Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Újrahúztam a win10-et. Felraktam a Mozillát. Ennyit tud.
Se előre se hátra.
[kép] -
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok.
Egyik napról a másikra a keresőszolgáltatásom ez a MediaTab.Tv Search lett.
Természetesen nem lehet deaktiválni, nincs a gépen semmi ami hozzá köthető lenne. A keresőszolgáltatásokat már teljesen kikapcsoltam. A kiegészítők, és a bővítmények között nincs már semmi. 4-szer telepítettem újra, úgy hogy a rejtett mappákat is kitöröltem ami a Mozillához tartozott.
Volt már ilyen és hasonló problémám, de csak a win reinstall segített mindig, semmi más.
1 hetes a rendszer, és nem szeretném már most újrahúzni. Van valami ötletetek hogyan gyógyítsam meg a Mozillát? Vagy hagyjam a fenébe, és telepítsem újra megint a windows-t?A segítséget előre is köszönöm.
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Frissen telepített win10 64 bit-en a firefox megőrült. Nem tölt be semmit.
Ezt csinálja.
Megoldás létezik már rá? Vagy töröljem le végleg. Fél napja ezzel szívok. Az interneten nincs rá megoldás. Hátha van itt egy zseni, aki megoldja.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Nem neked kell, automatikusan konvertál. Ráadásul észrevétlenül, és piszok gyorsan. A program a háttérben elvégzi a műveletet.
Amit linkeltél, meg nagyon baró, köszi.

-
tzsolesz
nagyúr
Tudtok nekem ajánlani olyan kiegészítőt, amivel problémamentesen le tudok tölteni bármilyen videót? Nem hátrány ha rendelkezik mp3 transzkódolással sem.
Downloadhelper nem az igazi egy ideje, mondjuk nem tudom megjavult-e. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Megoldotta. Kérdés: Még 3 gépen használom a Mozilla ezen verzióját, azokon miért nem jön ez elő?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ha hazaérek megnézem. Az biztos hogy a beállításokban nem találtam eddig rá gyógyszert.....
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Pár napja elkezdett külön keresési javaslatokat dobni a google jobb felső sarokban lévő keresési sávba írva. Lehetetlen kikapcsolni. Mit kezdjek vele? Sőt most már csak ezeket adja be. A színe a keresett tételeknek babakék. Én gyűlölöm......
Megoldás? -
tzsolesz
nagyúr
Az mitől van hogy ma elkezdte csinálni azt hogy hiába kapcsolom ki a finom görgetést, ha kilépek nem jegyzi meg. Már az idegeimre megy. Azzal kezdem hogy kilövöm.
Újratelepítés megoldaná?
-
tzsolesz
nagyúr
Újratelepítettem a kis P4-esem. (3Ghz, HT, 1MB L2, 1GB DDR, Radeon 9600pro).
WIN7 32bit-et raktam fel kíváncsiságból. Minden szép és jó, csak éppen Firefox teljes képernyőn szaggatva viszi a Youtube-ot. IE-el jó. Asszem a legújabb FF van most fenn. Tapasztalat valaki ilyet?
XP SP3-al a 720p-t is szépen vitte Youtube-on.
Most meg a 360p-t sem viszi, még 1fps-el sem. -
tzsolesz
nagyúr
Üdv. Miért nem tudom kb 2-3 hete letölteni youtube videókat semmilyen kiegészítővel?
Mozilla Firefox 15, Windows 7 64bit.DS39 Mindjárt megnézem még egyszer, de asszem azt is próbáltam az előbb.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi, ezt le is csekkolom.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 26
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911