- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
Gaboman #37646 üzenetére
jo dolog az elso fek, de a hatso sem viccbol van ott.
a lenyeg, hogy valamivel fekezz, ha kell.
alapvetoen kanyarban nem fekezunk, csak elotte, es stabil gazon haladunk tovabb majd gazzal allitjuk fel a motort. de egyetertek, hirtelen fekezes a kanyar kozben sokszor okoz meglepetest.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Gaboman #37453 üzenetére
Nyilván fel kell öltözni, de ennyi erővel biciklisnek is full protektorban kellene menni mindig, sőt a gyalogos ha átmegy az úton akkor is, mert mivan ha nem adják meg az elsőbbséget.
Így nem lehetne létezni. Ha normálisan 50-60-al mész akkor pont annyi az esélyed hogy, balesetet szenvedsz mintha gyalog mennél. Mégsem közlekedik mindenki full protektorban. Ha nem cikázol az autók között, hanem úgymond autósként motorozol, akkor nincs gond. Baleset 99%-ban az elmebetegség miatt van, gyorshajtással és ezt még megelőzöm hozzáállással. Az az 1% pedig mindegy miben ülsz, bekövetkezik. Buszon, autóban, motoron, gyalog az ott lesz. Hozzáteszem én is mindig kesztyű csizma, bőrkabát, bukó és hát farmer. De csak városban. Mert bárhova is megyek a protektoros naciban nem lehet közlekedni és megrohadok 15 sec alatt. Ruha kekem is olyan, mint autóban az öv. Ha nincs rajtam egyszerűen rossz érzésem van. Véletlen nem kötöm be magam, 1 perc után nézem, hogy mi nem stimmel. -
TayRol
nagyúr
válasz
Gaboman #37433 üzenetére
hat, igazabol 1 millio forint van kozottuk es ha jol tudom mindketto 2007-es fejlesztes talan. sajnos az elmult evekben rajottem, hogy a suzuki minoseg teren (nem megbizhatosag) szvsz a 4 japan gyarto kozul a legvegen helyezkedik el.
mindegy, igazabol csak azert irtam, mert szembetuno volt a kulonbseg. de a bandit teljesen megfelel nekem elso motornak ahhoz, hogy megtanuljak motorozni.
-
Integra
titán
válasz
Gaboman #37433 üzenetére
azt az 1098-at elfogadnám én is
de csak 2-es számú gépnek, nem bízok én ilyen gépekben semennyire..amúgy ezek a bringák azért ilyen drágák, mert jóval drágább az előállításuk, kevesebb darab készül, ha annyit raknának össze az 1098-ból, mint mondjuk egy blade vagy r1-ből, akkor az ára is jóval kedvezőbb lenne. de ez így szép, ettől maradnak ezek a bringák mások
-
Djuree
félisten
válasz
Gaboman #37334 üzenetére
valóban rosszabb a helyzet, de simán ki tudnánk lábalni belőle, ha a politikusok akarnának tenni ellene. de minek tennének? nekik bezzeg nem csökkent semmijük
épp tegnap volt a tv-ben hogy az emberek 3/4-e tud csak félretenni, de ez régebben sem volt jobb. meg hogy régen úgy gondolkoztak hogy amire van pénzem azt veszem, most meg fordítva, amire nincs pénzem azt veszem. magunknak csináljuk a szart, amíg nem változik a mentalitás addig ilyen marad. sokan a vb-re vettek plazma tv-t, 99% hitelbőlmert a sima tv-n már nem is gól a gól....
-
válasz
Gaboman #37222 üzenetére
sv -n a legendák 5-6 literről szólnak... nekem soha nem jött össze
meglássuk
Viszont hála tayrolnak túl vagyok a tank táska vásárlás viszontakságain ...úgy, hogy Big kösz!
Más : ha valaki tud jó boltot ahol női motoros gatyákat árulnak miattam ne fogja vissza magát
(minnél több helyet tudok annál jobb)
-
TayRol
nagyúr
válasz
Gaboman #37173 üzenetére
nemrossz. na, majd talan jovore. az mondjuk a fazer mellett szol, hogy jo arban van, mondjuk egy cb-hez kepest, a vfr800-assal mar pariban van. lehet, a kovetkezo motorom e ketto kozul kerul ki. bar meg egyikkel sem mentem. hehe.
ott eltem jopar evet, fosuli. nemegyszeru az a hely. nemjossz Kecskemetre?
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
Gaboman #37140 üzenetére
lattam hozza magasitott plexit, aminek a vege kicsit visszahajlik. meg tetszik is.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Gaboman #37120 üzenetére
mindenki dicseri, az uj, az fz1 kulsore jobban tetszik, meg ugye az mar injektoros, de a regebbi, 2005-ig gyartott mindenki szerint jobb. bar en meg nem is ultem rajta pl.
na, ha lesz tali, remelem jossz, aztan akkor meglesem a vasad.csak az a franya karbi ne lenne...
-
TayRol
nagyúr
válasz
Gaboman #37111 üzenetére
de ez azt is jelenti, hogy 'ujratanulok' motorozni, kvazi mindent maskepp kell csinalnom. az egy dolog, hogy minden konnyebb lesz.
minden 1000-res fazer karbis? neztem egy sotetkeket, kegyetlen jol nez ki abban a szinben a motorod. es eddig mindenki dicserte - akinek valaha is volt koze hozza.
-
ALI_G
veterán
válasz
Gaboman #37030 üzenetére
Hű, de 15+ évesen? ott már lennie kellett mindennek. Nyilván ha egy pár LE-vel kevesebb meg kicsit zörög az még oké, de fogalmam sincs, hogy ha megveszem, nem költök rá még1x ennyit, ami már borsos és annyiért sokkal fiatalabbat lehet kapni.
igazság szerint rendszám nélkülit szeretnék, de se kocsim, se utánfutóm
Djuree: szerintem vicces volt
Amúgy én se tudom ki a Kata, de gondolom a barátnője.
-
ALI_G
veterán
válasz
Gaboman #37006 üzenetére
Ezek nem nagyon régiek már? Mondjuk konkrétan azt se tudtam, hogy lc4 ilyen régóta létezik, de jó tudni.
Ezekben mi megy tönkre leghamarabb?
Djuree: nekem nem kellett fúrni, cserébe elég formányosan van felcsavarozva a konzol, de gyári (nem honda, az horribilisen adná). Így se volt olcsó.
Itt feltudod mérni a helyzetet: [link]; [link] -
yodamastah
őstag
-
yodamastah
őstag
válasz
Gaboman #36941 üzenetére
Ez a kenyelmetlen spormotor analogia eleg relativ. Pl: Az en motorom (gixx k5 750) a jelenlegi alapotaban melgehetosen kenyelmetlen a gyarihoz kepest is. A gyaritol joval eltero geometriaval megyek (meg van emelve a hatulja es az eleje is), 200as hatso van fent, a kormanycsutkak ki vannak forditva, muanyag az ules, a gyarinal sokkal erosbeb rugok vannak bent >>> vagy 10 centivel feljebbulsz mint a gyarival es meg jobban elore kell hajoni a kormanycstkak miatt. Ha raulsz kirhogsz hogy ezzel a fossal motorozni se lehet.
Na nekem mar fel se tunik hogy kenyelmetlen lenne. Meg kell szokni az ulespoziciot, es meg kell tanulni ulni rajta. Nem a kezeden tamaszkodni, folyamatosan mocorogni rajta stb...
Persze egy 1200gs az fotel ezhez kepest, ha csajokat akarsz a tengerre vinni motorral, akkor ne sportgpepet vegyel
-
Integra
titán
válasz
Gaboman #36941 üzenetére
na, jól hangzik, gogogo
de akkor a fézer helyett speed géped lesz vagy túra, mert a távolságok és a sebességkorlátozás hiánya miatt úgyis menni kell.
szvsz kiegyensúlyozottabb literes japó vas nincsen a blade-nél, tudom, hogy gsxr az isten, de leszarom, soha nem tetszett. az r1 brutál ronda, és évente ha nettó 5-6 napot vagyok versenypályán, szóval számomra azok tök felesleges gépek.
az rsv4 is kacérkodás pusztán, mert gyönyörű, meg a hangja az döbbenetes..
180 centimmel bármilyen motoron elférek ebben a kategóriában és utas nélkül motorzok csak, nálam ezek nem szempontok így. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Gaboman #36855 üzenetére
Annyira nem vészes, típustól függően 20-35k között vannak. A 35-ös már vario szóval az állítólag nagyon jó.
Ismerősömnek van MRA vario (1.2-es bandin) ő 140-ig a rostélyát sem húza le, aztmondta hogy földöntúli nyugalom... Sokat számít az a szar a tetején hogy állítható--- -
Integra
titán
válasz
Gaboman #36805 üzenetére
az a baj a cordurával és minden egyéb kabáttal, amiben valamilyen és leginkább olcsóbb, egyszerűbb protektor van, hogy elcsúszik. esésnél meg necces, mert nem fog ott védeni, ahol kell. az tény, hogy a testpáncélok tapadnak és alá lehet melegedni sokkal könnyebben. én inkább picit többet izzadok, de ez személyes preferencia
-
Djuree
félisten
-
Daywalker
addikt
válasz
Gaboman #36716 üzenetére
Nem tudtam hogy fordult meg a két hozzászólás aztán rájöttem, hogy szerkesztetted
A válasz igen, melegen sajnos elkezdett picit kattogni valamelyik. 5-6 órás meló, de ott kell hagyni pár napra, amíg megjön hozzá a korong. Szerencsére hallás alapján nem vészes a dolog, ha mind a 16 csattogna, akkor nem ilyen hangja lenne. De inkább most megcsináltatom, mint szétverjen valamit és akkor drágább a javítás.
-
ALI_G
veterán
válasz
Gaboman #36672 üzenetére
Ilyen mintha nekem is lenne otthon. Ez áttetsző ugye? Na én egyszer fújtam be vele és egyszerűen nem látszik mikor kell újrafújni. A fehér meg látszik, hogy eltűnik, bár nagyjából végig motul-lal vagy castrollal fújtam, keveset bír a láncom, idén valószínűleg cserélnem kell a szerelőm szerint, pedig mindig be volt fújva, évente le volt takarítva nagyon intenzíven és izomból átfújtam télire...mégis biztos vagyok benne hogy 25.000 km előtt cserélnem kell
-
Integra
titán
válasz
Gaboman #36668 üzenetére
és a lánc meg gondolom ugyanolyan O lánc volt.
tényleg fura. a kis fézer 30ezer km-t gyönyörűen ment egy lánccal. de lehet, hogy volt az 40 is, nemtom, nem én cseréltettem. viszont az első villában komplett új olajra lesz szükség, remélem lesz időm megcsináltatni ha hazarepülök,mert úgy bólogat az eleje, zéró csillapítás, még persu hívta rá fel a figyelmem.. hibába, neki azért már nagyon ott van a rutin és a tudás, azóta figyelek ezekre is amiket mond ha találkozunk. -
Integra
titán
válasz
Gaboman #36459 üzenetére
semmi gond nincsen!
azért mert ilyen vagyok, impulzív és mikor ilyen égbekiáltó.. látok, akkor az kiveri a biztosítékot, mert érthetetlennek tartom, hogy mennyire nem a témánál maradunk.
de tényleg, spongyát rá, semmi gond nincsen.
én pedig az erős hangnemért kérek bocsánatot!el, de tudod, hogy eltudom kérdezni, nem is értem miért kérdezed.
hidd el, nem olyan rossz mikor pár ezret rádobsz és a LELKEDNEK jót tesz. hidd el, senki sem szüli a pénzt, én sem, megfogok máshol. ezzel a szarházi kormánnyal ellentétben én átcsoportosítok és nem még több adót szedek, addíg nyújtozom amíg a takaróm ér.
az a baj igazán ebben a világban, hogy már senki semmit sem mer a lelkének adni, hogy jól érezze magát és szégyelnie kell ha picit többet enged meg, mert a retekbe kinézik és megvetik, mert lehet másképp is. és mindig, ha hazarepülök, ezt látom. és iszonyú szar ezt látni. és mikor az ember azt olvassa úton-útfélen, hogy ez meg az, és tök felesleges, mert k.drága.. ez egyszerűen nem igaz. borzalmasan jó dolgok vannak és tény, jó vaskosan meg is kell fizetni. ez nem csökkenti a régebbi értékét, de attól még igenis realitás, hogy ha több és jobb. mindenki törekszik erre, te is, én is, mindenki.nem tudok mit mondani mást, iszonyú jó érzés az, hogy a házad előtt lerakja a tulajdonos a vadonatúj motorod, senki sem ült rajta, a tied, vért izzadva megdolgoztál érte és a magadénak tudhatod. ha tehetném autóm is vadonatújra cserélném, de nem tehetem. majd később azt is. és így tovább. én ugyanúgy mostam kocsit és nyírtam füvet és hordtam újságot, tudom, hogy milyen a meló. és kívánom mindenkinek, hogy igenis tudja meg milyen ez, érezze át és törölje le a könnyeit, hogy ebben a kibaszottul mocskos világban büszkén és gerinccel eltudta érni!! tiszta szívből!
-
emre
veterán
-
-
Integra
titán
válasz
Gaboman #36449 üzenetére
ne mismásolj már megint!!!
KONKRÉTAN egy adott kategóriáról volt szó, erre te megpróbálod a számba adni, hogy mindenhol mit gondolok. ez a te hibád, a te helytelen és pontatlan szövegértelmezésed, ahogy az is, hogy olyat állítasz rólam, ami nem állja meg a helyét!
nem fogok bocsánatot kérni azért, mert butaságot és valótlant mondasz és utána még megpróbálod a butaságod rám kenni!!! -
emre
veterán
válasz
Gaboman #36449 üzenetére
Már én is erősen gondolkoztam egy tartalmilag hasonló hozzászóláson.
De inkább leszarom magasról, mert az ilyen hozzáállással nem tudok és nem is akarok mit kezdeni. Ezt a hsz-t mindössze azért írtam, hogy tudd nem egyedül a Te szemed csípi a dolog.Mondjuk nem kicsit zavar mert szívesen találkoztam volna 1-2 motoros fórumtárssal.
De ha élőben is ez megy mint ami itt a fórumon akkor inkább maradok a seggemen. -
Integra
titán
válasz
Gaboman #36445 üzenetére
hát bazdmeg, pofám leszakad..
hogy jön ide a 600-as kategória? naked big bike-ról beszéltem, erre jössz itt a 600-as kategóriával? hihetetlen, hogy mennyire elvagy te tévedve, legyél már csak minimálisan tárgyilagos.. mit bizonyít az, hogy mi van a 600-as kategóriában, amikor teljesen másról van téma? te most tetteted hogy hülye vagy, vagy tényleg hülye vagy?
és te beszélsz, hogy elvakult vagyok? kötöd az embet a karóhoz...gecire távol állok az elvakultságtól, de azért van különbség a között, hogy egy váltó vajpuhán pöccre működik, vagy üreseket rugdosol vele és akad. tudom, ugyanez motorra, hajtásláncra is igaz, ahogy geometriára etc etc.. motor-motor, váltó-váltó, ez a te világod.
ordas nagy különbségek vannak, de ez az, amit te a büdös életben nem fogsz megérteni, mert annyira elvagy varázsolva.még milyen szerencse, hogy van választási lehetőség és nem a teszkós szemlélet az egyetlen a világon. mindegy, csak guruljon.
azért vettem ezt, mert kibaszott jó áron kaptam meg és igen, összességében a legjobb utcára!!!! a fenntartási költségeiről, megbízhatóságáról, pengeségéről nem is beszélve. megengedhetem magamnak!!! vagy rohannom kellett volna a red baron-ba, mert ott is kapok használtban???
én is szeretnék rsv4-et, de nincsen rá pénzem, és majd ha fireblade-t veszek, akkor sem fogom az rsv4-re mondani, hogy kurvára nem éri meg az árát és ugyanolyan jó egy blade is. mert ez egyszerűen nem igaz.
szakadjál már ki a korlátolt világdoból meg az ezt kihozom 50%-kal olcsóbban és tök ugyanolyan jó lesz szemléletből csak egy pillanatra...na megyek, csak felbaszom az agyam ezen az ordas hülyeségen.. naked bike, erre elkezd 600ról beszélni.. pffffffffff, drámai. nem ciki ez neked???
-
TayRol
nagyúr
válasz
Gaboman #36429 üzenetére
mindenkeppen ki szeretnem majd probalni elotte. egy vfr800-ast is.
de ha valamelyiket sikerul megvennem a 'nagyok' kozul, az az elkovetkezo 10 evben nem kerulne lecserelesre.
gsx 1.4 van a melohelyen egy sracnak, megneztem, jo kis gep, de valami miatt nem tetszik. nem tudom miert, de nem.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest