- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Nippon #27024 üzenetére
Szerintem ez olyan dolog kinek érzésre mi a vadabb,gonoszabb motor.
Mert van sok olyan gép inkább amelyik érzésre keményebb mint valós eredményben.
Pl:emvynek tegnap írtam hogy a Bandit 1250 6sebességben 100-150 6sec alatt teszi meg,és ezt nagyon dicsérték hogy milyen állat meg kemény mert már 3700 nál 108NM ad le.
Erre én is azt mondtam hogy húha ez durva,kimegyek én is kipróbálni a Fazert hogy mit tud,nem is reménykedtem ilyen eredményben.
Aztán amikor 100nál rátéptem a gázt 6másodpercen keresztül 6ban 160nál állt meg az óra.
Ajjha mondom valami nem stimmel,na lóduljunk csak neki még 1x.
Másodjára,harmadjára is ezt produkálta,csak néztem,mert valójában a motor még el sem kezd menni durván,7000 fölött jön az a hátba rúgós érzés,itt meg 6500pörgött.
Olyan szépen,folyamatosan tolta magát előre,nem brutálisan,és így is ezt produkálta alattam.
Azért mondom azt hogy érzésre ez biztos nem olyan durva motor mint 1-2 Cafe Racer,de eredményben nem marad alattuk.
És már nem az első kategória aminél ezzel a jelenséggel találkozom. -
Daniel Alves
őstag
válasz
Nippon #26678 üzenetére
Mondjuk manapsag idezojelben jo allapotu sport talalni eleg ritka.
De tisztelet a kivetelnek. Csak ha megnezed a hirdetesek 90 szazaleka ugy kezdodik hogy... Nagyon megkimelt allapotu, szezonra felkeszitett fel milkos tuning rajta, soha nem kerekezett bla bla bla bla csak 1,5misi
az ilyen hirdetesektol masztam falra
(#26679) Nippon Amit mondtam is hogy ez a kawa 11. motor volt amire azt modnta a szerviz is hogy OK erre nem kell majd annyit kolteni
a tobbi mind hulladek volt
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Nippon #26658 üzenetére
ez a legolcsobb De aza baj az ilyen hirdetesekkel hogy a fele sem igaz.
-
ALI_G
veterán
válasz
Nippon #26186 üzenetére
valami bmw-s cikkben ovlastam, hogy mindössze pár kg-mal nehezebb a gardán tengelyes megoldás a hagyományos láncosnál. A bmw-nél meg amúgy sem nagyon foglalkoznak a súllyal
elég ha megnézed a modell-modell párokat japán és német fronton, 10-20 < kg-mal nehezebb a bmw
kb. lesz@rják
-
[Vazz]
tag
válasz
Nippon #26186 üzenetére
Kardánhajtás = tankolsz-ráülsz-mész és ezt nagyonsokszor! Ha turázás a fő cél világbajnok a kardán, ha sportcélokra veszel motort az láncos lesz. Kardánhoz nem kell belekavarni a plusz súlyt. Nemmindegy? Ha elindulunk az asszonnyal felcuccolva telitankal ketten több mint féltonnák vagyunk. Rugózatlan tömeg azmegmi??? Számít? Ha a H-ringen 2 perc körül leszel akkor majd fog. Napmintnap járok mindkét tipusú hajtással szerelt motorral és nincs különbség, vagyis annyi hogy nem kell vele pöcsölni indulás előtt mármint a kardánnal. De azt nemérzed mikor gázt adsz hogy most ez kardán vagy lánc. Jelzem normálisan közlekedve. Ha nagyon nyélen mész és keményen váltogatsz vele vissza természetesen nem ugyanúgy reagál a két hajtás, de egy túramotorral túrázol, egy sportmotorral meg sportolsz és PONT
-
Integra
titán
válasz
Nippon #26118 üzenetére
tudom, ne aggódj, nem lesz megturbózva
de egy gyári jdm dc2 leömlőt valszeg fog kapni az európai piszkafa keresztmetszetű leömlőnek csúfolt vicc helyére..
hondát komolyan én csak japánban tuningoltatnék a japcsik keze által, főleg ha szívó maradna. itthon se alkatrész, se igazi szakértelem, inkább nem folytatom milyen a hazai hondás "társadalom" (egy fertő)...
ott tudom, hogy ha bemegyek egy tuner céghez, és azt mondom, hogy ezt kérem, akkor megkapom a komplett, homológ, idális csomagot a lehető legnagyobb hétköznapi megbízhatósággal együtt. itthon ez orosz rulett.. ez van. és ezért csak részben hibás az, hogy európában vagyunk, a másik felét hagyjuk inkább. -
Integra
titán
válasz
Nippon #26089 üzenetére
hát...
szinte az összes újhondás haverom imádja az új hondáját és tényleg semmi bajuk vele..
ettől függetlenül én már rég húzom az orrom.
hiába, kell sok pénzt keresni, aztán rsv4 factory-t venni.. ez van.
az, hogy visszavitték az accorodot japánba csak jót tett, továbbá az új gyár is segít.
a baj az, hogy még így is kell eu-s cuccot belerakni sajnos a mindenféle eu védőszaknciók miatt.. -
ALI_G
veterán
válasz
Nippon #26045 üzenetére
másik honda szerviz biztos nincs, csak szolnok, kecskemét, szeged, debrecen a környéken.
Suzuki, yamaha szerviz is van Békéscsabán, de nem csak hogy hozott anyaggal mennék, hanem hozott motorral isOda azért nincs pofám elvinni, bár ha muszáj lenne nem szégyellném.
ja és még én örülök, hogy 8-ra elvállalnak
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Nippon #25866 üzenetére
Ez nem álszent faszság!
Én még nem mentem többet faluban mint 60-70 között és ezt sem sokszor.
Legtöbbször 50-60között megyek.
Főúton is 100-110 között haladok 90%-ban,a maradék 10% 120-140.
De az hogy valakik 200% túllépik a településen,országúton a sebességhatárt ne is haragudj de egy barom fasz.
Ha téged ez azért bánt mert esetleg te is ilyent szoksz csinálni akkor tudod mi a véleményem. -
JJános
addikt
válasz
Nippon #25866 üzenetére
Így van, mindannyian megyünk gyorsabban, mint szabadna, és az autósok is, és a gyalogosok sem tartják be a szabályokat. Senki sem tartja be.
Nem is tudnám elképzelni, hogy ne rángassam meg kicsit a "bajszát". Ha az előirt sebességet alapgázon is elérem, akkor a motorozás közlekedéssé degradálódik. Kell néha kicsit gurulni is. Persze a törvényt is be kellene tartani.
Picco:
-
Integra
titán
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Nippon #24861 üzenetére
Felhívtam egy számomra megbízható motorszerelőt,
és megnyugtatott hogy nem olyan drasztikus a helyzet azért,
mert ki van találva az a légszűrő, lehet hogy minimálisan több
nem oda való anyag kerül a rendszerbe de ahhoz kb nagyító kell...
és nem fog tönkremenni meg ilyenek, szal én megnyugodtam -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Nippon #24861 üzenetére
azért kíváncsi lenneék hogy hány km után jelentkezik kopás a hengerekben,
ha van valami infód ne tartsd vissza, de rá fogok kérdezni pár szerelőnél a dologra, mert még sosem hallottam senkitől negatív dolgot K&N-re, de most már felcsigáztál...amúgy nálam konkrétan a nyitott dobbal és a Dynokittel egységesen nagyon szépen és érezhetően jobban működik a cucc, szal egyáltalán semmi önámításről nincs szó
-
Integra
titán
válasz
Nippon #24847 üzenetére
egyetértek.
autómban is maradok a gyári papírszűrőnél, nem is cseréltem ki semmilyen direkt szűrőre vagy másra... ha cserélném ice box-ra, abban is hasonló papírszűrő lenne, csak az a különbség, hogy jóval nagyobb az átereszthető levegő mennyisége, mert az egész rendszer nagyobb.
amúgy meg tök felesleges, hozzá kéne igazítani minden mást is.
soha nem értettem autós haveroknál is, hogy azért mert valami gyári, miért kell azonnal lecserélni valami direkt szűrőre. mintha valami kényszer lenne.még valami:
még azok is elismerik, hogy az ilyen tuningcuccok kevésbé tisztítják meg a beáramló levegőt, akik komolyan tuningolnak, tisztában vannak vele, hogy a beszívott többlet levegő mennyisége amit ilyen rendszer átenged, a motor élettartamának rovására megy, mert piszkosabb levegőt ereszt be.
természetesen vannak nagyon komoly rendszerek, de ezek nem 10 és nem is 20e ft-ba kerülnek és nem a homasitában kapni őket. nekem egy ARC ice box-ba lenne mondjuk 15e egy papíszűrő aminek értelme lenne. a gyári 8e. ezt cserélni minden 8500km után. a mugennek is horror az ára, és egyik sem újra felhasználható, mind egyszer használatos! talán nem véletlenül.. szóval megéri? -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Nippon #24843 üzenetére
Hátrább az agyarakkal kishaver,
a hangnemedet tartogasd a cimboráidnak, én nem vagyok az...
velem vagy kommunikálj normálisan, vagy menj oda
az meg hogy én mit hiszek legyen az én dolgomegyébiránt én a mosható szűrőre értettem, merthogy nekem is azvan,
nem az autókba való direktszűrőre, szal sztem elbeszéltünk egymás mellett....peace
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Nippon #24812 üzenetére
Szűrő ügyben nekem az a tapasztalatom, hogy K&N nél apró homokszemcsék kerültek a síktolattyúkhoz, azaz a fojtószelepemnél. Csak úgy rocogtak, amikor kicseréltem gyárira. Az előző tulaj rakott rá egy nyitott dobot+ ezt a K&N légszűrőt. A motor gondolkodott magas fordulatszámon visszaváltásnál. Mindent visszaraktam gyárira, ahogy hozzámkerült. Minden bajom megoldódott. A K&N 30 000 forintba kerül, a gyári 16 000 forintba, a gyári ugyanaz, mint az előző generációs szivacsos R6 nál, csak rászegecseltek egy keretet, hogy még véletlenül se tudd kimosni benzinben. A réginél ez a keret csak szimplán rá volt téve.
-
ALI_G
veterán
válasz
Nippon #24809 üzenetére
Azért a gyári papír szűrő ha rámtukmálták volna, azon biztos 2x annyi haszna "lett volna", de rákérdeztem és azt mondta neki is az van, betudják szerezni ha kell és nem veszik el a garanciát sem, mert különbség a kettő között csak egy macskapöcsnyi.
De aki miatt megvettem, abban végletekig megbízom motorügyileg. -
ALI_G
veterán
válasz
Nippon #24796 üzenetére
Ez nem sport szűrő. Csak rá van írva, de kamu...csak marketing.
Sport légszűrők azok amelyek nyitottak.Mielőtt úgy döntöttem, hogy K&N-t veszek, megkérdeztem a motorom kezelőorvosát és gyógyszerészét, NINJA_V-t aki azért elég járatos a dolgokban. De tovább megyek, a honda kereskedés ahol vettem a motort, még ők is biztattak, hogy vegyek nyugodtan K&N-t, még be is szerezték volna nekem és a garancia is megmaradt volna, csak tudtam olcsóbban szerezni ismerősön keresztül.
ennyit arról, hogy veszélyes. -
zsoltee10
addikt
válasz
Nippon #24376 üzenetére
Múlt hétvégén volt szerencsém kipróbálni, azóta se tudom kiverni a fejemből.
Az ER-6 méltó utóda lenne. V2, erős mint állat, kényelmes, lehet borítani rendesen, kisimítja az úthibákat. Egyedül a magas üléspozíció volt fura, kb kétszer olyan magasnak hat, mint az enyém. -
Integra
titán
válasz
Nippon #24376 üzenetére
a frissítésre vonatkozó 1-2 évet én mondtam, nem a honda, azok szart se mondanak soha, ha termék életgörbéről és frissítésről van szó..
csak abból gondolom, hogy most már tényleg pöcsölnek vele, hogy új év, új fényezés oszt jónapot. ok, meg állítólag már automata szivatós az idei (vagy tavalyi?) évtől..
valaminek most már történnie kéne -
Integra
titán
válasz
Nippon #24372 üzenetére
nem veszik le, mivel siker az 1300s.
sőt, szerintem 1-2 éven belül komolyan frissíteni is fogják, változni fog a váz talán, fordított villa, még erősebb fék, új generációs abs, 6 sebességes váltó. csak győzzük leperkálni érte a zsét(ok, nem magyar viszonyok mellett persze, főleg a 3 milkós ára miatt, de amit kapsz ezért azt meg is lehet mutatni..)
Ali: a tuono eléggé más vas szvsz, az egy kifejezetten csupaszított sportmotor, ha jól emlékszem butított rsv, ez pedig egy kifejezetten sportos, de túrára megtervezett motor, ennek megfelelő karakterisztikával.
szvsz ég és föld a kettő. és biztos, hogy a tuono nem tudja kényelemben és szélvédelemben és kifinomultságban azt amit a cb.
a tuono mellé a cb1000r-t kéne rakni ellenfélnek. a cb1300 mellé az xj1300 és a gsx1400 való, illetve a zx1200, de az őskövület.
minőségben és megbízhatóságban meg szerintem nem nagyon veri semmi a cb1300-at ebben a kategóriában. -
Integra
titán
válasz
Nippon #24365 üzenetére
bárkivel, akivel eddig beszéltem, használta, tesztelte, egyedül vagy utassal, csak istenítette a motort. nem érezni a nagy súlyát, rettenet jól fordul, könnyű, gyerekjáték használni, atomstabil futómű a szar utakon is, a blokkról és a váltóról csak ódákat tudnak zengeni. az utasnak is az egyik legjobb amit megépítettek (xj1300 és gsx1400-at is tesztelték).
kipuffból biztos van rá hasonlóan brutális méretű cucc, de valszeg kisebbre is cserélhető. nemrég linkeltem 4212-re épített verziót belőle, hát annak milyen hangja volt...
nekem a hatalmas cső kifejezetten tetszik, mondjuk, mert nagyon ad a motor amúgy is rendkívül impozáns megjelenéséhez.
elfogadnám, persze piros-fehérben
de miért rákényszerűlni? -
Gaboman
nagyúr
válasz
Nippon #18673 üzenetére
Lealázná ezt is én úgy gondolom,leszorító erőben nem hinném hogy felvehetné a versenyt velük.És ez kiütközne nagyon sok helyen.
Más:Tudja valaki azt hogyha gyárilag az első kerék 17" 120/60 és ezt szeretné haver 17" 120/70-re cserélni nem lesz ettől baja?
Már mondták azt is nekem hogy a 70-es guminak jobb a kanyarokban,jobban lehet dönteni.
A Hyosung GT650R-re kellene neki,csak hogy beférhet e a 60-as helyére?
Mekkora a különbség méretben a 60 és 70 között.
Aktív témák
Hirdetés
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Lords of the Fallen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest