Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

Bocsi hogy még mindig, és már megint ezzel a dologgal jövök, de sajnos a lefagyásos problémát valójában nem a frissítés okozta, kb csak egy óráig volt jó. Most épp Aurorát használok, de szerintem tök mindegy, ha olvasom a fórumot, írok, vagy nem csinálok semmit, akkor is random időközöként, random időre megfagy a program bármelyik verziója, még a négyes is! Most már mindent kizártam, amivel összefüggésbe lehetne hozni a Firefoxot, minden beállítást, kombinációt, kieggel / nélkül kombinációkat, mindent kipróbáltam, vírusírtót letiltottam, scanneltem, malwaret, spywaret, felástam az egész Windows 7-et a dolog után, de egyszerűen nem tudok rájönni hogy mi okozza. Más böngészőre nem akarok áttérni, mert szar ehhez képest :D de lehet kénytelen leszek, újratelepíteni nem tudok mert kritikus fontosságú hogy most 0/24 menjen a Win.

Esetleg valami tipp? Video drivert is cseréltem, Win update-et is letiltottam, töröltem a konkurens böngészőket, még az IE-t is kikapcsoltam és egyszerűen nincs semmi, ami bánthatná a Foxot. Egyvalamit nem próbáltam: Thunderbird. Létezik hogy ő kavarna be? Vagy bármilyen Windows feature?

Új hozzászólás Aktív témák