Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
svgyula
üzenetére
Gondolj bele, ha ezt a pénzt valamibe befektették volna... még az ükunokáik is úgy élnének abból a pénzből, hogy semmit nem kell csinálniuk. Ehelyett elszórták ilyen sz*rokra. Egyszer jártam Erdélyben és Arad előtt a határhoz közel mentünk át egy falun. Ott láttam először ilyen cigánypalotákat. 4 emeletes, csicsás ház, de nem lakhatósági funkciója van, hanem státuszszimbólum. Minél magasabb meg díszesebb, annál nagyobb a rangod. Agyhalál. Másik dolog, ezt nem régen olvastam az araboknál talán Dubajban, hogy minél rövidebb a rendszámod, az annál nagyobb gazdagságra utal. Akinek 2 betűjel a rendszáma az minden bizonnyal a kőgazdagnál is gazdagabb, mert valami horribilis összeget kell fizetni az illetékes szervnek, hogy ilyen rendszámot kaphass. Sokan tényleg nem tudnak mit kezdeni a pénzzel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911