Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
tag
Sajnos ez általános tendencia,
hogy mások akarnak eldönteni, állítgatni dolgokat helyettünk.Ezt a tel és net stb. szolgáltatásoknál is észre lehet venni.
Itt az AI-s dolgok csak még jobban be fognak kavarni ... -
OP3N DOTT T
tag
Messengerrel kapcsolatban azt vettem észre,hogy hiába van beállítva neki az alkalmazáskezelőben korlátlan adathasználat vagy ami még fontosabb korlátlan akkumulátorhasználat,az engedélyek résznél az ˝App szüneteltetés ha nem használja" opciót újra bekapcsolgatja időről időre,legutóbb az app frissítése után vettem észre vissza kikapcsoltam azóta eltelt pár nap frissítés sem volt de megint visszakapcsolódott.Annyira nem komálom ha már én nem korlátozom direkt,ne akarjon már felülbírálni.Lehet köze van a dolognak az értesítési mizériához.Azt hiszem jobb lesz sűrűbben rápillantani,mielőtt megint elcsesződnek az értesítések.Kiváncsi lennék másnál is így van-e.
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
válasz OP3N DOTT T #1276 üzenetére
Hát nem néztem van e valami újdonság a 14 ben. Csak az az érdekes, hogy a régebbi típus megkapta az új főverziót az edge 40 meg még nem.
-
zoltan77
aktív tag
Üdv. Beléptem egy fekete példánnyal. S21 fe-t gariztattam de csere utalvanyt kaptam, mivel nem volt raktáron samsung így erre esett a választás. Sokat olvastam a készülékről azért választottam. Frissítés nekem 2023 novemberit talált csak, van ennél frissebb is esetleg? Valamiért csak eddig frissült. Vélemény:Samsung fasorban sincs sebességben a motoralához. Tetszik a tiszta android.
Samsung S24 ultra 12/512Gb
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
2 napja lett egy ilyen telefon+moto 100 óra itthon. Össze lettek párosítva, app telepítve, óra firmware frissítve. Az órára minden értesítés megjött edddig rendben, kivéve a hívásokat, mert ott nem ír ki nevet, csak számot. Most egy ideje már a hívások se jönnek az órára, miközben az összes többi értesítés (messenger, viber, discord, sms, tényleg minden) rendben megérkezik. Néztem videót, és az tűnt fel hogy a telefonos appban az értesítés engedélyeknél nincs ott a telefon.
Mit kellene hozzá beállítani? Vagy mi lett elállítva?
Köszönöm! -
tamas.nick
aktív tag
válasz grafnet #1288 üzenetére
Telefonon nem játszok, ezért melegedést se tapasztalatok a mindennapokban.
Negatívumok:
Dual Pixel hiánya, fókuszálás lassabb és néha fogalma sincs mire is kéne fókuszálni.
Szelfikamera fixfókuszos.
One UI testreszabhatóságai, funkciói hiányoznakPro:
Kijelzője szép, fényes.
Akkus üzemidő jó, készenlétben alig merül.
Rendszersebessége érezhetően jobb + a 120/144Hz kijelző ezt még jobban érezteti is.
Térerő és a WiFi is jobb. -
grafnet
Topikgazda
válasz tamas.nick #1286 üzenetére
Valami hátrányt észre veszel s10+-hoz képest?
Térerő?
Melegedés játék közben?
Fényerő?[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz tamas.nick #1286 üzenetére
Köszi!
Válaszoltál minden kérdésemre.
S10+ van nekem is és én itt használom.
Akkor ez már nem akadálya a használatnak.tomazin: neked is köszönöm
-
tamas.nick
aktív tag
válasz grafnet #1284 üzenetére
S10 Plusról jöttem
Szinte megegyezik a Samsung-os megoldással:
- külön kezeli a Google fiókokat
- állítható az értesítés, akár teljesen ki is kapcsolható
- a secure folder ikonja megváltoztatható, de akár teljesen el is tüntethető (ilyenkor a Beállítások -> Biztonság menüpontból érhető el)
- lezárási idő beállítható
- sajnos ujjlenyomattal nem oldható fel, csak kóddal
- fájlokat külön lehet a secure folder-be/-ból mozgatni[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz grafnet #1284 üzenetére
ez alapbol fent van, nem letorolheto es servicekent fut, mert elinditani sem tudom (bar lehet en gyaktam le tul sok mindent, de sem ikonja nincs, sem az app infobol nem lehet feluletet varazsolni hozza).
meg azt sem tudom mit kellene csinalniamod: en gyaktam le tul sok mindent, ez a moto securenak a resze, amit en kinyirtam.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
Sziasztok,
Szemezek ezzel a telóval...
Samsungról jönnék, ahol már megszoktam és használom is a Biztonsági mappát.Valaki segítene nekem abban, hogy ezt a Motorola által jegyzett app-ot felteszi és kipróbálja valóban úgy működik, ahogy a Samun?
Ha valaki PM-ben válaszolna, azt is megköszönöm, főleg ha pontosítanunk kellene, mit is kell megnézni működik-e.
Köszönöm szépen!!!
-
XSiGma
aktív tag
A rezgés erősségét vajon lehet valahogy állítani? Néha már-már zavaróan intenzíven jelez az értesítések vagy a bejövő hívások miatt. Beállítások között egyelőre nem találtam ilyen opciót.
-
OP3N DOTT T
tag
válasz krizitomo #1280 üzenetére
Nekem is volt mate 10 pro, nekem se akarta leszedni a 10-et.Valami olyasmi cselt kellett bevetnem, hogy ki kellett vennem a simeket és úgy kellett rákeresnem, hogy ha az emlékeim nem csalnak talán a saját pc-s alkalmazásával (huawei pc suite) volt azt hiszem azzal pc-n keresztül.
-
Ájvé
veterán
válasz Phoenixy #1277 üzenetére
Igen, ez így már késő
Később viszont ez további előny lehet majd Motorolák mellett.sniper112
Részben egyetértek veled, nekem konkrétan volt olyan készülékem ahol rontott a frissítés, de nem ritkán olvasni félre sikerült frissítésekről is amik esetleg a készüléket is le tudják gyalulni, szóval ha tényleg jó stabil frissítések jönnek akkor szerintem sem baj ha később jönnek.
Viszont biztonsági frissítések jobb ha gyakrabban jönnek, mondjuk nincs bajom a 2 havival se most, de ez ne maradjon el. -
sniper112
aktív tag
Nem igazán értem ezt az Android frissítési vágyat, nekem volt olyan telefonom Android, iPhone ahol jöttek folyamatosan a frissítések és nem lett jobb a teló, nekem így jó hogy néha jön egy frissítés és ennyi .
-
Ájvé
veterán
Hát akkor ez a NEG üveg nem ér semmit (hiába japán), tény hogy nagyon karcolódik.
Én nem vagyok rágyógyulva az Android frissítésekre, persze azért jöjjön ha lehet, most A14 még biztosra mondható, nekem fontosabb hogy 2027-ig tartsa be a biztonsági frissítéseket és addig jó lesz így is.
Hajlított kijelző megint egy külön téma, engem nem zavar, teszek rá fóliát (ha GG üveg lenne rajta ezt se tennék, mint ahogy korábban a telefonjaimra se tettem), úgyhogy megszokás meg egyéni preferencia kérdése szerintem. Fólia egyébként simán van rá, üveget az viszont nehéz rá találni mivel hajlított. Engem ez a téma annyira nem érdekel, hogy nem is néztem mikor megvettem, sőt az előző telefonnál se (Xiaomi 12), azon viszont zavaró volt használat közben, itt szinte észre se veszem. -
bobby_30
tag
válasz OP3N DOTT T #1271 üzenetére
Fekete műanyag tok van rajta, itt ajànlotta valaki mèg règen. Így màr megoldom a problèmàt, örülök hogy nincs baja a telónak.
-
S-eye
senior tag
Utánaolvastam. De eddig sem volt problémám a POLED-del, mivel a műanyag az a szubsztrátum amire a diódák kerülnek. Erre kerül rá a védőüveg, amit a NEG gyárt.
Engem a jó vedőfóliák és a hajlított szélek tántorítottak el. De még inkább az, hogy nem garancia, hogy a Motorola be is tartja a 2 éves Android frissítést. Redditen lehet is erről olvasni Edge 20 Fusion kapcsán. Hiába a jó ár, ha ezek egy fél év múlva idegesíteni fognak és utána mását akarok helyette. -
Milka 78
nagyúr
válasz sniper112 #1268 üzenetére
Nálam is hasonló a probléma és hibának nincs nyom. Ellenben az utóbbi 3 napban lassabban veszem fel és azt vettem észre, hogy már a felvétel pillanatban is kis ablakba vágódik a hívás. Mintha rosszul fognám meg a telót és egy véletlen oldalsó/hajlított részes érintés miatt lenne ez az egész.
-
sniper112
aktív tag
válasz bobby_30 #1267 üzenetére
sajnos van olyan tok ami a hangszórnál rögtön jön takar és így ki takarja a közelségérzékelőt.
itt vannak a képek
hát azt nem tudom mi okozza a képernyő felébredést telefonálás közben mert amúgy teszteltem programmal anélkül és nem tudom előhozni de ha a fülemhez teszem és közel a telefont a számhoz hogy halljanak mert valaki süket akkor előjön nekem is , persze nem mindig, hogy kis ablakban van a telefonálás. -
bobby_30
tag
Levettem a tokot ès tökèletesen működik, köszönöm a tippet. Mèg jó hogy nem csinàltam magamból hülyèt a gariztatàssal.
-
Ájvé
veterán
P-OLED kijelző, olvass utána Plastic vagyis műanyag, hajlik vagyis nehezebben törik (valószínűleg), viszont ahogy írták és videóban látható iszonyat könnyen karcolódik, ez előtti 3-4 telefonomon nem volt semmi mivel mind GG-s volt, de erre tettem fóliát, erre szerintem "kötelező", persze mindenkinek a saját döntése én biztos teszek rá.
pietrrr
Nem flagship, de felső kategóriás modellként jött, eleinte az árazás is tükrözte ezt, de később beesett az ára közép kategóriában, ahová Edge 40 Neo tényleg jött (ez közép kategóriás), csak ügye Edge 40 jobb nála főleg azonos áron.[ Szerkesztve ]
-
bobby_30
tag
válasz OP3N DOTT T #1264 üzenetére
Köszi, ezt mindenkèpp kipróbàlom.
-
adabra
senior tag
válasz bobby_30 #1261 üzenetére
Szerintem szoftveres probléma. Én is szívok hasonlóval, de reprodukálni nem tudom.
A Sensor test alkalmazás szerint fizikailag működik a közelség érzékelő.Legújabb tippem az, hogy telefonálás közben valamelyik alkalmazás értesítést jelenít meg, ami a háttérben (kikapcsolt képernyő mellett) "felébreszti" a kijelzőt, és a fül/arc általi érintéseket érzékeli...
Vagy tudjaatököm, de roppant idegesítő -
bobby_30
tag
Sziasztok! A közelsèg èrzèkelőm nem megfelelően működik, ezèrt garanciàlisan javíttatnàm. Valakinek van-e gyakorlati tapasztalata garis javítàssal? Vidèki vàrosban van kèpviselet? /Szeged/ Egyàltalàn Motorolànàl hogy működik a garanciàlis javítàs? Emagos vàsàrlàs tavaly èv vège. A kijelző fülhöz emelèskor nem sötètül el, illetve hosszabb beszèlgetès utàn fültől eltàvolítva elsötètülve marad, ès csak kèpernyö feloldàs utàn tudom letenni a telefont. Nem nagy dolog,vde azèrt bosszantó.
-
OP3N DOTT T
tag
válasz pietrrr #1258 üzenetére
Nem vagyok elfogult,talán ajánlom figyelmedbe a 1254-1255 és 1257-es hozzászólást.Ott szerintem le vannak tisztázva a dolgok.Mindössze azt mondom árérték,kategória és elvárásokat tegyük egyensúlyba.Én sem gondolom,hogy kulccsal vagy bármi kemény tárgyal egy zsebben kellene hordani de én akkor se tenném ha gorilla glass 258-as szintű lenne.
-
veterán
válasz pietrrr #1258 üzenetére
Nem kell azt kapirgálni, hogy megkarcolódjon.
Védőfólia használat nélkül, mindenféle extra behatás nélkül még a GG5-ön is vannak hajszálkarcok másfél év után. Egyéb fémtágyak nélküli zsebben, vagy táska zsebében tartva.
Biztos van, ami a Victus(2)-tt is megkarcolja.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
pietrrr
aktív tag
válasz OP3N DOTT T #1250 üzenetére
Miért lenne faszság? Azért, mert értelmes ember valóban nem kezdi el karcolni a kijelzőt szikével, még sokat elmond a telefon ellenállóságáról.
Az jól látszik, hogy kulccsal nem érdemes azonos zsebben hordani, de még aprópénzzel sem.
Azért, mert te full elfogultan csak a pozitívumait írod le a telefonnak, nyilvánvaló, hogy nem egy felsőkategóriás flagship modell. Mondom ezt úgy, hogy teljes megelégedéssel használom. -
Milka 78
nagyúr
válasz OP3N DOTT T #1255 üzenetére
Semmi gond! Én is úgy gondolom, hogy 80-90 ropiért nagybetűs Best Buy ez nem is kétséges.
-
krizitomo
tag
nekem alis hidrogel folia van mar lassan 3. honapja, sehol nem kezdett el feljonni szerencsere. elozo telefonom p30 pro volt, gorilla glass volt, egyszer sikerult 2 ev utan meloban a kulcscsomom melle rakni fel napra zsebbe, azert az meglatszott azon is mikrokarc formaban, igaz csak kikapcsolt kijelzonel. ha olyan szerencsetlenul helyezkedik el egy elesebb targy, az szerintem bele tud kaparni barmilyen uvegbe, foleg nem par masodperces kaparas utan, hanem tobb honapos/eves igenybevetel utan, amikor mar kap hideget, meleget, szo szerint. azert az uveg az csak uveg, szvsz max kesleltetve lesz a serules, de el nem tudom kepzelni, hogy soha semmifele hasznalati nyom ne lenne rajta tobb ev utan, ha az ember nem csak az asztalja rakja, hanem pakolja zsebbol ki-be, ide-oda...
-
OP3N DOTT T
tag
válasz Milka 78 #1252 üzenetére
Elnézést ,hogyha erélyesre sikeredett az írásom,nem vagyok Moto részvényes,én úgy vettem motorolát hogy legtöbben azt mondták inkább ne,de mégis bevállaltam és nem bántam meg.De mégegyszer elnézést ha valakit megbántottam volna.A lényeg hogy S-eye kérdező kapott most annyi infót tőlünk hogy talán tud dönteni vesz -e ilyet vagy nem.
-
Milka 78
nagyúr
válasz OP3N DOTT T #1250 üzenetére
Számodra faszság, én (és még sokan) meg melóba hordom a telót ahol olyan közegbe dolgozom ahol az üveg kap olyan igénybevételt mint egy szike karc. A Gorilla 2 és a DT üveget 3 hónap alatt nyírtam ki, pedig csak a zsebemben volt a teló.
A hajlításos teszt sem hülyeség, mert farzsebbe simán kagylóra ülsz egy telót... viszont a hámozas az tényleg baromság.
Én nem mondtam, hogy ki mit vegyen pont nem is érdekel, te meg finoman szólva is tulspanoltad magad mintha Motó részvényes lennél
Írom ezt egy Edge 40 elégedett tulajaként. -
XSiGma
aktív tag
Mivel az alis hydrogel fólia hosszabb távon nem vált be, ezért hónapok óta extra kijelző védelem nélkül használom a telefont, eddig egy darab karc nincs rajta.
-
OP3N DOTT T
tag
válasz Milka 78 #1249 üzenetére
Ez a teszt egy faszság.Tényleg érdemes megnézni. Ilyen igénybevételnek normális ember nem tesz ki egy telefont, csak egy idióta. Talán még egy úthengerrel átmehettek volna rajt és akkor nyugodt szívvel megirhatod S-eye társunknak, hogy ilyen telefont aztán ne vegyen mert azért az a 80-90ezer forint szerinted sok egy telefonért ami még azt se bírja ki hogy szikével karcolgatja meg hámozza mint egy almát nem beszélve arról hogyha cigije helyett a tefonja kijelzőjét akarja meggyújtani egy álmos reggelen akkor annak kell azért egy fél perc, emiatt ne legyen türelmetlen mert ha ideges lesz két kézzel izomból nem is olyan könnyű eltörni. Inkább keressen olyat ami kitöri még az úthenger hengerét is. Na ez egy ilyen teszt volt.
-
Milka 78
nagyúr
válasz OP3N DOTT T #1248 üzenetére
Edge 40 sérülés teszt. Egy átlagos teló 5-6 között kezd karcolódni, ez meg 3-ason ani kb. Ez az olcsóbb okoskarkötők szintje ami szintén plasztik oledekkel vannak szerelve (Xiaomi Band 4).
Kijelenthető, hogy nincs rajta semmilyen védelem ami említésre méltó.[ Szerkesztve ]
-
OP3N DOTT T
tag
válasz tamas.nick #1247 üzenetére
Akkor poledből is van többféle ezek szerint. Na de mindegy is előtte amoledesem volt ami tuti üveg volt előtte mate 10 pro aminek meg a hátlapja is. De amiben biztos vagyok, hogy ennek szebb a kijelzője meg lehet vagy nem lehet tőlem akármilyen felületvédelem rajt, hogy semmivel se nagyobb a karcolódási hajlama az előzőekhez képest az én tappasztalatom szerint az tuti.
De talán abban egyetértünk, hogy S-eye társunk nyugottan bevállalhatja ezt a telót, kijelző milyensége szerintem ez ügyben nem befolyásoló tényező. Ki hogy tud vigyázni a dolgaira az ugyis egyéni képesség, ez mindennel így van. Valaki vagy képes rá vagy nem. -
tamas.nick
aktív tag
válasz OP3N DOTT T #1245 üzenetére
A kijelző anyaga műanyag, azt laminálják hozzá a külső üveg borításhoz.
Ha műanyag lenne a telefon kijelzője, akkor körömmel meg lehetne sérteni, mint a Samsung Z Flip-eket, Moto Razr-eket. -
Milka 78
nagyúr
P-Oled a kijelző (igen plastic) az neg meg szerényen hallgat, hogy milyen bevonat van rajta, de kb egyenlő a nullával.
Instant hidrogél fólia és nem lesz vele gond (többen linkeltük is, hogy ki mit használ).[ Szerkesztve ]
-
OP3N DOTT T
tag
https://tech2.hu/hamarosan-jonnek-poled-kijelzos-telefonok/
Olvasd utána akár a linken vagy máshol. Poled vagyis plastic oled, vagyis üveg helyett műanyag a felülete ami ellenállóbb a külső behatásokkal szemben kevésbé tud törni, a hajlítható kijelzők is ilyenek.
Ami üveg az egyedül a kék, azoknak is csak a hátlapja, de ettől nem rosszabb mint az üveg, sőt.[ Szerkesztve ]
-
S-eye
senior tag
válasz OP3N DOTT T #1242 üzenetére
Dehogynem üveg, mindehol ezt írják, NEG a gyártó.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz OP3N DOTT T #1242 üzenetére
Miért ne lenne üveg?
...the OLED display is covered by glass made by Japanese manufacturer NEG, Motorola told us - so it's not Gorilla Glass on this one.
GSMArena -
OP3N DOTT T
tag
Kijelzője nem üveg így sokkal nehezebben törik még ha lekerekített is, amúgy a mi 9t-t meg szerintem mindenben megeszi reggelire. Nekem 3.-ik telefonom zsinórban hajlított kijelzős egyiken sem volt fólia de egyik sem volt összekarcolgatva, fóliáról majd talán ír valaki. Én megvenném. Annyiért főleg ha új.
-
S-eye
senior tag
Szemezgetek ezzel a telefonnal, kb 80-90 ezer magyar pénzért tudnám beszerezni brit garanciával.
Most Xiaomi Mi 9T telefonom van, ahhoz képest talán nem jobb a kamerája vagy azon a szinten van.
Amitől tartok az a hajlított kijelző, mert félek hogy eltörik eséskor (2 kisgyerek is néha hozzáfér) és ahogy látom, egy normális fóliát is nehéz rá tenni.
A hidrogél fólia az tapintásban hasonló az üveghez, vagy sokkal rosszabb? Esetleg fekete keretes tempered glass ami jobb lenne rá? Köszi a tapasztalatokat előre is.
-
espi38
őstag
válasz Milka 78 #1237 üzenetére
Sziasztok! Kislányomnak edge 30 neo telefonja van és most frissül 14 re.
Érdekes, hogy régebbi típus hamarabb kapja meg az újabb android fő verziót mint egy frissebb típus.Egyébként nálam se jelez a messenger és a viber is csak úgy jelez, hogy üzenetek érkeztek nyissa meg a Rakuten alkalmazást🤣🤣
-
gixxergabi
senior tag
válasz gixxergabi #1222 üzenetére
Vissza raktam előző verzió számú Vibert, most megint normálisan írja az üzeneteket!
Messengernél is meg lehet próbálni... -
krizitomo
tag
nektek ez a google funkcio mukodik rendben? a szovegre kereses. nekem egy hete kb ezt irja, a fotokban a lens funkcio meg 3 napja kezdte el, hogy irkalja hiba tortent.
[ Szerkesztve ]
-
OP3N DOTT T
tag
válasz forceberg #1232 üzenetére
Elvileg,de majd ha megkapjuk megtudjuk. Samunál egyre többet hallani,hogy elkúrnak frissítéseket,rosszabbak lesznek mint a Microsoft.De nem baj örüljön csak mindenki akinek olyan gyártótól van telója aki 5-6 főverzió frissítéssel kecsegtet aztán arra már rég elavult a telefon és csodálkoznak ha már nem bírja a strapát.Ha meg elszarják a frisssítést is várhatják a javítást.Én bízok a Motorolás kevesebb néha több elvébe,csak legyen jó.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz OP3N DOTT T #1231 üzenetére
Jobb amúgy valamivel a 14?
Off: A hulladék hardverrel felszerelt (céges telefonálásra és ha kell wi-fi hotspotra kapott) Samu A13 csak még lassabb trágya lett a 14-es update után.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
OP3N DOTT T
tag
Bár nekem edge 40 neo van de ugyanez volt.Most már 1 hete hibátlanul működik azóta hogy messengert és facebookot szétválasztottam facebookot töröltem és csak messengert használok és azokat az akkukímélő beállításokat megcsináltam a Meta App Manager és a Meta Services alkalmazásnál is.Ezek felelnek az összes Meta alkalmazás működéséért(Facebook,Messenger.stb.)Mivel ugye a legtöbben Facebookkal együtt használják összekapcsolva azt gyanítom mind függnek egymástól,azokon is ajánlott beállítani.Egy próbát azért megér szerintem,remélem sikerrel jártok meg azt is remélem hogy nálam is jó marad.Meg amit észrevettem,hogy kb 2 napja volt Messenger frissítésem és utána kiváncsiságból belenéztem a beállításaiba az alkalmazáskezelőben észrevettem,hogy megint be volt kapcsolva az App szüneteltetése ha nem használja opció pedig frissítés előtt tuti ki volt kapcsolva.Ráadaásul ez az opció a főbeállításainál és az engedélyek részben is benne van,jó hogy nem 15 helyre írják bele ugyanazt a beállítást.
-
jasper07
tag
Hali!
Már megint nem jön be a jelzés a Messengeren!
Végigcsináltam a javasolt beállításokat, egy ideig
ment, majd megint nem! Az előző telefonom
Samsung volt, sohasem volt ilyen gondom!
Most mindkettőt használom otthon, a Samun
jön a jelzés, a Moton nem!
De ez így nem buli! Van esetleg vmi megoldás?
Üdv! -
krizitomo
tag
9.2es gcam eddig jol mukodik
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Én kb másfél hete vettem le a tokot az Edge 40-emről és szoktatom magam.
Szerintem sokkal szebb tok nélkül, ennek a műbőrnek a tapintása is tök jó, nem csúszik.
Viszont mivel elég vékony, kecses a telefon, ezért nehéz a kényelmes fogáspontot megtalálni, ez tokban kényelmesebb volt nekem.
Tok nélkül talán picit jobban szedi a zsebpiszkot, de ez egy simítással könnyen orvosolható.
Más:
A messenger nekem is szarakodik, de ez anno gyakran előfordult az előző telómon is, szóval nem gondolnám telóspecifikus hibának. -
Ronyn
senior tag
-
OP3N DOTT T
tag
Persze ha a telók gyári sms alkalmazását használja az ember jó pénzért ott nincs ilyen gond.Lehet ez a szolgáltatók meg a Messenger harca,mi meg szívunk,aztán falhoz vágjuk a telefont mer milyen szar pedig nem is.Majd veszünk másikat drága pengőért így a szolgáltatónak is dől a lé.Mindenki arat mi meg fizetünk. Húú lehet írok egy összeesküvés elmélet regényt,első mondat hogy az egész csak kitaláció,minden a valósággal megegyező tőrténet csak a ''véletlen''műve.Hátha nekem is lesz lovetta.
[ Szerkesztve ]
-
OP3N DOTT T
tag
válasz sniper112 #1203 üzenetére
Hát igen.Azt pont én küldtem be büszke is voltam magamra,hogy hú de milyen jó lett.Hát az öröm tartott kb 2 hétig.2napja megint elkezdődött pedig a beállítások maradtak.Viszont amíg nekem jó volt addig asszony szívott Samsungjával lányom meg Xiaomival,most nálam szar náluk jó.Kicsit fura nem?Eddig biztos őket hallgatták le most meg én jövök.
-
-
-
Ronyn
senior tag
1. Attól hogy nem állati eredetű,még nem vegán.(a textilbőr/műbőrnek sincs köze az állatokhoz,mégsem vegán)
2. Senki nem mondta hogy nem műbőr(Lsd.vegán műbőr)
3.Az hogy hogyan nevezik, meg hogyan hozzák létre tök mindegy.
Elhiszem hogy neked tökmindegy, de vannak akiknek nem.
A hagyományos textilbőr tiszta műanyag,tekintélyes lebomlási idővel, a szóban forgó műbőr pedig - mint már írtam - nagyrészt belátható időn belül lebomló, természetes eredetű (növényi)anyagokból készül.
Persze, ezzel nem váltják meg a világot,de legalább van egy alternatíva.
Próbáltam egyszerűbben fogalmazni,hogy ne okozzon problémát az értelmezése.Ego sum... Ronyn 🧔
-
nash1
tag
Sziasztok, ti tapasztalatok már olyat, hogy nem frissülnek az üzenetküldő alkalmazások?
Arra gondolok, hogy messengeren vagy telegrammon kapok üzenetet és nem kapok értesítést róla, hanem ha kilövöm az alkalmazásokat és újrainditom őket akkor jönnek még az üzenetek.
Olyan mintha valami energiatakarékos módban lenne a telefon, de nem abban van elvileg.
Van erre valami megoldás szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest