Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz ArthurShelby #56853 üzenetére

    Először csak Chrome-hoz csinálta meg a Nano Adblocker-t és a Nano Defender-t a Nano Defender az egy agresszívebb AAK program. (Anti-Adblock Killer) Egyfajta bypass módszerrel kikerüli a reklámokat az Adblock killer azt hisze a reklám lefutott közben pedig nem futott le legalábbis te nem fogod látni a reklámot -ez a bybapss. A Nano Defender UBO-hoz is használható volt csak ott kellett még egy két lépést megtenni az installálásakor.

    Aztán elkészítette Firefox-ra is de aztán ahogy feljebb is ki volt fejtve, API problémák stb. miatt abbahagyta a fejlesztője a hivatalos Firefox-os verziót. Ekkor kezdték el a Chrome-os verziót portolni a firefox-ra majd aki ezt csinálta abbahagyta ekkor lépett be a képbe a mostani fejlesztő aki azóta is csinálja, DE csak a Nano Defender-t portolja tehát az UBO-val kell használni és még van pár lépés amit továbbra is meg kell tenni.

    DE a legfontosabb, hogy az UBO-ban is van AAK modul persze a komolyabb AAK-val nem biztos hogy elboldogul oda Bypass kell. Bár ez a lényeg, hogy az utóbbi időben nem futottam bele olyan oldalba amivel ne bírna el az UBO önmagában. Olyan van pl. OPRENDEN jön elő szöveg hogy reklámblokkolót érzékelt de nem bontja a kapcsolatot csak a reklám helyén ez a szöveg található.

    Itt a PH-n is van ilyen amikor a fórumon vagyok de nem egyből jön elő hanem mikor betöltöm az egyik topikot majd legörgetek ekkor ugrik az oldal egy kicsit és ha visszatekerek akkor ez fogad:

    Ennyi de ettől még használható az oldal.

    Az AMO-s verzió a CHROME STORE FOXIFIED-ban is azért sincs már benne - ha jól tudom nincs - mert a portosított verzió önmagában tud települni chrome store foxified nélkül.

    SŐT volt régebben olyan hogy egy agresszívebb AAK-val nem tudott mit kezdeni a Nano Defender SŐT olyan is volt hogy a Chrome-os NATÍV megoldás elbírt vele a Firefox-os port nem.

    Úgyhogy jelenleg egyik böngészőn sem nagyon van létjogosultásga, de ha lesz akkor az inkább egyén függő attól hogy milyen oldalakon szörföl és ott esetleg kell e.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák