- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
UNauthorized #34137 üzenetére
Nem vagy véletlen szegedi? Kíváncsi vagyok, hogy egy SoundMagic E80-hoz képest milyen.
kemcso tényleg, igazad van
-
SirRasor
addikt
válasz
UNauthorized #34125 üzenetére
"FiiO X1 mkII-ről váltanék feljebb. Kipróbáltam az M6/M7-et, de nem volt akkora hangzás beli javulás mint amit szeretnék."
"KZ ZSN 10 PRO-val használnám."
Van összefüggés: M6-al kb. ki is maxoltad a fülest.
Amúgy mivel hallgatnád? ZSN-el vagy ZS10 Pro-val?
-
válasz
UNauthorized #34068 üzenetére
Én nem maradnék a Fiio-nál, egy próbát tennék más márkáknál is, pl aprón vagy egy Shanling M2s és egy AK100 is. De ezek próbája előtt elmehetsz a iJoe-ba és megnézheted milyenek azok a Fiio-k és tudsz azokhoz viszonyítani. A szinergia sem mind1, azt nem fogjuk tudni megmondani, hogy neked melyik hang fog tetszeni.
(#34065) SirRasor az új szériát nem hallottam, de az eddigi tapasztalat az, hogy ugyanannyiért a Shanling nagyságrendekkel jobb hangot ad, mint a Fiio.
-
SirRasor
addikt
válasz
UNauthorized #34066 üzenetére
Attól függ mit akarsz.
M7 nagyobb, nehezebb! A hangja ugyanolyan. Tovább bírja az akksija. Számít a méret? Az üzemidő?
A kimeneti teljesítmény valamivel magasabb az M7-nek. -
válasz
UNauthorized #34060 üzenetére
Mik a kritériumok? Shanling-okat szoktuk ajánlani pl
-
gaben22
senior tag
válasz
UNauthorized #33992 üzenetére
"Egyéb fülesekkel" alatt is fejhallgatókat értesz? Nem olyan rég volt diskurzus fejhallgató + DAP témában. A konszenzus az, hogy nem túl jó ötlet, sokat ne várjon az ember ilyen setuptól. Lehet akku témában se tudnál sokkal előrébb menni emiatt.
-
törölt tag
válasz
UNauthorized #30655 üzenetére
Én azt mondanám, hogy Shanling M1, aztán majd jön Bodz, és leszól, hogy már megint ezt ajánlom, de amúgy pedig egy nagyon korrekt mindenes, és jobb szerintem a Fiio X3 II-nél is.
-
Ciccuka
veterán
válasz
UNauthorized #30647 üzenetére
-
válasz
UNauthorized #30652 üzenetére
köszi - ezt még nem olvastam
-
válasz
UNauthorized #30648 üzenetére
had találgassak, itt olvastad a tesztjét?
-
törölt tag
válasz
UNauthorized #30648 üzenetére
Pedig az első generáció kifejezetten gyenge hangú, egy normálisabb telefon is jobb választás. A második generációról nem nagyon van tapasztalat itt, de van több olyan is, ami nem drágább és hangban is jobb lehet nála esélyesen.
-
UNauthorized
csendes tag
válasz
UNauthorized #30647 üzenetére
FiiO X1-ről jókat olvasok. Dicsérik ár/érték arányát és hangzásást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest