- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
svgyula
üzenetére
Gondolj bele, ha ezt a pénzt valamibe befektették volna... még az ükunokáik is úgy élnének abból a pénzből, hogy semmit nem kell csinálniuk. Ehelyett elszórták ilyen sz*rokra. Egyszer jártam Erdélyben és Arad előtt a határhoz közel mentünk át egy falun. Ott láttam először ilyen cigánypalotákat. 4 emeletes, csicsás ház, de nem lakhatósági funkciója van, hanem státuszszimbólum. Minél magasabb meg díszesebb, annál nagyobb a rangod. Agyhalál. Másik dolog, ezt nem régen olvastam az araboknál talán Dubajban, hogy minél rövidebb a rendszámod, az annál nagyobb gazdagságra utal. Akinek 2 betűjel a rendszáma az minden bizonnyal a kőgazdagnál is gazdagabb, mert valami horribilis összeget kell fizetni az illetékes szervnek, hogy ilyen rendszámot kaphass. Sokan tényleg nem tudnak mit kezdeni a pénzzel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4578
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911