- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
válasz
Integra #26914 üzenetére
Brutál.
Nagyon jól érezni, h tökig behúzott féknél is problémamentesen működik.
Elkezdesz fékezni a por előtt, érzed, h fog, majd amikor ráfut az eleje elveszi a fékerő egy részét és amint elhagyod megint ráfog. Az a legjobb amikor újra ráharap a tárcsákra. Bólint egy picit az eleje és már állsz is.
Nagyon tetszik. Nem zörög, nem kattog. Csendben teszi a dolgát. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #26867 üzenetére
tegnap detto ez volt zegrol hazafele kocsival, de mar csak rohogtem rajtuk es a leallosavon elozoket csakazert sem engedtem be. felolem dudalhat. alltunk egy csomot 2 karambol miatt, de a motorosok jo arcok voltak, normalis tempoval, nem a leallosavban haladtak elore.
kultura, az nincs (illetve van, de milyen...) -
Nippon
őstag
válasz
Integra #26738 üzenetére
Szinte biztos vagyok benne, hogy a CB marad ilyen amíg végleg el nem tűnik a kínálatból. A motorhoz biztosan nem nyúlnak, megfelel a normának, a karakterisztikáján nemigen kell csiszolni, az 5 sebességes váltó pedig bőven elég, ezzel a motorral (naked főleg) nem szoktak 200 fölött száguldozni az autópályán, legalábbis nem arra való. A fordított villa nem elég oldschool egy klasszikus erőgéphez, így nagyjából a radiális fékeknek is búcsút lehet inteni.
Ha belegondolsz nincs is ezekre szükség, mint ahogyan arra sem, hogy lefaragjanak a súlyából.... -
Nippon
őstag
válasz
Integra #26649 üzenetére
Igazából amitől féltem az a súlya, de hamar rájöttem, hogy az inkább előny. A GSX-R futóművéhez képest persze himbi-limbi, de olyan szépen vasalja ki az úthibákat, hogy potyogtak a könnyeim. Abszolút magabiztosan dobáltam jobbra-balra, ebben maximálisan partner, hiába nehéz az üléspozíció magabiztosságot ad, a széles kormánnyal pedig könnyedén bekormányozható. A naked ABS-es verzióval mentem, a féke szuper, nem drasztikus, lehet érezni, hogy sok kilót fékezel meg, de rendesen megfogja. A motort nem nagyon kell elemezni, minden helyzetből tisztességesen tol. Tényleg villanymotor, ennek megfelelően nincs is meglepetés ami nekem a GSX-R után kicsit fura, ezért párszor ledadogott.
Formára az elejétől fogva tetszett, az ülés alatti rekesz praktikus és nagy, simán kiváltja a hátizsákot, ráadásul vízhatlan, kényelmes, a csajom is felülne rá, erős, tartós, használható gép, amiről végre személyesen meggyőződhettem. -
Daniel Alves
őstag
válasz
Integra #26623 üzenetére
Pont ezt akartam kerdezni hogy van szemelyes tapasztalatod?
Akkor megnyugodtam. Mondjuk nekem egy kicsiket necces mert az orszag eleg keleti reszen lakok pontosabban Debrecen de egy ilyen kis tavolsag nem fog ki rajtam
Jogsi utan csinaltatok? Vagy hogyan? Mert most olvasom hogy eleg ha csak a 14-et betolti az ember
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Integra #26620 üzenetére
Errol nem tudok semmit
mindjart utana lesek google segitsegevel.
Erre gondoltal? http://safety-hungary.hu/hu/11
Ez nagyon jonak tunik.
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #26596 üzenetére
Én se sokat spórolok, hogy magam veszem meg az olajat stb és hogy most nem márkaszervizben csináltattam, de gyorsabb volt.
envy: mondjuk azért felárat nehogy számoljanak már azért, mert nem azt rakatom bele amit ők akarnak
nekem van láncspray-m idénre elegendő
majd next time
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra #26513 üzenetére
A váltó az hangos,olyan mint az MT-03on volt,kattan akkorát mint állat bármelyik sebesség berakásnál és meg lehet találni az üreset 1 és 2 között.
ALI_G:Nem torpan nagy gáznál sem,nem is szitál csak megy előre veszettül,lehet ez azért a kipuf rendszeremnek is köszönhető.Én sem hittem volna hogy ennyire használható lesz alacsony fordulaton is.Tényleg itthon berakom 6ba és Pesten veszem ki belőle.
Teszek fel képeket tegnap voltunk mocizni. -
jasszer
őstag
válasz
Integra #26486 üzenetére
Jaja, az a környék legmélyebb pontja, oda folyik össze ilyenkor az összes csapadék a Róbert Károly, meg a Szegedi felől, eléggé apokaliptikus tud lenni.
Egyszer jöttem haza az akkori 4-es busszal, az már a Nyírő portája előtt meg kellett hogy álljon, de az önkormányzat épülete előtt már térdig-derékig ért a víz. Cipő le, gázoltam át, előttem egy középkorú nő uezt csinálta, de beszopott egy padkát (nem lehetett látni a sötét víz alatt hogy mire lépsz rá), felbukott és egy pillanatra elmerült a vízben teljesen, a telefonja meg is adta magát.
-
cochy
tag
válasz
Integra #26439 üzenetére
Lécci dobj pm-ben egy számlaszámot és utalom a lét. Meg esetleg egy telszámot is, hogy meg tudjuk beszélni, hova mikor mennyek érte.
Én 172/80.
Vmelyik nap rakok fel képeket. Kicseréltem a gépen (Honda VTR) a két dobot, IXIL dobokra. Amikor vettem a gépet, akkor kaptam hozzájuk, mondom kipróbálom már. Hát. nem semmi hangja lett. Ha hazamegyek sztem elveszne a többi traktor mellett.
Meg raktam bele szivargyujtót, USB-set, hogy jó legyen. a laptop-ot nem birja el, de gps-t meg telót tölti..
-
jasszer
őstag
válasz
Integra #26337 üzenetére
Persze, biztosan nem, de igazából arra a márkára hajtok ami a leginkább bírja a hétköznapi használatból adódó igénybevételt, nálam nem a magas fordulat meg az ötven ló fogja lehordani a kenőanyagot, hanem az eső/sár/stb.
TayRol: Aha, ott vettem végül (jó volt a tipped), úgy tűnik inkább ruhákra álltak be, volt ez a Shell, meg vmi ismeretlen ócsóbb cucc, inkább ezt hoztam el.
-
-
Nippon
őstag
válasz
Integra #26119 üzenetére
Egyetértek! Amúgy a múltkor összefutottam egy bandával s14-ek, R33, R32-es Skyline-ok szóval gyenge volt. Az R33 2,2milla volt, igaz még jönne rá a regadó, jelenleg P-s van rajta. A srác azt mondta, hogy kb 3 nap kellet, hogy megszokja, hogy rossz helyen van a kormány
-
Nippon
őstag
válasz
Integra #26113 üzenetére
Az Intid úgy jó ahogy van. Turbo nem kell rá, semmilyen elsőkerekes autóra nem való. Arról nem is beszélve, hogy azonnal ugrik az autó megbízhatósága. Az egyik barátomnak kompletten felcuccolt motor van az Intijében, mindene kovácsolt, minden fullos az utolsó csavarig, de kurva nyűgös az autó, valamit mindig kell szögelni rajta.
-
válasz
Integra #26086 üzenetére
Ugyanezt mondtam a múltkor, amikor le lettem hurrogva...
CBR-Fek kilőve, XX szevasz, fogaskerék good báj.
Na mindegy, én veszek még egy blokkot a vifferhez, lezsírozom, aztán ha majd ez kifekszik benne valahol fél millió környékén, beteszem a másikat, és ezzel temetnek el.
Retro powa.Mindenesetre gyanúsak nekem ezek a kémfotók, mert se kémséget, se fotózást nem látok bennük. Szerintem így tesztelik a fogadtatást.
Fúj.
kettes alá...mod:
mondjuk azért a telót, meg a féket átraknám az enyémre ha nem nagyon bontja meg a geometriát.mod2:
kettes alát módosítom egyesre, mert amint látom 1000RR szerű kipuff lesz/van rajta.mod3:
na jó, mégis kettes alá, mert megmaradt a fél (?)-analóg műszerfal ha jól látom.
Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest