Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Bocsi hogy még mindig, és már megint ezzel a dologgal jövök, de sajnos a lefagyásos problémát valójában nem a frissítés okozta, kb csak egy óráig volt jó. Most épp Aurorát használok, de szerintem tök mindegy, ha olvasom a fórumot, írok, vagy nem csinálok semmit, akkor is random időközöként, random időre megfagy a program bármelyik verziója, még a négyes is! Most már mindent kizártam, amivel összefüggésbe lehetne hozni a Firefoxot, minden beállítást, kombinációt, kieggel / nélkül kombinációkat, mindent kipróbáltam, vírusírtót letiltottam, scanneltem, malwaret, spywaret, felástam az egész Windows 7-et a dolog után, de egyszerűen nem tudok rájönni hogy mi okozza. Más böngészőre nem akarok áttérni, mert szar ehhez képest
de lehet kénytelen leszek, újratelepíteni nem tudok mert kritikus fontosságú hogy most 0/24 menjen a Win.Esetleg valami tipp? Video drivert is cseréltem, Win update-et is letiltottam, töröltem a konkurens böngészőket, még az IE-t is kikapcsoltam és egyszerűen nincs semmi, ami bánthatná a Foxot. Egyvalamit nem próbáltam: Thunderbird. Létezik hogy ő kavarna be? Vagy bármilyen Windows feature?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC játékok egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de lehet kénytelen leszek, újratelepíteni nem tudok mert kritikus fontosságú hogy most 0/24 menjen a Win.
KAMI911