- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz potyi23 #23138 üzenetére
Mármint a Chrome böngésző? Sztem nem jobb, de mégis mit vártál a Firefox topikban? Gyorsabban indul, a GUIja vmennyivel gyorsabb, ennyi előnye van az Fx-el szemben, és sok hátránya, legalábbis az én személyes megítélésem szerint.
L7wy: Elképzelhető, bár akkor még egy egyszerűbb verzió volt asszem. De a jelenlegi sincs sehol, nézd meg a Firebugot vagy a többi böngi beépített toolját. Ezért van letiltva.
mrszitya: Ez nagyon jó hír, köszi szépen. Bár nem vártam mást, de egy picit aggasztott ez a sok vészmadárkodás.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz potyi23 #23138 üzenetére
A Chrome-ban én annyi jobbat véltem felfedezni a Firefoxszal szemben, hogy ott gyorsabb a gúgli mapsz. Ennyi, itt kimerül az egész. A görgetés darabos, és amúgy is fapados ahogy van. FF FTW.
––––––––––––––
Nálam már Nightly 12 van... Nem úgy volt hogy leállnak a verziószámok hajhászásával?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Apollyon #23152 üzenetére
Verziószám továbbra is van, mint ahogy minden szoftverben, csak nincs előtérben. Csak a Névjegyben látszik és ott is kicsi. Egyébként én továbbra is negatív véleménnyel vagyok a verziószám eszetlen növelésével, még a RERO modell se tetszik igazán, de annyira nem vagyok hozzáértő, hogy ezt megítéljem.
S-Attila: Asszem a legújabb nightlyban már van.
[ Szerkesztve ]
-
Kunsztler
senior tag
-
Lmh
őstag
miért nem tud csatlakozni freemailre a firefoxom asztali gépemen? telóról és laptopról semmi baja, asztalin viszont egyáltalán be sem jön az oldal
Előre is kösziSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
L7wy
őstag
válasz WonderCSabo #23151 üzenetére
Persze az igaz, viszont a nighlyba tett 3d-s inspect az nagyon egyedi (legalábbis én eddig nem találkoztam hasonlóval)
[ Szerkesztve ]
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
Lmh
őstag
válasz Kunsztler #23157 üzenetére
azt már korábban kikapcsoltam mert idegesített
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Kunsztler
senior tag
Az oldal CMS-ében a CSS szerkesztő megnyitásakor szétfagy ez jó régi hiba még mindig nem javitották ki meg még ezt se miért szaggat a finom görgetés, meg miért nehézkes a felhasználói felület kezelése, miért mozognak olyan lustán a fülanimációk.De egyébként nem rossz a 9 verzió
Nexus 5
-
kételkedem
addikt
Sziasztok!
Szerény hardveres képességű kliens gépen pendrájvról portable Firefox-ot (ver.: 3.6.13) használok. Valahogyan Flash Playert kellene rá varázsolnom, minden weblap úgy nyílik meg, hogy hiányolja a flasht. A gépen nincs és nem is tehetek rá, mivel korlátozott fiókkal semmilyen jogosultságom sincs.
Hogyan tehetek a portable verzióhoz pendrájvra flash playert?origo.hu, szon.hu, citromail.hu stb oldalak megnyitásakor
Az oldalon a parancsfájl dolgozik, illetve nem válaszol. Megállíthatja most a parancsfájlt, vagy folytathatja, hátha befejezi a működését.
üzenetet kapok, a böngésző gyakorlatilag kifagy.
Lehet ezzel bármit kezdeni?Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
netpeti98
addikt
Újra telepítettem, új profilt próbáltam és a probléma továbbra is fenn áll.
Szerintetek valamelyik alapértelmezett windowsos pluginnak lehet köze a problémához?Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz netpeti98 #23163 üzenetére
Szerk:
Frissítettem 9.0.1-re itt is nyitottam új profilt és itt sem működött, aztán csökkentett módban is próbáltam de itt sem szóval nem a pluginokkal lehet a baj.
Eddig csak az első hszben lévő módszerrel raktam újra de az nem működött. Esetleg teljes uninstallt kellene csinálnom?Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Na újratelepítve új profilt létrehozva továbbra is ugyan az a probléma.
Lehet valamivel nem fér össze?Üdv netpeti98
-
WonderCSabo
félisten
Csak most próbáltam ki az Inspectort Nightlyban. Ez a 3Ds nagyon faszán néz ki, csak sztem semmi értelme nincs. Viszont nagyon szép lett az egész, fasza.
kételkedem: Sztem nem lehet, mert a Flash rendszerszintű, nem a browser mappájába települ. Vki javítson ki ha tévedek.
netpeti98: Pontosan mi is a gond?
Szerk.: Kép - a Firefox 2011-ben
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
válasz WonderCSabo #23170 üzenetére
Igen, pont ez a gond, hogy a flash rendszerszintű, nem a pendrájvra szeretne települni!
A portable apps-on van egy leírás, illetve guglizással több is található a neten, de azok mind ősöreg böngészőről és ősöreg flash-ról szólnak.szerk.:
A parancsfájl futási figyelmeztetések is a flash hiánya miatt jönnek elő![ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
dnelb
veterán
Ha frissítem a foxot 9.0.1re akkor ezt a sort: extensions.checkCompatibility.9.0 is át kell írnom ?
(#23173) WonderCSabo : extensions.checkCompatibility.9.0.1 Így igaz?[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz WonderCSabo #23173 üzenetére
Hát nem kell átírni, 9.0.1-re átírva tiltotta a kiegeket. 9.0-ra visszaírva simán megy a 9.0.1-es verzióval.
-
BullZeye
veterán
Kipróbáltam pár napig Adblockot szűrő nélkül, és lépten-nyomon reklámba botlok, úgyhogy marad a lista, ha lassítja is akkor is.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
kételkedem
addikt
válasz WonderCSabo #23173 üzenetére
A leírásban szerepel egy link, ahonnan le kellene a flash plugint. Ez a fájl nagyon régi, 0.1-es verziójú. Lehet, hogy már 2008-ban sem ment rendesen és emiatt nem fejlesztették tovább. A megjegyzésben egyébként írja, hogy a flash nem hordozható, és továbbra is a merevlemezen fogja tárolni a flash cookikat.
Szerintem ez jelenleg nem igazán megoldható probléma.
A rendszergazdát megkértem, hogy rakjon a gépemre egy flasht, így felrepült a legfrissebb flash player. Ezzel az én gondom meg van oldva!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
potyi23
senior tag
válasz WonderCSabo #23151 üzenetére
igen,arra voltam kivancsi,koszi mind2 otoknek!
-
Fandango
veterán
válasz kételkedem #23176 üzenetére
-
netpeti98
addikt
válasz WonderCSabo #23170 üzenetére
A 9.0-ra frissítés után az about:config kivételével az összes ilyen about: kezdetű oldal url hiba miatt nem betölthető. Így például a privát böngészés kezdőlapja, az összeomlás utáni laphelyreállítás, about:home és még sorolhatnám.
Szerk: a diagnosztika nem segített
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
Érdemes frissíteni 9.01-re 8.0-ról és a kiegészítők zöme kompatibilis?
-
Steelmanus
addikt
válasz headhunter #23182 üzenetére
Erdemes. Kicsit regebben volt egy megallapitas, (#23087) mrszitya es a valasz ra. (#23088) HZoli87
Magam is a 9.0.1 hasznalom es amiket hasznalok Kiegeszitoket azok egy kivetelevel (linkification_1.3.9) mindbol a stabil valtozatot telepitettem fel. -
Fandango
veterán
válasz Steelmanus #23183 üzenetére
linkification helyett hasznalj Linkifier Plus scriptet
-
netpeti98
addikt
válasz WonderCSabo #23185 üzenetére
Eltávolítottam az ffet az uninstall programjával majd a profilos parancsikonnal létrehoztam egy új profilt az újratelepítés után. De mindjárt megpróbálom a 8-ast is.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz WonderCSabo #23185 üzenetére
Felraktam a 8-ast és megy!
Szerintem a 9 nekem most kimarad.Üdv netpeti98
-
Steelmanus
addikt
válasz Fandango #23184 üzenetére
Regebben mar hasznaltam a Linkifier Plus Plus-t nezven a datumat, de pl a Chrome topikban olvasgatva ahol about:xxx szerepelt, azt is kiemelte. Igy visszatertem a Linkification-re, de teszek egy probat amit ajanlottal azzal is.
Na gyorsan kiprobaltam, kep:
Ezert hasznalom a kiegeszitot.[ Szerkesztve ]
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Letöltőoldalakról mentek letöltések,miközben megfrissítettem a Mozilla Firefoxot a 9.0.1 verzióra.
Kilőtte az összes letöltést a frissítés során,ami nem baj.
+több oldal is meg volt nyitva frissítés közben.
Ha így frissítem meg,ez okozhat-e bajt a Firefoxnak?
Ezért telepítsem esetleg újra a Firefoxot clean reinstallal? -
myke01
senior tag
Egész jó már ez az "új" FF9.0.1 , de azt a fránya keresőboxot még mindig nem tudták eltüntetni alapértelmezettben .
Olyan kiegészítőt keresek ,amivel a címsorból is lehet közvetlenül keresni a kedvenc keresőmotorral (úgy mint a 'gugli' browserében,és úgy is műxik ; tehát a "népszerű,sokak által látogatott"oldalakat közvetlenül meg is lehet nyitni belőle,és nem kell a találatok között "bogarászni" ) .[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Kezdő vagyok #23189 üzenetére
Nem okozhat bajt.
myke01: [link]
-
Steelmanus
addikt
válasz myke01 #23190 üzenetére
Egész jó már ez az "új" FF9.0.1 , de azt a fránya keresőboxot még mindig nem tudták eltüntetni alapértelmezettben
Gondolj bele, eppen a napokban irtak ala egy ujabb 3 eves szerzodest a Google-al, miszerint az alapertelmezett keresomotor tovabbra is a Google lesz. Majd eppen most tuntetnek el a keresobox-ot? Meg az a jo, hogy nincs beledrotozva, es ha nem kell, le lehet huzni cimsav mellol. Amit WonderCSabo ajanlott Kiegeszitot en hasznaltam egy darabig, es valoban jo, de en tiltom a lenyilo menut a cimsavbol ezert visszatertem az eredeti beallitashoz.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #23192 üzenetére
de en tiltom a lenyilo menut a cimsavbol ezert visszatertem
Nem értem, mi az összefüggés?
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz WonderCSabo #23191 üzenetére
Köszönöm a segítségedet!
Más:
ha valaki clean reinstallt csinál a Firefox-nál,érdemes letölteni egy másik böngészővel letölteni a Firefox telepítőjét,vagy jó ,ha az uninstallálni kívánt,még a gépen fent levő Firefoxxal töltöm le?
Ha érted,mire gondolok.[ Szerkesztve ]
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz Kezdő vagyok #23195 üzenetére
Magyarán mondva nem fogja rosszul letölteni a telepítőt valamilyen hiba miatt?
-
netpeti98
addikt
válasz Kezdő vagyok #23196 üzenetére
Nem valószínű. Ha valami megsérül a telepítőben valószínűleg el sem indulna.
Üdv netpeti98
-
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #23196 üzenetére
Telepítés indításakor ellenőrzi magát, hogy mindent bitre pontosan letöltött-e, CRC vagy MD5 ellenőrzéssel.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
scope2007
addikt
válasz Steelmanus #23192 üzenetére
én is lehúzom egyből mindig.. gyakorlatilag még sose használtam azt a jobb oldali keresőboxot.. ezért számomra is feleslegesen foglalja a helyet a képernyőn.
inkább nyomok egy házikót.. se se tart továbbCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
WonderCSabo
félisten
válasz Kezdő vagyok #23195 üzenetére
Persze, hogy jó. Túlspirázod a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest