Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Érdekes dolog történt.. A Firefox 26.0, aminél kikapcsoltam a frissítést, a mai indításkor frissítette magát 27.0.1-re

A keresőjéből eltűnt a Google.com, és most már letöltéskor a Documents/Downloads-ba ment, hiába van más megadva. Hozzáteszem, volt előzménye is ennek a dolognak: tegnap letöltöttem egy kis free játékot (virustotalon tiszta) és a telepítése után, majd az uninstallja után is elindította a Firefoxot, de az nem az én beállításaimmal jelent meg, hanem úgy, ahogy a feltelepítésekor nézett ki.. Gondoltam is hogy ez nem jelent semmi jót, de utána már nem indítottam el, csak ma. Ezek szerint az a játék okozta? Nem értem, ennek most mi értelme volt.. Szedhetem le, és tehetem vissza a 26.0-t, amivel különben nagyon elégedett voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911