Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android szakmai topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Egy igen rejtélyes dologgal van dolgom.
Emlékeim szerint akkor kezdődött, pontosabban utána jelentkezett amikor FF felfrissített a 34.0 verzióról a 35.-re. Azt követően naponta kétszer vagy háromszor (amikor a FF van megnyitva) a legváratlanabb időközökben egyszer csak a Windows feldob egy kék ablakot, hogy hibát észlel és pát pillanat múlva újraindul. Windows 8,1 64 bites a rendszer. Újraindulás után a FF ugyan azon az oldalon marad mint amikor behalt a win, mintha mi sem történt volna. Ha vissza teszem a régebbi verziót (34.0 ) akkor nincs ez az újraindulgatás.
Két hétig nem is volt a gépemen a FF csak a Chrome-t használtam, hibátlanul ment nem volt kék képernyő. Két nappal ez előtt feltettem vissza a régebbi FF-t (34.0) használtam próba képpen, de ebben a két napban semmi kék képernyő. Ma reggel felfrissítettem a FF-ot a 35.0 -ra és alig fél óra használat után már jött is a kék képernyő a hibaüzenettel. Ebből gondolom, hogy valamiért talán ezzel van valami gond nálam. Vírusirtókkal végignézettem a gépet (KAV van telepítve egyébkén) de semmit nem találtak. MBAM sem talált semmit.
Valami ötlet erre?
Persze így most marad a régebbi FF a gépen, és főképpen a Chrome-t fogom majd használni, de nagyon kíváncsi lennék, hogy vajon mi okozza ezt az újraindítgatásos hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Éjszakai műszak
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911