- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Erzsébeti
üzenetére
Tudom, én is használtam, elvileg 3 dolgot lehet állítani,kettő ki lehet választani egy listából, és egy harmadikat pedig pipával. Ez az utolsó szabályozza, hogy új lap nyitásakor mi legyen vagy maradjon az aktív lap. Ezért kell ott vagy kivenned a pipát vagy letiltanod ezt a kiegészítőt, különben sosem fogod elérni, hogy ne az újonnan megnyitott legyen az aktív.
Én azóta ezt az addont használom + ezt a két beállítást:
about:config -> browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent -> true
about:config -> browser.tabs.selectOwnerOnClose -> true
Azt hiszem neked ebből a kettőből a másodikat "false"-ra kell raknod a kívánt működéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911