Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
válasz
spammer
üzenetére
Tudom, de ennyi adrenalin kell
Fel akarok tenni egy újabb portable verziót emellé, mert ezen pl. nem működik a Pinterest és ha képet keresek, baromi sokszor van azon a találat.. de melyik a legjobb, amivel nincs baj? 42-es? Ez meg kell a flash miatt, ezen műkszik YT-on, meg mindenhol. És mert ez szép.
Nemrég kipróbáltam a Maxthont, az tudta a Pinterestet, és amúgy is teszett. (szép szögletes) De sajnos ahányszor elindítottam, eliminálta a Firefox CYS add-onját. Ezért leszedtem. Azóta is jó a CYS.A böngésző tudásával kapcsolatban nagyon egyetértek. Csak az a baj, hogy még add-onnal sem lehet olyanra csinálni a felületét, mint ez a régi 24-es. Ez a felületváltás erőszakolás erősen emlékeztet a Windowsra.. Szerencsére a felületen kívül mindenre van add-on. Letöltésvezérlő, ad-szűrő, tetszőleges funkciók gombokra kitéve, menük testreszabása.. De jó lenne ha a letöltésvezérlő házilag lenne olyan, mint a DTA és ha a könyvjelző szerkesztő jobb, kétablakos lenne. (van rá add-on, de még nem próbáltam) Elég fárasztó kijelölni, cut, odanavigálni ahová akarom, és paste. (Win intéző szintje mikorból is?) Több mint kétezer bookmarkom van!
És arra sincs megoldás, hogy pl. abc szerint rendezze a könyvjelzőket, hogy könnyebb legyen megtalálni amit keresek. Vagy akár cél szerint, az azonos oldalra mutatókat egy kupacba. Ami viszont nagyon fontos nekem és remélem sosem veszik ki belőle, az a Page Info. Már csak emiatt is maradok mindig a Firefoxnál.Néhány dolog hogy mennyire más is lehet egy user, mint itt (szerintem) a legtöbben: Sosem használom: Új ablak, sync, developer tools, kereső tipp, címsor tipp, gyorshívó, oldalsáv, könyvjelzősáv, helyesírás ellenőrző, pin funkció, homepage, sok add-on.. hirtelen ezek

(most csak DTA, CYS, ABP)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fel akarok tenni egy újabb portable verziót emellé, mert ezen pl. nem működik a Pinterest és ha képet keresek, baromi sokszor van azon a találat.. de melyik a legjobb, amivel nincs baj? 42-es? Ez meg kell a flash miatt, ezen műkszik YT-on, meg mindenhol. És mert ez szép.
Nemrég kipróbáltam a Maxthont, az tudta a Pinterestet, és amúgy is teszett. (szép szögletes) De sajnos ahányszor elindítottam, eliminálta a Firefox CYS add-onját. Ezért leszedtem. Azóta is jó a CYS.
És arra sincs megoldás, hogy pl. abc szerint rendezze a könyvjelzőket, hogy könnyebb legyen megtalálni amit keresek. Vagy akár cél szerint, az azonos oldalra mutatókat egy kupacba. Ami viszont nagyon fontos nekem és remélem sosem veszik ki belőle, az a Page Info. Már csak emiatt is maradok mindig a Firefoxnál.
KAMI911