- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. Kitöröltem egy jelszót a mentett jelszavak közül (emlékszem rá) azért hogy azt következő alkalommal újra megjegyezze azt, és egyben az oldalra navigáláskor be is írja azt előre (eddig valami miatt nem töltötte ki automatikusan, pedig adott webhelyen csak egy felhasználó+jelszót használok). A baj mindössze az, hogy fel sem kínálja a jelszó mentését, és a beállítások menüben ez a menüpont inaktív, azaz nem is tudom beállítani

Hol tudom engedélyezni, hogy mentsen jelszavakat a drága... ?És még egy bosszantó szokása van: vállalati tűzfal mögül netezek, de más böngészővel nem csak a firefox-szal fordul elő, hogy ~5 percenként újra bekéri a proxi jelszót. Kibírnám nélküle. Minden tetves feedback stb. ki van kapcsolva! Komolyan lecserélném ezt a szart, de a többi ennyire sem jó.
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911