvonal nem változott. Innen tudod letölteni: Alföld 6
Érdemes letölteni az Alföld 6.03-as frissítést. Ezt tartalmazza:
"Alföld 6.03"
"Ákos elkészítette az átépített 140-es vonalat az új sínekkel, és az eddigi javításokkal."
szuperbazs
tag
Conbuilderben: az ikon sávban jobbról a hatodik inkonra kattintasz (ez a "consist belonging to activities"), utána a megjelenő ablakban kiválasztod a pályát, alatta az activityt, alatta megjelennek a hozzá tartozó consistok és amelyik elé [PLAYER] van írva, az a vezetett szerelvény. Kettőt kattintasz rá és megjelenik a consist editor, ott kettőt kattintasz a mozdonyra azzal törlöd, utána a listából kiválasztod melyik mozdonyt akarod a helyére rakni és elmented!
-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Train store-nak pont ez a lényege! Csak azokat az unstored pályát és unstored activityket és a hozzá tartozó con, wag, eng fájlokat tölti be, a többit átmásolja egy ideiglenes mappába, hogy az msts indításkor ne töltse be, ezáltal gyorsabb és nem jelez hibát, ha esetleg egy másik activityhez tartozó con, amit éppen nem használsz hiányol fájlokat.
Én mindig csak egy actot töltök be egyszerre, ezáltal gyorsabb és működőképesebb.
Train store-ban: tools->unstore everything és utána újra fogsz látni mindent az msts-ben.
-
rush22
tag
hello.
Peti!
egy olyan kérdésem,kérésem lehetne hogy az alföld 5 pályát felteszed az oldaladra mert sehonnan se tom leszedni már,és neked van oldalad is ezért gondoltam rád.ill. egy olyan kérdésem lenne hogy a builderben hogyan lehet egy actnál a mozdonyt lecserélni?
fitipaldi!
szerintem rakjad ujra a pályát.
ilyet még nem hallottam hogy a mentett állás és az actok is eltüntek.
nekem is volt oan h a mentett állást nem töltötte be,de hogy ne is legyen ott hát ez érdekes.
én ezt tom tanácsolni neked. -
fittipaldi19
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Erre a kérdésre tud valaki valamit?

-
fittipaldi19
tag
Helló mindenkinek!Újabb hülyeséggel sokkol az MSTS! Most az a gáz,hogyTrain Store-val való megnyitással eltünt az összes con.fájl,valamint az alföld6 összes activity-je is!Egyszerűen alig tölt be 1-2 act-ot,a többinél a főoldalon,ahol van az indítás,tehát mentett állás betöltése,vonatozás.stb...ott minden fekete,és semmire sem lehet kattintani!Most megint mi a lóf.sz van vele?Pont ezért töltöttem le a Train Store-t,hogy ne induljon hibákkal,erre nesze neked Szopás van megint....ÁÁÁÁÁ!

-
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Köszi nagyon köszi végre lett hang.
-
szuperbazs
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Ellenőrizd az msts-ben az opciók menüben a hang beállításoknál a hangok mennyiségét, legyen maximumon.
Ha még mindig nem jó, akkor nyiss meg egy ic kocsi wag fájlt(lehetőleg azt, amit már használtál és nem volt hangja) és ctrl+f paranccsal keress rá arra, hogy sound, akkor megtalálod milyen sms fájlt használ a kocsi és annak elérési útját! -
szuperbazs
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Megnéztem a linket, valóban van egy halber44.zip nevezetű fájl, de sajnos nem ez a megfelelő

Létrehoztam egy halby mappát a mav_hangok könyvtárban és bemásoltam a zip tartalmát. Csak dzugalt.sms van benne, így hát átneveztem dzugalt_uj.sms-re. Viszont ha megnyitod ezt a fájlt, láthatod, hogy olyan .wav fájlokat használ, amik nincsenek benne a halber44zip-ben és nem találom őket sehol. Valószínű egy másik hangcsomagból vannak, amik ezen az oldalon nincsenek fent vagy csak véletlenül kimaradt a tömörítésből. (halbi1.wav, halbi2.wav, halbi3.wav stb...) Ergo elindulok hibaüzenet nélkül viszont a vagonoknak nincs hangja....
De nem szenvedek vele, inkább adok neki a máv hangokból valamit.
Azért kösz, hogy megpróbáltál segíteni, jó cuccok vannak azon az oldalon! -
GubisKristóf
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Hozzáteném, hogy semmien kocsimnak nincs hangja.
-
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Ott, de semmi hang még mindig nem megy valamit nem kell szerkeszteni a wagfáljban?
-
szuperbazs
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\MAV_Hangok\intercity\
Ezt az elérési utat ellernőrizd!
-
peti9878
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Fel van téve a MÁV hangok? Ha nincs akkor innen töltsd le: [MÁV Hangcsomag]
Ui: szuperbazs
Innen tudod letölteni a halbikhoz a hangcsomagot: Halbykhoz a hangok -
szuperbazs
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Telepítetted a "máv hangcsomagok v1.2"-t?
-
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Ezt írja ki:
Nem találom az SMS fáljt.
Fálj: DZUGalt.smsNem találom az SMS fáljt.
Fájl: ..\..\MAV_Hangok\Intercity\DZUG140.smsÉs ezt nem csak az InterCitiknél csinálja.
Mit tegyek?
-
rush22
tag
hello.
az ilyenekhez nem értek hogy közel áll vagy ilyesmi,azt tom h jo helyen van a flirt.
de remélhetőleg valamit tesz a szerkesztő h megjavuljon a cucc. -
szuperbazs
tag
A Flirt hibáját jeleztem már a feladat szerkesztőjének.
Nézd meg activity editorban mert lehet, hogy egy álló szerelvény túl közel van egy váltóhoz vagy a sínpálya végéhez egy pályaudvaron vagy vakvágányon stb. vagy két álló szerelvény túl közel van egymáshoz! Igaz, hogy ha ez a probléma, akkor hibaüzenettel kéne hogy induljon, de jártam már úgy én is, hogy csak simán kidobott.
-
rush22
tag
hello.
abba a helyzetbe kerültem h acthoz minden levan szedve rendesen de mikor betöltené a játékot akkor kilép és semmi hibát nem ír ki.
ez mért van szerintetek?
valaki segyíthetne nekem mert megőrülök már.
kösz. -
rush22
tag
hello.
akkor ezek szerint nem én vagyok hülye a flirthöz.
nekem is kéri az eng dolgokat meg a csatlást,közbe minden levan szedve rendesen.
egyáltalán ki az akinek megy a flirt?
én már nem tm hova rakni és mit tenni vele h elinduljon.
na mindegy.
amugy gysev 1047 es kabin és sound mappa az megegyezik az öbb 1116 os mappával,tehát müködik vele a gyseves gép is ha jol tom? -
peti9878
csendes tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Helló
Hát ez szerintem egy olyan hiba az act készítő részéről hogy az nem igaz. Nem értek én az act készítéshez de ennyire elbaszni egy dolgot nem is lehetett volna. Nekem is hiányol olyan wag fájlt a flirtből amit nem is lehet letölteni sehol sem de azért kérné. Érdekes dolog. Kérdezd meg aki készítette az actot, hogy miért kéri ezeket és ha le lehet tölteni e akkor kérdezd azt is meg hogy hol lehet letölteni. Az átnevezéssel meg annyi baj van hogy utána le szedsz egy másik actot akkor meg a rendes nevén akarja keresni és emiatt lehetnek problémák.
Az nem hiányzik! Meg keresem neked és a következő hozzászólásomnál írni fogom honnan lehet letölteni.
"Szóval még mindig nem késő, ha segíteni szeretnél! Itt a nagy lehetőség, ne hagyd ki(:"
Nem fogom kihagyni abba biztos lehetsz!

szuperbazs
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Melyik .sms-t kéri?
-
GubisKristóf
tag
Sziasztok!
Köszönöm azt a fáljt. Most az lenne a gondom, hogy nincs hangjuk az InterCity kocsijaimnak és kijön egy hibaüzenet az sms fáljrol, hogy nem találja mit tegyek? Azt olvastam, hogy ezekkel nem elég ha letöltöd még valamit át is kell írni a MÁV hangcsomagra gondolok.
Előre is köszönöm. -
szuperbazs
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Megkaptam az eng-eket, de sajnos nem ezek hiányoznak. Ezek megvannak az msts flirt oldalról.
Ami kell nekem:
H-Start_5341-034-7_A.ENG
H-Start_5341-034-7_B.ENG
H-Start_5341-034-7_C.ENG
H-Start_5341-034-7_D.ENG
és így tovább a 055-2-es, 058-6-os és a többiből is _A, _B, _C, _D .eng fájlok hiányoznak.Először megpróbáltam átnevezni a flirt oldalról letöltött .eng-eket, ez katasztrófába torkollt.(: Viszont, ha átírom a konzisztokat conbuilderben meg az álló szerelvényeket kicserélem AE-ben, akkor el tudom indítani az aktot. A probléma az, ha újabb aktot másolok fel, amiben ugyanaz a .con szerepel, akkor természetesen felülírja a már kijavított fájlt és kezdhetem előről. Próbáltam, hogy írásvédetté teszem azokat, amiket már átírtam, akkor csak az álló szerelvényekben talál hibát és az miatt nem indul el. Azokat kicserérlni csak AE-ben tudom, de 10ből 7szer lefagy amikor egy ilyen aktot próbálok betölteni. Elég necces minden akt amiben flirt szerepel bármilyen formában.
Szóval még mindig nem késő, ha segíteni szeretnél! Itt a nagy lehetőség, ne hagyd ki(:és ha már itt tartunk... legfrisebb hiánycikk:
MAV_Hangok\Halby\DZUGALT_uj.sms ((: -
peti9878
csendes tag
Sziasztok!
Újabb mozdonnyal szolgálhatok nektek! Mivel már kezditek lassan unni a V43-as mozdonyokat ezért szeretnék egy másik fajta géppel szolgálni ez pedig nem más, mint a Gysev 1047 504-4. Azért nem fogunk elszakadni a Gysev gépektől. Engedélyt adta: Zsoltee
http://img1.indafoto.hu/3/5/128005_0bad88f8faf04c2aac9abb9bab5d406b
/13253469_4fcaf92e18eafb4674e95927869258f9_m.jpg
Innen lehet tölteni: www.mstsoldal.atw.hu
Jó vonatozást kívánok!
szuperbazs
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Köszönöm szépen!
Igen van, csak nem tudom a bill. kombinációkat! Régebben tudtam, de elfelejtettem és ma véletlenül bekapcsoltam a robotpilótát és nem tudtam kikapcsolni. De ha újra indítom az actot akkor megszűnik. Az automatikus nézet állítás meg közel lehet hozzá, mert kb egyszerre kapcsoltam be és sorba mentem a billenytyűzeten(: ctrl+valami vagy ctrl+shift+valami.... -
peti9878
csendes tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Az első kérésnek eleget teszek és rögtön küldöm.
A másodikról meg nem is tudtam eddig. Ilyen is van?
Szerk: Email ment. -
szuperbazs
tag
Ha valaki szeretne segíteni, még mindig itt a lehetőség!(: egy csomó .eng hiányzik a h-start_5341_flirt mappámból ...55-2.eng, ...34-7.eng és társai.... A B C éd D is...
És nem tudja valakai véletlenül hogy lehet ki-be kapcsolni a robotpilótát és az automatikus nézet állítást?
Köszi(:
-
GubisKristóf
tag
Hello!

Hiányzik ez a fájl mit tegyek, hogyan tudom letölteni a fáljt? -
rush22
tag
hello.
azt zseretném kérdezni hogy a szechenyi taurust leszdtem hanggal és kabinnal együtt beraktam atrainset mappába,ugyan innen szedtem le a liszt taut ami müködik de a szechenyi nem.
játéknál create to cabiewet ír ki,gondolom a kabinra érti,de a kabin megvan hozzá,és mégse indul el.
szerintetek mért van?
ill. egy olyan kérdésem lenne hogy a bp.-győr vasutrvonal az várhatóan mikorra készül el tudja valaki? -
rush22
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
igen a tisza gyorsnál az egyik változatánál van ez h nem indul el vagyis kidob és semmi hibaüzenetet nem rak ki mert aha kiarakna akkor nem lennék ideges mert megkeresném amit hiányol de így nem tom.
amugy petinek az oldalárol letod tölteni a tarxxot eng modosítással együtt.
valami csak nem jo a tarxxnál neked se szerintem.
mstsoldal ez az oldala címe. -
rush22
tag
hello.
a con builder tényleg nem valami jo pedig nekem meg magyar is ugy ahogy
valaki azt megtudja tippelni vagy mondani ha leszedek egy actot az alföld 6-ra és minden levan szedve hozzá ami kell,semmi hibaüzenetet nem ír ki,de mikor bejön a játék akkor egyből kidob a pibe.
na ez mért van?
és az árnyék is kivan kapcsolva ami ebben az esetekben szokott a probléma okozolya lenni általában.
értehetlen számomra az egész,de pl. ugyan azt az actot felfedezőútra beadja minden baj és gond nélkül
fura helyzet.
aki tud ebben nekem segíteni annak megköszönöm előre is. -
fittipaldi19
tag
Helló mindenkinek!Na ezt kapjátok ki:A conbuilder nevezetű kis programocskával próbáltam összeállítani szerelvényt próbaképpen,hogy akkor lecserélgetem majd az activityknél hiányolt,- (közben persze helyén lévő,és meglévő) dolgokat általam kreált szerelvényekre,mozdonyokra,stb...De,(itt az újabb meglepi)!Kipróbálásképp csináltam a VM15-oldalról letöltött Tűzoltó vonatból egy szerelvényt,egy M44-essel vontatva,annak rendje-módja szerint conbuilderrel,megnevezve,elmentve,stb...Ám amikor a játékban elő akartam szedni felfedező módban,akkor......Katasztrófa megint.Teledobott olyan hibákkal,amiket még eddig nem is láttam,persze nem indult,és kidobott a francba...Na most kérdem én:Már a conbuilderrel sem lehet kezdeni semmit?Nem elég,hogy az activity editor is egy nagy instabil nulla.Akkor most mi a francot kezdjek vele?

-
szuperbazs
tag
megpróbáltam átnevezni az eng fájlokat azokra, amiket hiányol
kissé összekuszálódott a szerelvény, de vezethető 
-
rush22
tag
nekem még csatlást is ír ami külön mappában is és a flirt mappájában is bennevan tehát máshova azt nem kell rakni és nem indul el.
lehet h eng modositás kéne vagy nem tom. -
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Lehet, hogy azért mert a conbuilder keres kocsikhoz-mozdonyokhoz hangokat, kabin nézeteket, belső nézeteket meg még nem tudom miket, amiket az msts nem ellenőriz indításkor. Szerintem a játékban ez csak a szimuláció beállításánál derül ki, amikor az activityt indítod! Persze ez nem biztos, én train store-t használok, így nem indulok hibákkal

-
szuperbazs
tag
Hello! Épp most akartam segítséget kérni, szerintem én is ugyan ezzel a problémával küzdök. Letöltöttem mindent a flirt-hez, ami megtalálható a flirt-msts oldalon, de a feladatok még mindig hiányolnak eng fájlokat, amiket nem tartalmaz. Próbáltam keresni más oldalakat, de sehol nem találtam flirt nyomokat...
pl:
H-Start_5341-034-7_A.ENG
H-Start_5341-034-7_B.ENG
H-Start_5341-034-7_C.ENG
H-Start_5341-034-7_D.ENG
és így tovább a 055-2-es, 058-6-os és a többiből is _A, _B, _C, _D eng fájlok hiányoznak. Megpróbálhatnám átírni a consistokat ugyan, csak gondoltam előbb itt megkérdezem hátha van megoldás, azzal egy kalap alatt megoldódna a többi feladat is amik ezeket a fájlokat használják. Ha valakinek ezek megvannak hálás lennék, ha át tudná küldeni nekem vagy egy elérési utat.. Előre is köszi! -
rush22
tag
hello.
akkor esetleg valaki azt megtudná mondani hogy a flirtnél ha levan szedve a gép meg hang,kabin il.csatlás ami bennevan a gép mappájába és külön is megvan akkor mért ír ki hibát a játék?
minden flirt modelt egybe kell rakni ha jol gondolom nem?
hogy müködik helyesen a flirt ezt kérdezem.
leírást azt nem tom elolvasni mert acrobattal nyitná meg de nekem az nem jön be tehát,ezért fordultam ide ezzel a kérdéssel.
kösz aki segít. -
fittipaldi19
tag
Helló mindenki.Tudja valaki,hogy a Conbuilder hibakeresője miért jelez millió hibát a mozdonyoknál,és a consist-oknál?Amúgy csak a H-start személyvonat-pack-ból hiányol két kocsit a játék indításkor.pedig az act-okat már átnéztem,a consist-okkal együtt,de semmi.A conbuilder hibakereséskor meg millió hibát talál.Na ez vajon mi a ló...füttyért van?
Ja,Alföld6+a legujabb frissitése! -
rush22
tag
hello.
a csíksomlyó expresszen kívűl tud valaki olyan aoldalt ahol Liszt taurusos feladatokat tudok leszedni?
köszi előre is. -
GubisKristóf
tag
Az MSTS Activity aditorban a menetrendnél a kiindulást hogyan kell szerkeszteni mert akárhogy kattintok rá nem jön be.
-
szuperbazs
tag
Hello!
Újabb meglepetés: activity editorban alföld6.3, új útvonal Nyíregyháza-Bpnyup és mentés. Ám amikor újra be akarom tölteni akkor kiírja, hogy érvénytelen és az alföld5.x jelenik meg közben. Ez megmagyarázza miért érvénytelen az útvonal, hiszen ott még nem volt Nyíregyháza. De vajon miért azt tölti be? hm? -
rush22
tag
hello.
megprobáltam leszedni ezt a z-line pályát és mikor installálni akartam akkor ugy a 80°százaléknál kiírja h szüksége van a 2 ik rar fájlra ami levan szedve és hiába okézom le nem telepíti tovább.
most ugy probálom felrakni majd h a 4ik résszel kezdem ugy hátha megy.
aki tud segíteni ebben a gubancban az írjon létszi.
kösz,hello. -
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Melyik activity-t töltötted le? Meg akarom nézni, hátha az activity miatt nem látszik a pályák között...
-
GubisKristóf
tag
Aha értem, még annyit szeretnék kérdezni hogy a Balaton-dél pályát letöltöttem az összes kellékét még egy activityt is és nem jelenik meg a pályák közt mér van az?
-
rush22
tag
kösz linket.
mire leszedem addigra megőszülök,de a lényeg hogy van link. -
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Ezt a linket kb. gyorsan felejtsd el, régóta nem frissítette a link gyűjteményt!
(#1428) GubisKristóf: Már kerestem hetekkel ezelőtt, reménytelen.
De van amelyik tudja a menetidő módosítását, a teljes készítő külső programot próbáltam meglelni, sehogy. -
GubisKristóf
tag
Van olyan act készítő program ami nem az msts-es?
-
peti9878
csendes tag
Helló
Innen tudod letölteni: [link]To: (#1408) pepecs98 válasza peti9878 (#1406) üzenetére
Hát ez egy kicsit így macerás dolog lehet. Figyelj! Rakd fel az A6 nevű pályát és nézd meg hogy úgy működni fog e avagy sem. A pályát innen tudod leszedni: [link] Annyit kérek hogy van ott egy javítás azt még ne töltsd le mert meg kell nézni hogy egyáltalán működni fog e az A6. Egyenlőre ennyit tudok segíteni. Remélem az A6 már működni fog nálad.
rush22
tag
hello.valaki megtudja mondani h a z-line pályát hol tudom leszedni?
-
peti9878
csendes tag
Figyelem! Újra elérhetők a leírások. A letöltések menü pont alatt meg is találjátok. www.mstsoldal.atw.hu
To: (#1422) bolic válasza GubisKristóf (#1415)
Ez az Editor ha jól tippelek. Act készítéshez gondolom nem jelennek meg a con fájlok de ebben sajnos nem vagyok jártas így nem tudok rá válaszolni sem.
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Ez miféle program?
Ha consict/szerelvény összeállító program ez, biztosan nem ismerem.Ui.: Gondolom, a programot át kell helyezni a MSTS-en belül valahol, talán látszanak majd a szerelvények.
Most gondolkozok egy kicsit, hogy érdemes feltölteni az átalakított, gigantikus tuningolt vörös színű gőzmozdonyomat (Hell of a Machine - HOAM) az oldalamra, aki szeretne kocsik nélkül száguldozni akár 1000 km/h örült sebességen.

-
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Most kipróbáltam és nagyon egyszerű művelet, leírásban is le van írva hogyan kell váltani a vezetőállást. Szóval röviden az a lényeg, hogy befékezett és áramtalanítva legyen és akkor lehet váltást alkalmazni a F9 gomb SZERELVÉNY MŰVELETEK ablak előhívásáért, aztán az utolsó szerelvényre kattintani, aztán megint 1-es gombot lenyomni, akkor átugrik hátsó vezetőállásra, áramszedő fel, irányváltót használni stb. Jó szórakozást, ez nem nehéz csak egy picit kell gondolkozni, ha tudod mi az a F9 szerelvény műveletek ablak, a többit tudod.

Még valami, ez nem MÁV, H-START 53-41...
-
GubisKristóf
tag
A MÁV flirtben, hogyan lehet vezetőlást váltani?
-
GubisKristóf
tag
A MÁV flirtben, hogyan lehet vezetőlást váltani?
-
peti9878
csendes tag
Üdvözlök minden msts rajongót!
Újabb mozdony kerül ki a régen elkészített mozdonyok közül. Ez nem más mint a Gysev V43 333 amit V43-1134 készített.
http://img2.indafoto.hu/3/5/128005_0bad88f8faf04c2aac9abb9bab5d406b/13165163_cc873f03e1a7431c1cd450c034c0cee6_m.jpg
Innen lehet szedni: www.mstsoldal.atw.hu
Jó vonatozást kívánok hozzá!
rush22
tag
hello. lenne egy olyan problémám hogy az egyik acthoz kért egy olyat a játék h m41 vmw én csináltam egy ilyen mappát és leszedtem a gépet,hangot,és az eng javítást hozzá mert az írja h kell.
de a játékban még mindíg egy eng fájlt kér ami már benne van a mappában.
csak ez miatt nem indul el.
mit tegyek? -
GubisKristóf
tag

(Gondolom magától érthetődő.) -
fittipaldi19
tag
Sziasztok.Örömmel tudatom mindenkivel,hogy a HDMSTS-oldal újra elérhető! Lehet töltögetni,ami hiányzik.

-
peti9878
csendes tag
To: (#1408) pepecs98
Hát innen már nem nagyon tudok segíteni. Mondjuk ugyan ezt kell tenni ha oda van telepítve. Elvileg ha mindent letöltöttél és telepítetted akkor működnie kell. És másik pályák meg jelennek?To: Mindenki akinek V43-as mozdony kell és fittipaldi19
Aki szeretne V43-as mozdonyokat amik a HDmsts oldalon voltak fent az küldjön nekem egy mailt az mstspeti9878@freemail.hu-ra és írja le melyik mozdony kell. Hozzá teszem amik meg vannak nekem azt tudom csak elküldeni. Felhívom a figyelmet arra is, hogy Hétvége fele tudom elküldeni.
Üdv: peti9878 -
fittipaldi19
tag
Helló. Hát köszi,letöltöttem,de így is szarakodik.A hiba akkor valószínüleg nem ennek tudható be. Azért köszi,de a fentebb említett V-43-asokat fel tudnád nyomni az oldaladra? Jó lenne- Ha neked is kell valami,akkor én is el küldöm-csak mondd meg hogy hová! KGST! Kölcsönös Gazdasági? Segitség Tanácsa! Ha már az a nyamvadt HDMSTS-oldal nem műxik!
És ha valakinek kell valami,nyugodtan írja meg,ha tudok segítek,vagy felrakom valahová,ahová akarja. -
GubisKristóf
tag
Még egy kérdésem lenne.
Hogy mikor activityt készítek és a bájára beakarok illeszteni egy consistot, akkor a consistok listálja üres az mér van? -
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Miért nem töltötted le az oldalamról a Személyvonat_pack_vol1 csomagot? Az minden problémádat meg fog oldani, kivéve a V43-asok igényed nincsenek nálam.
De most találtam V43 1105 2009-es változatot, ha érdekel, betömörítek hanggal és kabinnal. -
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Helló.Na most akkor kiírom,hogy mi van: Játék indításakor,betöltés után egyből ez jön:Error reading train database file:Trains/trainset/H-start Személyvonat_pack_vol1/H-start 50 55 20-07 523-3 wag. -ezt okézom-6-szor ugyanezt feldobja,majd 7.-nek meg ezt:H-start 50 55 20-07 658-7 wag. -ez csak egyszer jön,utána jön be a főoldala a játéknak. Pedig már pár con.fájlt,és actot eltüntettem az Alföld 6-ból,de még mindig balhézik ezzel. Ráadásul kellene a Mav v43 wmw mappába 3 mozdony,amit még most sem lehet letölteni a szétcseszett HDMSTS-oldalról!Hogy melyek ezek: V-43 1105,V-43 1106,V-43 1156,ja,és a V-43 2248-as.Ha valaki meg dobna ezekkel a gépekkel,nem beszélve az előző nyűgöm megoldásával - az király lenne - előre is köszi a segítséget

-
peti9878
csendes tag
válasz
pepecs98
üzenetére
A Balaton dél 4.0 az telepítős és ha ez az elérési utad a ts-hez akkor csak kattintgatni kell.

"C:/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator Ez lenne az elérési út. Ha ide van telepítve akkor neked csak tovább gombot kell nyomni és telepítés után már lehet is vele játszani.
To: GubisKristóf
A teljes magyarosítást erről az oldalról tudod letölteni és a piros V0.99-es pirossal van kiírva arra kell kattintani és már jön is lefele.
LINK: http://web.axelero.hu/khalox/
GubisKristóf
tag
Hol tudom letölteni az MSTS teljes magyarosítását?
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként a szellőző a dízelmozdonyoknál a motort kapcsolja be. A villanyoknál meg a szellőzőt. Szerintem érdemes bekapcsolni mert jó hallani. 

Mindegy.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)