Hirdetés
- iPhone topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Yettel topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Igazad van, csak akkor telepitheto ha letiltom a kiterjesztesek ellenorzeset az about:config -ban.
extensions.checkCompatibility.25.0 false.Igy mar feltelepul, de nekem nem tetszik es raadasul messze nem az amit olvasni lehet a HWSW-en.
En is elolvastam es nagyon elszomoritott mert amikor olvasom az egysegesitest, minimalista stilust, es hogy mobilon tableten desktopon egyforman fog kinezni es funkcionalni, nekem ettol herotom van.
Majd megint elojon az ami a W8-nal is akinek nem tetszik az maradi, nem kepes haladni a fejlodessel, lesznek meg errol vitak boven. Az FB-vel kapcsolatban nagyon egyetertek Veled.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911