Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Sziasztok! Segítséget kérnék, 1-2 hete a firefoxom "meghülyült", pl. oldalakat csak részlegesen tölt be, a képek vagy flash tartalomnál csak pörög a kis kör, youtube videóknál megáll és még oldal frissítés után sem hajlandó elindulni (ezt pont ma reggel tapasztaltam), ugyanezen oldalak egy másik böngészővel (exploler) simán gond nélkül betöltődnek, futnak ahogy kell. Javasolták a mozbackup-os mentés majd teljes törlést, a hátrahagyott mappákkal együtt, a registry-ből is ki törölgettem, reboot után friss telepítés megvolt, visszaállítottam mozbackup-al a dolgaim, de ugyanaz a jelenség.

Nem szeretnék böngészőt váltani, eddig jól szuperált, plusz minden könyvjelzőm, jelszavam ebben van elmentve, és megszoktam már.
Valami ötlet mihez hogy kezdjek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Diablo IV
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911