- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laskr99 #128426 üzenetére
Durva. Megértem amúgy
Egyik tulaj a cégnél mondja mindig, hogy milyen veszélyes a motorozás. Aztán kérdeztem tőle, hogy mennyivel is szokott lejönni reggelente az Óbudai hegyről az 500k-s sport bringájával? Mondja, hogy olyan 60-al. Mindezt egy bili sisakban bármiféle egyéb védelem nélkül
-
törölt tag
válasz
laskr99 #128421 üzenetére
ha nem konfekció méret vagy, kb esélytelen. Egy szabó/varrónő a kicsit nagyobbat esetleg be tudja szűkíteni, de na... Én shox/mxmania vonalon próbálkoztam, de igazából utána elengedtem, mert 198 centi 110 kg mellé gyakolatilag esélytelen volt bármi amire azt mondhattam volna hogy esésnél értékelhető védelmet nyújt vagy 10 perc után nem akarom leszaggatni magamról... Meg ha nem akarod bogárral feltölteni, akkor eleve kell fölé a mez...
-
Somatom
veterán
-
-
martonx
veterán
válasz
laskr99 #121393 üzenetére
Ez a motoros sisak ötlet addig tűnik jó ötletnek, míg rá nem jössz, hogy nyáron seperc alatt beleizzadsz rolleren, és a vége az lesz, hogy megvetted, de úgyse fogod hordani.
Bár krossz motoros nyitott sisak esetleg jó lehet, azok szellőznek rendesen. Az összes többit, biztos én elfelejteném a helyedben. -
Somatom
veterán
válasz
laskr99 #121391 üzenetére
Én biztosan nem vennék motoros bukót. Egy full face MTB sisak cirka 600-900gr, egy motoros meg 1400 -tól indul. Egy motorosnál a szélzaj, áramvonalasság, zártság fontos szempont, neked meg inkább a jó szellőzés kéne, mert nem hiszem, hogy országúton használnád a rollert. Közúton amúgy sem közlekedhetnél vele, mivel nincs kategória besorolása. Úgyhogy ott a legkisebb probléma az, hogy nem MKP szabványos a sisakod.
-
Somatom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- Lexus, Toyota topik
- Goddess of Victory:Nikke
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest