- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Koszonom a valaszt, en meg az 56.0.2-t hasznalok, es az alatt nem jo amit linkeltel de elkezdtem keresgelni ez talaltam egy masik linket, ami mar jo lett.
How can I hide "Read/Waiting/Transferring data..." status?
Joparszor mar neki futottam a legfrissebb bongeszonek de egyszeruen utalom a kinezetet, es annyival nem gyorsabb az 56.0.2-nel hogy lecsereljem.(#55253) Fandango
Igazad van, csak eddig a Status-4-Evar-t hasznaltam, ahol ki-be lehetett kapcsol a statusbart de most mar meg kellett valnom tole.
-
Erzsébeti
tag
Hát én most már teljesen el vagyok keveredve.
Nálam ezek a fals/true dolgok fals álláson voltak, most átírtam true-ra de semmi sem változott.
kicsit belefáradtam...
-----------------------------
Szerk:
Új dolgok!
Ha minden igaz sikerült a főproblémámat megoldani!
Most már nem ugrik át az új lapra ha megnyitok egy linket új lapon!))))
Azt hiszem egy két napra jegelem a további problémamegoldást!
Mindenkinek köszönöm aki segíteni próbált!
-
Erzsébeti
tag
ÁÁÁ teljesen össze vissza működik...
(
Igazad van van ilyen add-on om.
De amit azon lehet állítani az vajmi kevés, és gyakorlatilag nem azt csinálja amit kiadok neki parancsba!például be van állítva, hogy ha bezárok egy fület akkor az előtte lévő lapra ugorjon erre mit tesz??
2-3 alkalommal szépen odaugrik ahová ki van adva neki, majd a k9vetkező bezárásra meg valahol a sorban "keres" magának egy fület, és hopp már azon is áll, szinte random módon...
Biztos van benne valami logika, de én még nem tudtam megfejteni...De a másik problémám az volt ezekkel a füles dolgokkal, hogy azt szeretném ha az aktív lp az maradna ahonnan a linket indítom. De nem vagyok képes ezt beállítani, mert minden egyes alkalommal az új megnyitott lap lesz az aktív.
A fenébe, hogy nincs működő Tab Mix Plus ehhez...
Az egy nagyon jó cucc volt!!!
Mindent be tudtam benne állítani mindent a saját kezemhez, úgy ahogy nekem a legkényelmesebb, legjobban kézre állóbb!
Ezért is utálok ilyen frissítéseket felrakni! -
milu
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszotokat DS39 és csako!
Annyi még a gondom, hogy a Képmetsző esetében a felbontás mindig vissza kell állítanom, mert a notim felbontása 1360x768, míg a monitorom, amivel dolgozom, 1900x1200 és ezt a beállítást használom állandóan. Ha visszaváltok kisebb felbontásra, nem szép a kép, de a Firefoxba beépített képernyőmentő a nagy felbontás mellett szép (prezentációhoz is jó) képet készít. Csak hát a legördülő menüket is be kell mutatnom...:-(
-
Kékes525
félisten
+ (#54042) Syl
Ennek ellenére nem úgy müködik mint a sima 56-os Firefox. Legalábbis a NoSquint Plus itt csúnyán, másként nagyít. Most próbálgatom. Eddig még nem sikerült a magyar nyelvre rábírnom, pedig telepítettem hozzá a magyar nyelvi csomagot és a general.useragent.locale hu-HU-ra van állítva. Meglepetésként egy csomó addonomat átemelt. Lehet, hogy a telepítésnél ezt nem vettem észre.
Ez: Magyar helyesírási szótár 1.6.1.1.1-typefixFrissítette a NoSquint plust az volt a baj. Az 56.1-es szépen dolgozik.
-
Kékes525
félisten
Chrome Store Foxified Ez kell hozzá? Az 57-eshez tetted fel? Ezzel nekem is felment. Kérdés, hogy müködik e?
-
Cs1csó
titán
A NANO DEFENDER működik NANO ADBLOCKER és UBLOCK ORIGIN mellett is de CSAK Chrome alatt. UBlOCK ORIGIN-re Firefox alatt még nincs ÚJ AAK megoldás ha jól értem.
Akkor a kérdés FF alatt ha tegyük fel nem lesz UBLOCK ORIGIN-re AAK akkor mire érdemes váltani mi az ami tartalmaz hatékony AAK-t.?
-
Pityu.
nagyúr
De akkor ezelőtt meg miért tetszett neki?Mert tegnap előttig semmi gondom sem volt a hangkártyám meg vagy 2 hete meg van.Sőt olyan is van elő sem jön a hiba órákig.Egyébként amúgy tényleg most is ezt emlegeti AudioCallbackBuffer.Viszont más böngészők meg tökéletesen mennek.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Az 58.0b1 -en nálam nagyon sok oldal be se jött. Persze lehet, hogy a régi addonok kavartak be.
Nekem már csak arra kellene megoldás, hogy a nem látogatott és a meglátogatott linkeket egyértelműen elkülönítsem (a NoSquint Plusz ezt színnel oldotta meg, de az sajnos nagyon bugos). Ha ez meglesz, akkor váltok élesbe is, -
Beren
aktív tag
Nálam is rossz, de már jó ideje (azaz nem csak a FF 57-tel, hanem korábbi verziókkal is). Én is azt hittem, hogy a pluginjeim rendetlenkednek...
Semmi Chromium-specifikus nincs a dolog mögött, a CSS-ben meg kell adni egy magasságértéket az egyik blokknál, ahol ez hiányzik. Úgy tűnik, ezt a FF nem kezeli le, a többi böngésző meg igen. jeleztem nekik a problémát, kíváncsi vagyok, reagálnak-e.
-
nfsu17
veterán
Köszi.
Most egyelőre hagyom.Ma frissült a noscript, de hova lett?
Ott van a kiegészítők között, de egy jobb egérre nem találom sehol. Itt szokott lenni, hogy engedélyezés ezen az oldalon stb. De most semmi, semmi noscript.
Én szerintem nem állítottam át semmit.
Még mindig 56-on vagyok.Oké, lehet itt lesz megoldás
-
Kékes525
félisten
-
-
Kékes525
félisten
Kipróbáltad? Nekem amikor erőltetve engedélyeztem a multiproceszt az 54-ben nagyon furcsa dolgokat produkált az S3 Google Translator. Már nem tudom reprodukálni a hibát, mert az 56-ban már nem lehet bekapcsolni még erőltetve sem a multiproceszt akkor, ha van olyan addon, ami nem tudja. Néhány addonom még mindig nem ismeri. Amúgy hogy lehet engedélyezni az 57-ben a hagyományosokat az about:config-ban?
-
Kékes525
félisten
Nekem is változott, csökkent. Én nem nem letiltott kiegészítőkkel csináltam. Igazad van úgy sokkal jobb. Azonban a Chorme is csökkent. Az utóbbi mérésem óta ott is volt egy újabb kiadás. Viszont számomra nagyon jó hír, hogy a 57 es11-es bétájától (a 12 is) már müködik a NoSquint Plus 62.0, ami a 10-es bétánál használhatatlan volt.
-
Kékes525
félisten
-
-
-
Kékes525
félisten
Hát nem tudom. Speed Dial [FVD] - New Tab Page, Sync... kiegészítő értékelései, írta: nakivagyok
Itt a fejlesztő azt írja, hogy benyújtási folyamat alatt van és még Augusztusban lesz. Azóta sincs.
-
EmptyParadox
senior tag
Vissza lehet állítani a régi UI-t. Így működik. Sajnos cookie kell hozzá, hogy megjegyezze.
-
Kékes525
félisten
Köszi, ez jó ötlet. Ha ez sikerül, akkor gyakorlatilag nekem ez olyan lesz mint a FEBE, mert csak erre használtam. A probléma talán csak az, hogy előbb be kell zárnom a firefoxot, mert a Winrar másképp nem tud az összes file-hoz hozzáférni. Persze ha az időzítést a Windows indulásához kötöm, akkor menni fog, mert akkor még nem fut a Firefox.
A 3. kép (3. Elmentem a Winrar profilejai közé) egy kicsit rossz mert a képen nincs beállítva az archív mentés helye. Azt természetesen be kell állítani: [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest