- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
Gaboman #34847 üzenetére
azért írtam hogy ez se normális ha ennyire jól tolja cirkuszban a helye
... amúgy topikba írták hogy nem 1000 hanem 600 as valszeg...
Feree: amúgy tényleg ügyes nekem az is fura hogy ugrál a motoron látszik ,hogy berugózik a motor és még kicsit sem fordul el a kormány...tutira állítva van a kormány stabilizátoron is...meg , ahogy huzatja magát és nem lassul a motor vagy legalábbis ebből a szögből nem jön le..
-
Integra
titán
válasz
Gaboman #34634 üzenetére
már az első postodból tudtam, hogy ez történt.
gyűlölöm az ilyen niemandokat..
faszért hiteget az ilyen köcsög, mondja azt, hogy nem mehetsz vele. de nem, bepróbálkozik, tök hülyének néz és akkor még el is motorozol x ezer ft-ot és még pofán se verted, pedig simán megérdemli.. -
zsoltee10
addikt
válasz
Gaboman #34634 üzenetére
Ja értem, akkor egyszerűen átvágott, közben meggondolta magát.
Én is jóhiszemű voltam nagyon sokáig. Megbíztam az emberekben, és mindenkiről a legjobbat feltételeztem. Az élet nagy tanár, rájöttem, hogy nem mindenki olyan, mint amilyennek látszik, ezért jobb az óvatosság, mint a pofára esés.
-
Boci_83
őstag
válasz
Gaboman #34631 üzenetére
Én nem haragszom, de hogy Te baromira nem érted és miről beszélek... az biztos.
Baszhatom ha motorral jön, az még nem lesz az én nevem attól ha ő összetöri az enyémet, vagy nem leszek attól a pénzemnél... Nem kell megvennie hogy mehessen vele, de legyen az ára az asztalon annak érdekében ha mondjuk elesik vele az utca végén, vagy pont őt üti el egy autó.
Itt be is fejeztem ezt a témát!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Gaboman #34601 üzenetére
Jah de tényleg, abba is hagyom, mert ha a rossza koncentrálunk az sose vezet jóra.
Csak pozitívan.
Egy kis kedvcsináló a biztonsághoz -
Daniel Alves
őstag
válasz
Gaboman #34437 üzenetére
Haverom volt az a szoprán!
Ez sima csumma gáz volt de a hátsó gumi szépen elforgott ebben a félig esős félig száraz időben! Ahogy a videóban is mondták "gyertyateszt"Nem nagyon van tiltáson a gép de ennyitől semmi baja nem lesz!
Akinek meg a művészi videók jönnek be azoknak pedig ajánlom Marcus barátom és az SRT tagjait SRT the Game - Marcus
Viszont ez a GoPro kamera nagyon jó kis kütyü csak kurva drága és hamar lemerül!
Vazz: neked óra szerint mennyi a vége a Kawának?
-
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Gaboman #34009 üzenetére
Ebbe beleszólva most az én CBF600-asom hát nemtudom mikor lesz kevés. De egyenlőre még 7500 fölött nem is jártam vele, az is bőven-bőven durva volt nekem így első motorként...
De most még úgy érzem hogy ez is sok. Nagyon barátkoznunk kell még.
De örömteli barátság órák ezek. -
válasz
Gaboman #34003 üzenetére
lol
Pont feküdtem kórházban a lábammal, jött egy új arc a kórterembe. Kérdezi, hogy miért csak idősebbek vannak most az összes teremben. Pont ott volt a nővérke, válaszolt: "várja meg amíg lesz 15fok, beindulnak a motorosok, és felfrissül az állomány"
Hát, akinek a 750es kevés 3 hónap után, jó eséllyel pályázik egy ágyikóra. Mondjuk engem nem zavar amíg csak magát töri össze. Amikor a baromsága miatt másokat sodor veszélybe, vagy sebesít meg... na az már más történet...
Valahogy ez nálam így nézne ki:
-Friss jogsis?
-Az
-Első motor?
-Az
-Akkor innentől 10 évig nincs semmilyen jogsi, és 3 év börtön kezdésnek.Azt azért vegyük figyelembe, hogy más is közlekedik. A közlekedők társasága egy naaagy bódog' család, és igenis felelősséggel tartozunk a másikért.
Ennyi.
De mondom, engem nem zavar ha kinyírja magát az ilyen, csak ne nekem kelljen összeszednem, meg másokban ne okozzon kárt. Bár, ha ugye hozzávesszük azt is, hogy az ilyen félnótások mennek kiló felett városban, utána meg ránk húzzák a kormányt, mert "az a hülye barom motoros", akkor megint más a kép.
De, hogy ezt valaki nem képes felfogni, az súlyos. -
Integra
titán
-
TayRol
nagyúr
válasz
Gaboman #33964 üzenetére
szuper az a honda, nagyon konnyu. illetve amiben minden motor veri a banditamat, az a sulypont. nekem nagyon fennt van, ezaltal joval nehezebbnek erzodik. de en igy szeretem.
es igen, tenyleg kicsi. en is annak ereztem, a te sulyodhoz meg plane.Steven: akkor mar csak parat kell aludni.
-
TayRol
nagyúr
-
válasz
Gaboman #33942 üzenetére
Hát jah valamit valamiért. Én mondjuk baszott lusta lettem...... inkább nem iszom...ráadásul ahol lakom a bkv pont nem indít éjszakai járatot.Ha meg Ivászatról van szó van két mixer barátom ,ez nálunk úgy működik hogy vagy Balcsin tali haverokkal vagy mixer buli valamelyik havernál , nálam.......jól be mojito- zzunk... már remekül tudok sex on the beachet meg mojitot keverni legutóbbi ilyen buli 20 ezer ft ba került (csak a pia)
-
emvy
félisten
válasz
Gaboman #33894 üzenetére
Nem tudom, en meg a CBR-t is sokallom talan, megintcsak az emlitett ugy miatt: vagy kihasznalja, es akkor sok lesz, vagy nem, akkor meg minek. Nekem ugye CBF volt elsore, aldom is a sorsot / magamat miatta, ahogy azzal kozlekedtem .. szoval en elveztem, hogy tokig huzhatom neki a gazt egyesben, kettesben, elozesnel, ha ramentem egy buckara, akkor kicsit megdobta az elejet, de meg pont annyira, hogy ne legyen baj, es rajohessek, hogy ezt igy nem szabad (mert orrnehez a gep). Es nekem ne mondja senki, hogy majd ovatos lesz, mert a motort nem ovatossaggal kell vezetni, hanem tudassal. Az meg idovel jon csak meg.
Es tovabbra is tartom, hogy ennyi penzert meg foleg nem vennek sportmotort, minimalis esely van ra, hogy szopasmentes darabot fogsz ki.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Gaboman #33829 üzenetére
jovo heten. most ertem haza, tehat nem most.
Inti: vettem oldaltaskat. combtaska (givi) kicsi es gagyi.
Motoroazisnal is probaltad?
ALI: jol nez ki. nekem Alpin GP Pro-m van, de ehh...
szerintem max. 3 szezont bir ki.
-
válasz
Gaboman #33811 üzenetére
hát biztos ,hogy megyek csak az idő amit nem tudok ,hogy mikor órában kifejezve .. valszeg ez csak pénteken dől el... de ha tudok valami konkrétan nyilván persze azonnal szólok
amúgy szerintem tuti beugrok Fehérvárra egyébként is mert ott dolgozik egy haverom és akkor már beugrok oda is...
Amúgy te se tudsz aludni vagy dolgozol ilyen korán szombaton??
-
válasz
Gaboman #33770 üzenetére
Injektort szabályozza. Lényegében. Padon 250 fordulatonként és sok gázállásonként összehozzák a térképet, és onnantól az alapján nyomja az injektor a benyát a torokba.
Példának szokták felhozni a 600F4i-t, amit valami 20-25%-al több nyálat küld a blokkba, hogy tartani tudja az emissziós értéket... melegebb katalizátor-jobb hatásfok. Javul a gázreakció, meg úgy nyugodtabb lesz az egész motor állítólag. Én nagyon rágerjedtem, mióta hidegen kicsit fullad a viffer a sportdobbal. Persu is mondta, hogy sportdob, vagy szűrő, vagy mindkettőhöz már kell a PC. Nem hülyeség ez a cucc.
Nem tom mennyi, 80körül lehet. Ott az oldal, nézd meg mennyi az annyi. De hosszú távon megéri. Ha mondjuk csak 5000km-t mész egy szezon alatt, és mondjuk fél lötyit megfog (mert annyit megfog) 100on, az 25 lötyi, ami legalább 7000 huf. 10ezernél már 15ezer huf. Nekem valszeg júniusban bekerül egy a gépbe. -
-
válasz
Gaboman #33632 üzenetére
Az jóóóó ! Örülök , hogy végre itt a jó idő lehet motorozni.... remélem Balcsira (hosszú hétvége) már azzal megyek le ... tök durva meg sincs a motorom ,de egyre több motoros cimbim van ... legalább lesz kivel eljárni...
Jah és ,hogy milyen kicsi a világ ... szervizes srác aki megnézte a motort kiderült , hogy van egy rakás közös ismerősünk pl oszt társak stb sőt lehet , hogy anno még össze is futottunk jah és barátnőmmel meg egy suliba jártak (általánosba) szóval kész nagyon...
-
Integra
titán
válasz
Gaboman #33570 üzenetére
szvsz az hogy épp melyik jó gumi az évjárattól függ. nagy valószínűség szerint mindig jobb amelyik újabb, nem lehet egy 3 éves supercorsát egy új fejlesztésű dunloppal azonos kategóriában összehasonlítani. vagyis lehet, csak nincsen értelme. szóval érthető hogy az idősebb micselined rosszabb volt, ebben nincsen semmi új. rakj fel egy idei micselint ugyanabból és valszeg ugyanolyan jó mint a dunlop amit most vettél. az lehet természetesen megint, hogy adott motorra adot profilú, típusú gumi nem passzol. ezért adnak ki a gyártók ajánlásokat olyan gumikra, amikkel valóban tesztelték. az rr-re is a bridge mellett egy dunlop még a gyári ajánlás szervízkönyvben.
bődületes a fejlődés és az összetételek mindig változnak, javulnak.
lekopik a bridge én is azt fogom nézni ami új fejlesztés, gyártási év és kellő a motorra.
az ilyen hiperfaszság dumát meg ne másold már be, mert az ember haja kihullik az ökörségtől -
Integra
titán
válasz
Gaboman #33395 üzenetére
pont ezt mondom én is, ugyanez a tapasztalatunk nekünk is, fateromnak is, nekem is.
ráadásul ő 2 személlyel is próbálta. az új fézerek hulladék kategória ezekhez képest, a használati értékük is a zéró felé konvergál. nem mondom azt, hogy ezen a hirdetett fézeren nem lehetne finomítani, csinosítani, mert de, lehetne.
szvsz -
emvy
félisten
válasz
Gaboman #33259 üzenetére
Nagyon keveset
Az a helyzet egyebkent, hogy nekem az atlagosnal joval hosszabbak a kezeim ( a magassagomhoz kepest ), igy valahogy ez erzodik termeszetesnek. Hogy mast ne mondjak, a bringamon a kormany altalaban alacsonyabban van, mint az ules, nekem igy jo (teny, hogy terheli a nyakat).
Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest