-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
http://rtlklub.hu/most/ oldalon a bejelentkezés/regisztráció menüpont nálatok működik rendesen? Melóhelyen az egyik gépen IE8 és FF3.6 utolsó verziója van fent egyikkel se jó, nem lehet beleírni. Másik gépen IE8 szintén megjelenik az ablak de nem lehet beleírni az adatokat, FF6.0 ezzel jó!, portable FF6.0.1 meg se jelenik semmi ha rányomok a bejelentkezésre.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
scope2007
addikt
üdv!
van olyan parancs firefoxhoz ami kilépéskor törli a cache tartalmát?
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
-
F34R
nagyúr
Sziasztok az miért van ami [code][code/] közé van téve formázott szöveg(színnel azt egy az egyben átmásolja viszont nekem csak szimpla szöveg kell ezért ha vB-re beillesztem akkor elhúzza egy sorban nem pedig egymás alatt marad a szöveg.?
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #21359 üzenetére
tehát lenne egy szöveg amit egyik helyről a másika paste-zok , tartalmaz színes formázott szöveget az egész code tagba van ágyazva . ha kimásolom és mondjuk vbulletinre akarom beilleszteni ugyanúgy code tag közé akkor elcsúszik és nem egymás alá teszi a sorokat.
másképp nem magyarázhatom. -
Ramius
őstag
Üdv.
Egyik pillanatról a másikra nem tudok a görgővel kattintani. Tegnap még működött, most meg nem. Beállításokhoz nem nyúltam. A többi böngészőben működik.
Mi lehet a gond? 6.01-es a FF verziója.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
kranazoli
senior tag
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Az új letöltéskezelő, amely nemsokára landol az UX branchen. (Kép forrása: StyleThing, MozillaZine fórum)
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz WonderCSabo #21364 üzenetére
Jól néz ki.
-
-
scope2007
addikt
válasz WonderCSabo #21367 üzenetére
sajna nem.. truen van. és nem működik
bezárni be tudom a tabokat középső egérrel.. de pl linket megnyitni már nem..CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Úgy látom a google új domaint adott a gmail.com-nak
Az összes Firefoxban elmentett gmail usernevet és jelszavat be kelene írnom újra
Milyen lehetőség van arra, hogy az elmentett gmail-es usernév/jelszó kombinációknál átirjam a mentett doimaint az újra? -
Lenry
félisten
megjelent a Feuerfuchs 6.0.2
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
scope2007
addikt
válasz WonderCSabo #21369 üzenetére
na sikerült megtalálnom a hibát.. ez a tabmixplus valamiért megböszmült.
[pedig semmi se lett állítva]CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
syler
aktív tag
Sziasztok.
Olyan probléma lépett fel a firefox-ban, hogy kb 3-4 percenként olyan 1 percekre lefagy. Ilyenkor ha rányomok a képernyőre vagy akármire ff-on belül, akkor beszürkül a képernyő. Nagyon idegesítő ez, főleg, hogy 3-4 percenként megtörténik. Nem telepítettem, semmi új kiegészítőt rá, nincs vírusom elvileg, semmit nem csináltam. Memória elegendő van a gépben, frissítettem a ff-ot, de nem oldódott meg a probléma. Esetleg valaki találkozott már ilyennel? Örülnék egy kis segítségnek. Most muszáj vagyok chrome-ot használni
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
Ramius
őstag
válasz WonderCSabo #21363 üzenetére
Diagnosztika nem segített, meg az about:config sem. Ugyanúgy le kellett tiltani a tab mix plust, mint scope2007 kollégának.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
addikt
Ok, köszi hogy megnéztétek ti is.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Loretto
veterán
Hamár TMP nem akar működni, van más plugin ami a tabokat alulra mozgatja?
Soirée...
-
BullZeye
veterán
Brief 1.6b1 amivel működik FF9 nightlyval rendesen.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
scope2007
addikt
válasz Fandango #21386 üzenetére
letöröltem a TMP és újratettem.. kidefaultoztam a beállításokat... így se jó...
átnéztem ahogyan tudtam a beállítási lehetőségeket, de amint engedélyezve van a kieg egyből nem működik a görgő kattintás.. ha letiltom oké mindenCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
BullZeye
veterán
válasz Steelmanus #21388 üzenetére
Egy bajom van, hogy visszajött ez a ronda shadow az aktív elemeknél, és az istenért se jövök rá mivel kéne kikapcsolni. Nem találom Firebuggal hogy hova rakta be a shadowot.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
bodhi9
csendes tag
Hello! Miért van az, hogy egy idő után a Firefox processzor terhelése megnő és emiatt fújtat a laptop? Eléggé elviselhetetlen egy idő után és muszáj bezárnom és újra megnyitnom.. Be van kapcsolva a hardveres gyorsítás... Más böngészőknél (Chrome, Opera) ilyen probléma nincs. Ha ez nem csak egyedi probléma és másnál is így van, akkor ez a "bug" javítja lesz a későbbi verziókban?
-
VINIKOR
senior tag
Olyan bővítmény kellene mint amilyen az Opera kezdőoldala, kis négyzetek, amikbe weboldalakat lehet elmenteni.
Köszi!
-
bodhi9
csendes tag
válasz WonderCSabo #21391 üzenetére
Letiltottam a Google Update-et, meg két addon-t (Facebook Photo Zoom + Phototheaterkiller) és most valamelyest jobb, mint volt, de még mindig nem az igazi...
[ Szerkesztve ]
-
bodhi9
csendes tag
válasz WonderCSabo #21395 üzenetére
Előbb már nem bírtam még 1x szerkeszteni a hsz-emet. Most úgy néz ki megjavult, mert már régóta megy a böngésző és nem kellett bezárni! Egyébként az a furcsa helyzet állt elő, hogy amikor előbb is megírtam a hsz-t itt, akkor néha-néha erőteljesen fújtat a laptop, és most szintén ez van, egyébként meg már teljesen normálisan működik a Firefox. A diagnosztika többi lépését átfutottam, de úgy gondolom, hogy a profilommal, a személyre szabási beállításaimmal biztosan nincs gond, kiegészítőm már csak az Adblock van, sütiket meg gyorsítótárat, stb-t szoktam néha törölni. Az meg, hogy a plugin-container néha meghízik arra az időre, amíg pl. flash videot nézek az teljesen normálisnak mondható.
-
Mosanke
senior tag
Hát ez nagyon f@sza!
Előbb frissített a FF a 6.0.2 -re. Ez lett belőle. Holnap reggelre marad a probléma felderítése és megoldása, mert eléggé sűrű volt az elmúlt néhány órám és már nincs kedvem bibelődni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kupon kunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest