Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
Helló,
Win 7-esen kb. 2hete frissítettem a firefoxot 93.0 verzióra. Azóta annyira lassan tölti be az oldalakat, pl. ezt is, mintha betárcsázós netem lenne + ha hozzászólást küldök itteni topikba, 10-15mp mire beadja a frissített oldalt, de a nevek feletti ikonokat csak jóval később tudja megjeleníteni.
Vannak olyan magyar oldalak(pl. ecofamily), amit be sem tölt:
A biztonságos kapcsolat sikertelenHiba történt a következőhöz csatlakozáskor: www.ecofamily.hu. PR_END_OF_FILE_ERROR
-A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert a kapott adatok hitelessége nem ellenőrizhető.
-Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról.Aztán van olyan külföldi filmes oldal, regisztrálva is vagyok évek óta, amit nem tölt be, de semmi hibaüzenetet nem ír ki, csak egy üres fehér böngészőlap.
Az a vicces, hogy laptop + Win 10 + ugyan ez a Firefox simán betölti.
Most próbáltam a Clean reinstall-t, feldobtam a 81.0 verziót, de már azzal sem töltötte be pl. ezt az oldalt + 81.0 firefox indításakor kiírta, hogy a profil nem tölthető be, pedig elvileg az a mappa nem törlődik, se könyvjelzők, se mentett jelszavak, semmi, szóval visszaállítottam a 93.0 verziót, hogy meglegyen minden.
Valami ötlet, mi korlátozhatja le ennyire?
kössz
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911