- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
Szia!
Hála "Kékes525" fórumtársunknak ki vagyok okosodva. Ha feltelepíted a Firefoxhoz a NoSquint Plus kiegészítőt, akkor ha a Firefoxnál bemész az eszközök - kiegészítők - kiterjesztések funkcióba és ott kiválasztod a NoSquint Plus kiegészítőt, majd annak a beállítások fülét, akkor ott felül a második rész az, ahol az alap zoomot lehet állítni (Zooming). Ezt, ha átállítod (kisebbre-nagyobbra vagy 100%-ra), és OK, akkor minden oldal az ott beírt nagyítással jelenik meg.
Ha alapban a 100%-ot adod meg, akkor nem nagyít, az oldalak rendesen jelennek meg, viszont oldalanként van lehetőséged beállítni úgy, hogy a megnyitott oldalra jobb klikk és alúl a sorban ott van a NoSquint Plus kiegészítő, amit bal klikkel megnyitsz és ott lehet egyedileg az oldalra beállítni a nagyítást, de külön-külön a képet, a szöveget, vagy a szinezékeket is és ezután ez az oldal így jelenik meg (mindíg, amíg vissza nem állítod). Ha így állítod be, akkor csak ez az oldal. Egy másikat megnyitva normálisan jelenik meg az alabeállításnak megfelelően. Ugyanitt a global settings-re klikkelve átállíthatod az alapbeállítást is ami minden oldalra vonatkozik.
Érdekes alkalmazás, régi motoros vagyok, de eddig ezt nem ismertem (mi mindennel vagyok még így).Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Villanyszerelés
- Tesla topik
- Wuthering Waves
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Metal topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911