-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
Sziasztok! Nekem a 89-es frissítés óta bizonyos oldalakat borzasztó lassan tölt be. Microsoft Edge simán betölti, Firefox csak nagyon lassan és teljesen véletlenszerű hogy mely oldalakat. Mindegy hogy https vagy http. Próbáltam már mindent:
- új profil
- letöröltem mindent és újratelepítettem a 89-est
- feltettem a 88-ast
- private mode, troubleshoot mode
- Windows Defender kikapcs, hardware acceleration kikapcs
- Privacy standardre állítva
- Előzmények minden kutyafsz törlése de semmi sem segített és baromi idegesítő.
Gugli nem dob ki semmi ilyet 89-re való frissítésre. Amikor letöröltem mindent (Local, Roaming, Program Files mappákból is) még utána is kiírta hogy újra lett telepítve pedig azt gondoltam volna, hogy akkor már teljesen clean lesz.
Szerintetek mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Gugli nem dob ki semmi ilyet 89-re való frissítésre. Amikor letöröltem mindent (Local, Roaming, Program Files mappákból is) még utána is kiírta hogy újra lett telepítve pedig azt gondoltam volna, hogy akkor már teljesen clean lesz.
KAMI911