- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
fatal` #19443 üzenetére
Most kipróbáltam Fx4el, dirty profileommal, a megnyitás alatt a GUI delaye 1 mp volt, után 0, simán ment minden. Nightlyval még jobb lenne, egy átlagos vagy fresh profillal meg pláne.
FehérHolló: Ezt a kieget rakd fel.
Nem nem ugyanazt csinálja. A keresőmezőbe beírsz vmit, akkor rögtön megnyitja a Google keresést arra a kulcsszóra. Ha címsorba írsz be vmit, akkor elgondolkozik, hogy ez cím-e, és ha nem, rákeres Googlevel. Tehát ha keresel, jóval gyorsabb a keresőmezőbe írni.
-
Steelmanus
addikt
válasz
fatal` #19443 üzenetére
Errol mar volt szo regebben, nem 10-15 fulet nyitottam meg hanem vagy 40-et es a hatterben ment egy 1080p videolejatszas es gyors volt a lapok megnyitasa. Igaz akkor azt Nightly-val csinaltam. Az Operaval RSS-t olvasok de sok olyan oldal van amit alig tud behozni ha rakattintok az RSS-ben levo linkre, foleg ugy ha az a link meg egy masik kulon oldalra iranyit.
Mivel olvasom a Chrome topikot is sokszor lattam hogy hol a FireFox-ot nevezted egy rakas valaminek, most eppen a Chrome-ra mondtad es mindig leirod hogy te Opera-t hasznalsz.
Akkor irjal az Opera topikba, tudod en ugyerzem hogy az aktualis topikban mint itt a Firefox-ban, nem egy masik bongeszot kell preferalni hanem az adott bongeszo hireit, javitasait, esetleges problamaira valo kerdest kell feltenni.Reszemrol az offolast befejezetnek tekintem.
-
Steelmanus
addikt
válasz
fatal` #19439 üzenetére
En is hasznalok Operat, es most a FireFox 5x verziojat, de nem latni akkora kulonbseget sem a megnyitaskor sem pedig az oldalak megjeleniteseben.
Ezt a verziot hasznalom: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0
Olvastam a Chrome topicban az Operarol a velemenyt nem veletlen hogy hatul kullognak a versenyben, nem tudom miert kell annyira kiemelni az Operat, az FF-szemben.
Tudod mint a fociban. Nezzetek a tablara. -
F34R
nagyúr
-
Steelmanus
addikt
válasz
fatal` #18991 üzenetére
Na megegyszer utoljara. A plugint az FF hivja meg. Kilepsz az FF-bol, az OS latja hogy arvan maradt mert mar semmilyen mas program nem hasznalja. Miert tartana a memoriaban mint taszkot ? Nyisd mar meg a Fox-ot es nezzel egy videot, majd zard be az egesz bongeszot es nezd meg hogy melyik zarodik be hamarabb? Elobb a plugint fogja bezarni, mert az FF elkuldi hogy mar nincs ra szuksege, erre elobb bezarja a plugin-t majd a FF-ot.
Az hogy az OS miert nem lovi ki az egesz plugin taszkot mikozben parancsot kapott ra, az jo kerdes. Ha viszont modositva egy ket dolgot a winben es force -ra van allitva a taszkok kilovese akkor maradektalanul bezarja. -
BullZeye
veterán
válasz
fatal` #18736 üzenetére
Keresésnél van olyan, hogy keresés rejtett mappákban is. Egyébként Parancsok -> Keresés, Elég feltűnő ikonja van.
Én pedig XP óta nem telepítettem total commander-t, hanem sajátot használok, ezért fingom nincs hova telepítiCsak azért mondtam, hogy az ötlet nem újkeletű, egyébként style-ba bele kell rakni egy :hover {-moz-transition-t és kb ugyanez az effekt lesz, nem?
egész pontosan.
-moz-transition-property: background-color, border-color, box-shadow;
-moz-transition-duration: 150ms;
-moz-transition-timing-function: ease;De persze kíváncsian várom, mégiscsak jobb megoldás Stylish nélkül.
(#18737) kissj83
Jobb gomb asztalra, és Nézet->Kis ikonok használata, talán megoldás, ha alapból azon van, akkor passzolok, talán egy új téma amiben kisebb ikonok vannak. -
BullZeye
veterán
válasz
fatal` #18727 üzenetére
Mert mondjuk egy átlagos felhasználó nem CSAK Firefoxot futtat, hanem filmet/sorozatot néz, esetleg játszik rajta.
És/vagy nem volt elég tájékozott, és nem 24" monitort vett, csak 22"st amin lényegesen kisebb mint egy "átlag" monitoron.
Vagy beteg a szeme, emiatt kell nagyítani neki, és eddig nem volt probléma mert az előző monitorán kisebb volt a felbontás mint amit a monitor javasolt.Ez csak így 3 indok hasra ütés szerűen, és csak azért, mert a legfölöslegesebb kérdések egyike amit feltettél, de közel áll a "minek az neked" és a "miért nem jó így"-hez. Tudod, ha nem tudsz segíteni...
Total commanderben ha hibaüzenetet ír ki, próbáld meg a Wincmd.ini-ben átírni a font méretet.
Jó eséllyel ezen rész alatt találod:
[1920x1080 (8x16)]
FontSize=8
FontSizeWindow=8Ha nincs itt, írd bele, és növeld a méretet.
-
BullZeye
veterán
válasz
fatal` #18386 üzenetére
Meddig tart beleírni, hogy automatikusan csinálja? 10 perc? Nekem hetente 2 perc 1 éven át 112 perc összesen. Most ezt használná sac/kb legalább 50 másik ember évente 5600 perc.
Már mondtam, ha semmi értelmeset nem tudsz hozzászólni, ne tedd ... ne koptasd a billt. Csak akkor válaszolj, ha az jól meggondolt, és szorosan a tárgyhoz tartozik, csak azért, hogy legyen +1 kommented nem éri meg a fáradtságot.
szerk.: így belegondolva hülyeség volt létrehozni a grafikus felületet, és magát a windows-t, meg minek Norton/Total commander, ha parancssorból is lehet vezérelni, és csak 2 percbe tellik.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
fatal` #18190 üzenetére
Nekem ezek jöttek ki anno:
PC:
main 140
firstPaint 5695
sessionRestored 7130Without wrapper, 5 tabs:
main 717
firstPaint 8487
sessionRestored 9579laptop:
Fx4 RC, 3 addons (Adblock Plus, Elem hide helper, about:startup)
Without wrapper
main 4025
firstPaint 6849
sessionRestored 6896With wrapper:
main 999
firstPaint 5555
sessionRestored 5617 -
Steelmanus
addikt
válasz
fatal` #18177 üzenetére
Remelem ez elrettent:
Mellesleg probald ki hogy beteszed kiprobalas celjabol az Inditopultba a FireFox / Minefield ikonjat. Nekem Digi PPPoE kapcsolatom van es ugy van beallitva hogy automatikusan tarcsazzon. Az inditopultba betett Nightly hamarabb ugrik fel teljes kepernyon, mint ahogy a PPPoE betarcsaz, egy probat meger mert csodalkozni fogsz. -
dqdb
nagyúr
válasz
fatal` #17986 üzenetére
Lehet, hogy semmi köze hozzá, de akkoris az embedded moviekat is beállítja a legjobb minőségre.
Nem néztem végig a YousableTubeFix teljes forrását, de az elején lévő @include-ok kizárólag a youtube.com-on működik, így akár az IFRAME alapú beágyazáson segíthet (mostanában egyre jobban terjed), de az OBJECT és EMBED alapú esetén garantáltan nem.Ha egyszerre használnád a két scriptet, akkor az általam módosított YouTube Embed HD elejéről töröld az IFRAME-es részt, nehogy összevesszen a két script:
var iframes = document.body.getElementsByTagName("iframe");for (i in iframes){
var fr = iframes;
if (fr != null && fr.src != null && fr.src.indexOf("youtube") > -1)
{
YTEmbedHD.ytEmbeds.push(fr);
}}A script javítgatása és tesztelés közben a következő esetekkel találkoztam:
1. egyetlen EMBED paraméterekkel
2. egyetlen OBJECT paraméterekkel
3. OBJECT, benne EMBED paraméterekkel
4. IFRAME a youtube.com-ra, benne valami (ezt nem néztem meg, mert az egész IFRAME-et cserélem ilyenkor)Direktben HTML5 videó beágyazást még nem találtam, és ezért nem is készítettem fel rá a scriptet.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
fatal` #17954 üzenetére
Szívesen megírnám, ha ismerném a JSt és XULt jól, és lennének kiegfejlesztő alapismereteim.
Ja meg lenne időm... Nem tudom ki foglalkozik a PH!n Fx kieg fejlesztéssel.
(#17955) nfsu17: dqdb javítgatja, eredetileg nem ő fejlesztette, bár már elég sok mindent írt bele.
Beállítások -> Lapok -> Hivatkozás megnyitásakor átváltás rá azonnal elé be a pipa -> Alkalmaz.
-
koshmar
veterán
válasz
fatal` #17872 üzenetére
De ugye nem a Google-fordítójához kapcsolódik?
Mert annál még én is többet tudok.
Hihetetlenül pocsék.Szerk.: Visszaolvastam. DE.
Szerk2.: Magyarra elképesztően szarul fordít. ÉN arra használom, hogy röhögjek egy jót, ha szar napom van/volt.
Angolra/németre nem kell fordítás, nekem megy anélkül is.De ti nyugodtan használhatjátok, ki vagyok én, hogy megszabjam?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- foobar2000
- Hardcore café
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest