- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
KaiotEch #26793 üzenetére
Szerintem is az lesz mint amit irt WonderCSabo is, en a TrackerBlock-ot egy idore lekapcsolnam, mert minden ami a flash-t blokkolja az leakel is, az ABP hasznalom en is de mar a FlashBlock kieget nem mert nagyon likelt, direkt figyeltem 10 majd 5 majd csak egy fullel / lappal 1oran keresztul es hiba csokkentgette ciklikusan a memoriat a fox legyurtek.
Az ABP-t sem az Easy list-el hasznalom csak a Hufilter van telepitve + a sajat szuro. -
DS39
nagyúr
válasz
KaiotEch #26784 üzenetére
ez bőven erősebb kártya az enyémnél, bár az nvidia, de nálam nem fagy a Tab bezárás, régebben volt szarakodása, de a hardveres gyorsítás kikapcsolása megoldotta.
nem mi lehet, talán egy vga driver frissítést megpróbálhatnál, ill. az FF h. gyorsítás ki-be kapcsolását. ha egyik se oldaná meg, egy szűz FF telepítést ajánlok.
-
HZoli87
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
HZoli87
veterán
válasz
KaiotEch #24031 üzenetére
A HDD-ét rendesen kínozza, ezt én is megerősítem. Nekem napi szinten 2-3-szor játszotta el a böngésző az elmúlt pár hónapban, hogy megállt 10 másodpercre (felül írta, hogy Nem válaszol), majd utána ment tovább mintha semmi sem történt volna. A 10 másodperc alatt úgy kerregett a HDD, mintha éppen egy benchmark program futott volna. Maga a böngésző sosem fagyott le, csak 10 másodpercig se kép, se hang.
Mióta SSD-ét használok, nem találkoztam ezzel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
KaiotEch #23966 üzenetére
Nem értem mi a gondotok ha elég sokan panaszkodnak a 10.0.0-ás verzióra és bemerem írni hogy inkább a 10.0.1-es verziót használják...Plusz nem csak itt néztem mennyien panaszkodnak rá, hanem külföldi oldalakon is.
De hogy ennyire fel vagytok egy ilyen dolgon háborodva, csak kacagni tudom...
-
fatal`
titán
válasz
KaiotEch #21200 üzenetére
Az Opera speeddial képet teszi be néha faviconnak, opera alatt is. Mindössze annyit kellene tenni, hogy nem faviconként megadni, hanem ipod-touch képként, jeleztem már a javítsuk a ph-t topicban, de nem reagáltak. SG-n is ugyanez a gond, ott se csináltak vele semmit, így ez ilyen.
-
Steelmanus
addikt
válasz
KaiotEch #21200 üzenetére
Nem ficsor hanem a PH hibaja, gondolom. Ha hasznalsz AdBlock-ot tiltolistara kell tenni a http://prohardver.hu/design/operaspeeddial.png sort mert az kavar be.
Megeloztek.
(#21199) Steelmanus Valasz magamnak, a 08.24-i Nightly ban meg jo volt a Brief 1.5.4, mert visszatettem egy regebbi mentest es abban mukodik rendesen, de most direkt frissitettem a maira es igy mar nem jol mukodik
-
BullZeye
veterán
-
kranazoli
senior tag
válasz
KaiotEch #21046 üzenetére
Flash gyorsítás UVD szinten kapuzza a VGA-t. A 300/1000 az pöttyet beteg.
Ha játék közben megy a háttérben YT, akkor mindenképp ajánlott tiltani a flash-en a gpu gyorsítást.
De Nálatok is csinálja ezt, hogy összeomlik a flash player, ha váltatok teljes képernyő és ablak között?! Nem egy alkalommal, hanem pl. próbálgatni egymás után...
Ez a flash player van fenn: Adobe Flash Player 10.3.183.5
És csinálja IE9-ben is és Fox-ban is.
-
-
-
Mosanke
senior tag
-
kranazoli
senior tag
válasz
KaiotEch #20753 üzenetére
"A másik amikor írok ide és egyszercsak belaggol nem látom mit írok és egyszercsak bedobja az egészet."
Ilyet Nekem is szokott csinálni. De csak ezt. De több helyen is olvastam már erről, hogy ez bug. Pár napig fent volt a legfrissebb 6-os Fox, de még mintha abban is lett volna. Már nem nagyon foglalkozom. (gondolkoztam, hogy talán a vírusnyalogató xarakodna - nem tudom. Abból Nekem Avast6 free van fent - bár mintha NOD mellett is csinálta volna)
Más problémám azonban nincs vele semmi.
-
HZoli87
veterán
válasz
KaiotEch #20747 üzenetére
Az első egyéni probléma (sosem vettem ilyet még észre, pedig jó pár éve használom a rókát), laggolás az nálam is jelentkezik, ha egy összetett oldalt kell betöltenie, de ha már betöltötte utána már szalad. 6 hetente jönnek az új verziók, szerintem egyre jobb lesz a program.
-
fatal`
titán
válasz
KaiotEch #20342 üzenetére
Adblock van, userjs-t alapból támogat. Persona helyett meg témák vannak.
(#20343) pete_21: "Kb. annyival gyorsabb, hogy a guija válaszképesebb. Az Fx akkor lesz szintén ilyen, ha több processzel fog futni."
Nem ettől függ szerintem. Az Opera egy processt használ (még a pluginek sem futnak külön) mégis annak a leggyorsabb a GUIja).
-
fatal`
titán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
KaiotEch #19265 üzenetére
Régi leírás szerint elvileg úgy tudod áttenni a cache mappát, hogy csinálsz egy ilyen kulcsot az about:configba:
browser.cache.disk.parent_directory
és értékének megadod a kívánt mappa teljes elérési útját.
Új leírás szerint meg itt van írva: [link] StyxKee hozzászólásában.
-
-
BullZeye
veterán
válasz
KaiotEch #17586 üzenetére
Nem tudom, nálam elég régóta szépek a betük, kb 2 hónapja ~
Sp1 sok problémát megoldott, még IE9 sem kell hozzá, csak SP1. Nálam most ilyenek a betűk mindenféle nagyítás nélkül prohardveren.szerk.: természetesen Cleartype nélkül, mert attól szétfolyott minden (a szemem és fél óra után), és nem szeretem a Cleartypeot, mert megmásít pár betütípust.
szerk2.: És hogy valami hasznos is legyen, úgy néz ki The Cavern Link Checker GM script az egyik okozója a memory leak-nek. Egyenlőre 330 megát eszik FF minden kieggel (adblock is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged