- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
válasz
#25954560 #4858 üzenetére
Most nézem, hogy a márkák közti egynlőtlen pontozás a probléma. Erre annyit tudok mondani, hogy el lehet olvasni a cikket, megjegyezni, hogy van-e valami KOMOLY konstrukciós hibája a gépnek, körbe kell kérdezni ismerősöket, hogy mi a véleményük a megbízhatóságról (erről egyik cikk sem ír, 1 tartósteszt meg nem statisztika), aztán ki kell próbálni mindegyiket és már el is van döntve
-
ALI_G
veterán
válasz
#25954560 #4532 üzenetére
arról nem tehetek, hogy a másik minél van. De lásd persu példáját, a másik fél "értelmes" (pf) biztosítónál van és így is alig akar fizetni.
Ha az én mocimat lezúzza a kötsög a parkolóban, és nem megy el és még be is ismeri, akkor miért az én biztosítóm fizetne?
ps: egyébként amikor csak lehet nem állok autó mellé, inkább valahol a járdára, ahol ember se jár, de én rálátok mindig. Féltem én azt a mocit eléggé.
-
Topiccsendőr
addikt
-
Mawyx
őstag
válasz
#25954560 #3904 üzenetére
ELső elektronikai ténykedésem az volt, hogy amikor mondták,hogy kössek be vmit, akkor mivel a déli vonzza az északit, azaz a kék a pirosat, ezért a drótokkal is így voltam, a kéket összekötöttem a pirossal és rohamos melegedésnek indult a zsebtelep, majd elkezdett a műanyag tartója füstölni és szépen megolvadt én meg nem értettem mi van
Szerencsére ezt már kinőttem
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
#25954560 #3474 üzenetére
Utcán egyenesben lefékez, és kanyarba stabil gázállással bemegy,
Pályán meg ahogy elkezded dönteni húzod a féket. Monnyuk nem egy célegyenes utáni kanyarra értem ezt. Persze egyértelmű, hogy nem kapkodunk, meg nem koppig húzzuk a féket, meg a gázt... Mondjuk az ETZ-nél mindkettőt koppig kell, hogy húzzam pályán, de ez az elhanyagolható hatásfokú főfékhengerem miatt van, illetve a hihetetlen 17 lóerő miatt. Ettől függetlenül a segge így is el tud menni. Az R6-nál finomabb mozdulatokra van szükség. Nem szabad kapkodni. Ez a lényeg. A kapkodás instabbillá teszi a motort.
-
válasz
#25954560 #3325 üzenetére
Ez hasonlít pl a tv-khez is. Amíg túl volt tervezve minden, addig 20-30 évig hibátlanul mentek. Nekem is van egy 24éves ITT tévém, egyszer kellett benne 4 kondit cserélni. Szomszédék vettek egy új samsungot, már cserélték nekik.
Sajnos ez van. Bonyolult dolog. Minnél inkább a haszonszerzés, minnél inkább a többi gyárral való prospektus-harc, minnél inkább a csili-vili a fő szempont, annál szarabbak lesznek a végtermékek. Én is hiába mondom azt, hogy amiben van anyag az tovább működik, mindig lehurrognak, mert majd az új technika megmutatja. Hát, sokszor nem jön össze.Ezt a fene nagy súlycsökkentést sem értem. Faragjuk a motort, lassan már oldaltámasz sem lesz, és úgy kell majd leparkolni, mint a biciklivel (hátsó kerék neki a falnak), járjunk sokat szervízbe, mert abból él a kereskedés...
Akkoris a legszebb 600rr a második generációs, fekete-piros 954rr festéssel. 8) Rohadtul utálom a néköd bájkokat, mert nagy sebességnél hidegben fázik az ember rajta. Nincs ami eltolja a szelet...
-
tildy
nagyúr
válasz
#25954560 #3244 üzenetére
Így van. Egyetértek veled
Mivel pároméval azért nagyjából egyezik az ízlésünk (a jelenlegi járgányt nézve) , így valószínűleg tényleg az lesz, hogy az övét veszem meg. De fekete oldalidomot akkor is rakatok rá!!CBF-1000tól most valahogy nem volt az a , hú szedjen valaki fel a padlóról érzés. PEdigpl. az er-6f láttán annak idején volt ilyen
-
tildy
nagyúr
válasz
#25954560 #3234 üzenetére
Remélem feltűnt neked ez a hozzászólásom .
Én is nagynak tartom, de van a családban olyan akinek nem lenne nagy addig, míg én megérek rá.Jahm páromnak is mondták, sok lesz az a hatötvenes, vegyen gs500t inkább (Muhhaha ), meg hogy nem látják a szemében az elhivatottságot a motorozás iránt. Nos nem lett sok, és a fél év/9000 km szerintem magáért beszél .
MA megnézzük, meg a DL650t is. Az nagyon bejön páromnak. Visyont nekem nem mindegy hogy 800E-t adok ki motorért, vagy a dupláját, szal szerintem az első lesz. Ha hamar kinövöm, akkor is. -
válasz
#25954560 #3070 üzenetére
Nekem az üdülőnkben van, garázsban.
Télre meg betolom az ebédlőbe, temperáló fűtésbe. Cirka 8 fokon van a motor tartva
Akksi ki, töltőre, benzin karbiból leenged, tank feltölt csurig, motor felbakol, gumiból nyomás leenged. Aztán lehet karbantartani. Csatlakozások kontaktsprével átfúj, lehet bogarat vadászni, pucolni, hibajavítani. -
válasz
#25954560 #2937 üzenetére
Nézzétek, nekem mindegy ki-mit vesz... Csak próbáltam rávilágítani, hogy ennyi pénzért kap egy műszakilag/motorikusan fejletteb motort (hiába öregebb 2-4 évvel), 650 helyett 800as, amin nem egy kommon lengővilla van, hanem egykaros lengő. Szerintem szebb is.
Bár igaz, egykerék közben az egykaros ellentétes irányba húz, a villás nem. Húú
Na, innentől én nem vitatkozok, végsősoron nekem oly mindegy -
ALI_G
veterán
válasz
#25954560 #2584 üzenetére
remelem nem ironikusan írtad
de nagyjából én vagyok itt az egyetlen aki a legpangósabb, Békés megyében lakom (ebből a megyéből tuti én vagyok az egyetlen itt a topicban)
Azért kérdeztem Szegedet (itt tanulgatok), mert azért itt van egy-két bolt. Pestre nagyon ritkán járok, ha meg egy ruháért felmennék akkor kb a vonatjegy oda-vissza annyi lenne mint amennyit megspórolnék.
De olyan bolt szóba jöhet akik vállalnak házhoz szállítást. -
válasz
#25954560 #2579 üzenetére
Nem vagy egyedül ezzel, én is minden körülmények közt a bőrre szavazok.
És inkább egy kopottabb bőr, mint egy új kordura!
Volt már pár csúszásom betonon, bőrkabátban meg sem éreztem a dolgot, de érdekes pl hogy a vastagabb farmernadrágok is egész jól bírják a pár 10 méteres csúszást.. (Mondjuk egy ilyen után nem igazán maradnak esztétikusak, dehát inkább egy nadrág menjen tönkre, minthogy a bőröd húzd le) Ja és mégegy jó tanács: Ha farmerban motoroztok, a zsebetekben ne sokminden legyen. (Pl kulcscsomó...) És kesztyű mindig, mindenkor legyen rajtatok! Elég akár egy kopottabb munkáskesztyű is, de legyen, mégha csak a sarokig próbáltok ki egy Simsont, akkor is!!! -
ferkoboy
senior tag
válasz
#25954560 #2561 üzenetére
Én se km-re pucoltam anno. Látványra.
Kicsit kezdtem hallani a hangját a láncnak, akkor álltam neki.
Igy is elég jol birta.Néha láncspray hijján hidraulikaolaj... nem hivatalos, de lényeg, hogy kenése legyen. Hamarabb szedte össze ugyan a port,de a pénz (illetve a hiánya) nagy ur.
Szükséghelyzetek...de a lényeg, hogy ne szárazon darálják a fogaskerekek és lánc egymást. -
tildy
nagyúr
válasz
#25954560 #2432 üzenetére
Ha 600asat akar venni az ember, akkor valóban. Bár mondjuk 788ért már van vadiúj naked 650as hyo Vagyis szokott lenni msot mintha ki lennének fogyva belőle .Párom próbálgat is rábeszélni... De én maradok a 250esnél.
Ali_G: fél év alatt rá lehet unni. Páromnak is "néha" kevés már a 650es. Ő is ezresekkel szemezget már. De egyelőre érkezik a túrakormányhoz a motyó, szóval egy darabig nuku csere. Kivéve ha nyerek a lottón, mert akkor biza csillagrombolunk
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
#25954560 #2384 üzenetére
http://motorinfo.hu/news_new.php?nid=6726&cat=2
csak így fura volt hogy egymás mellé pakolja...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
#25954560 #2236 üzenetére
még szerencse hogy Bandinál ez pont fordítva van, ott a fojtás egy része a végdobból ered...
nemrég el is gondolkodtam a dolgon hogy vajon volt-e érezhető teljesítménybeli növekedés amikor felkerült rá a nyitott dob, és őszintén mondom már nem is emlékeztem rá.
Most viszont hogy vissza kellet rakni a gyári dobot már tudom hogy igenis volt, főleg hogy a sportlégszűrő meg DynoKit-tel is egybe lett karburálva... és akkor a kedves szólamokról már ne is essen szó... szinte már unatkoztam hogy csak a susmorgás van, de azt sem hallom a menetszéltől... rettenetes -
válasz
#25954560 #2236 üzenetére
Pontosan ezt a kresz szabályt fogják átírni jövőre, hogy már 2*2 sávos úton is a motoros elmehessen a sor elejéig a két kocsioszlop között. Részben azért, mert így gyorsíthatják a motorost (kevesebb veszélyhelyzet), részben, mert így az autósok egy része esetleg motorral fog menni (nem mindegy, hogy 1óra dugó, vagy 3 perc robogó), részben pedig, mert légszennyezés, nagyváros, szmog.
Másrészt, a kérdésemre a válasz:
Nem tudom, mit foglalkoztok a lóerővel, amikor a nyomaték viszi a motort előre -
raver
aktív tag
válasz
#25954560 #2218 üzenetére
És most semmi gond nincs. Eddíg sem volt.
A hangos zene csak akkor zavar, amikor pl aludni próbálok. És ezt állt éjjel teszem.
De még ha te idegesítenél személyesen, akkor sem szólnék semmit. Gondolom nekem is vannak olyan izéim, amikkel másokat idegelek.
Meg különben sincs semmi közöm ahhoz, hogy kinek mi szól a járgányában. Épp ezért nem is hangoztatom hogy néha zavar. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
#25954560 #2176 üzenetére
Elég meggyőző menettulajdonságokkal rendelkezik
Szal a 184 ló, meg 140egynéhány Nm nyomaték rendesen érezhető.
Nem mentem vele sokatm az esztergomi MOL kúttol a szobi révig, de
elég gyorsan odaértünk
Párszor meghúztam neki azé, és amikor a végén leszálltam relizálódott
bennem hogy annyira koncentráltam, hogy még azt sem néztem meddig
forgattam ki
Amúgy elég agresszor az üléspozíció a Bandit után, rendesen benne ülsz
a motorban, könnyen dönthető, könnyen fordul, fék brutál 2 újjas.
Haverom csak annyit mondott elhűlve a lepencei szerpi után, hogy ilyen
patent futőművel még nem találkozott, az összes huplit meg göröngyöt kisimította
lapon és olyan stabilan ment továbbmint az álom.
A kinézete szubjektív, az ocsmány pokemon kipufogó azonnal cserés, meg elég
széles a tank, de amúgy rendben van a cajg, sztem én is könnyen meg tudnám szokni
már csak az árára leszek kíváncsi -
Chieftec
őstag
válasz
#25954560 #2086 üzenetére
Okes, fenyvisszaverot valahonnan halaszok addig (rendszamom meg nincs, tartoja ala odarakok valamit az eleg lesz nekik remelem). Megvan az osszes idom de egyik oldalan meg az elozo tulaj elcsusztatta igy karcos lett de eltorve nincs sehol. Ezzel meg atmegy nem?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest