Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kovaccss

tag

Lett 1 nagy problémám. Win7 x64-gyel Firefox 57.0 64 bitest használok több profillal, profilonként=ablakonként kb. 120 böngészőlappal. (Kérem mellőzni a miért ilyen régi verziót használok, és miért kell ilyen sok lap üzeneteket.) Ma reggel szokás szerint bezártam minden Firefox ablakot, mert betelt a 32 GB RAM, de az egyik profilablak bezárásakor kijött a kis ablak, hogy biztosan bezárom-e a 1xy lapot. Eddig ez az értesítés mindegyiknél ki volt kapcsolva, és amikor a RAM telítettség miatt bezártam mindent, utána mindig visszaállt minden böngészőlap minden profilnál. Most is mindegyik profil visszaállt, csak az nem, aminél rányomtam hogy zárja be a 1xy lapot, muszáj volt rányomnom, különben nem tudtam bezárni a profilablakot. Simán visszaállt az alapra, 1 üres oldal nyílt csak ki, a beállításokban is az üres oldal megjelenítése volt beállítódva, nem a legutóbbi lapok kinyitása rész. A C:\Users\név\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\profilnév-ben a sessionstore.js file 3,8 MB, megnyitottam wordpaddal, kb. 10 perc volt mire az egész kinyílt. Ebben rengeteg adat van. A C:\Users\név\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\sessionstore-backups mappában van previous.js, recovery.bak, és recovery.js file, mind 3,8 MB-os, ezekben is ezek az adatok lehetnek. A beállításokban nem látok lapok vissszaállítása menüt, pedig van ilyen funkció, mert amikor összeomlott valamelyik profil, akkor se vesztek el a lapok, amikor újra kinyitottam a profilt. Sőt áramszünetes gépkikapcsolásnál eleve a lapok helyreállítása rész indult el minden profilnál, a listában megvolt minden lap, csak a visszaállításra kellett nyomnom, és minden kinyílt rendesen.
    Hogyan állítom vissza egyszerűen és gyorsan a bázáródott 1xy lapot, de csak ezeket? Az ebben a profilban sok régebben kinyitott, de már bezárt, össz. akár 600-1000 lap nem kell, a js-ben minden benne van. Nem mentettem el a lapokat külön, nincs felírva mik voltak ma nyitva.

Új hozzászólás Aktív témák