- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
válasz
bobby_30 #1643 üzenetére
Megszoktad nézni a képeket más készüléken kijelzőn is?
Mert az Edge 50 Pro-ra is panaszkodott vki, aztán rájött, hogy "élénk- színek" -re volt állítva a kijelzője, kb. 2 fokozattal feljebb, mint amit kedvel ...
Szóval a képek megítélése nem kicsit szubjektív, nem beszélve a beállításokról és ez az a terület, ahol mindenki "kritikus".
Ott a lehetőség, RAW-ban kell menteni és akkor lehet igazítani a képeken ízlés szerint.
És még jó pár egyszerűbb lehetőség is van a kísérletezésre ...
egyébként pedig ott kezdődik, h már az sem mind1, h kinek a kezében, milyen kézben van a gép !!!Egyébként a "netes" képek kb. 90+ %-ának nulla a kompozíciós értéke. De a digitális világ sajnos erről szól.
-
sniper112
aktív tag
válasz
bobby_30 #1267 üzenetére
sajnos van olyan tok ami a hangszórnál rögtön jön takar és így ki takarja a közelségérzékelőt.
itt vannak a képek
hát azt nem tudom mi okozza a képernyő felébredést telefonálás közben mert amúgy teszteltem programmal anélkül és nem tudom előhozni de ha a fülemhez teszem és közel a telefont a számhoz hogy halljanak mert valaki süket akkor előjön nekem is , persze nem mindig, hogy kis ablakban van a telefonálás. -
adabra
senior tag
válasz
bobby_30 #1261 üzenetére
Szerintem szoftveres probléma. Én is szívok hasonlóval, de reprodukálni nem tudom.
A Sensor test alkalmazás szerint fizikailag működik a közelség érzékelő.Legújabb tippem az, hogy telefonálás közben valamelyik alkalmazás értesítést jelenít meg, ami a háttérben (kikapcsolt képernyő mellett) "felébreszti" a kijelzőt, és a fül/arc általi érintéseket érzékeli...
Vagy tudjaatököm, de roppant idegesítő -
mhydas99
senior tag
válasz
bobby_30 #816 üzenetére
Szemely szerint nem javaslom az ilyen app klonozasokat. Tudom mar egy ideje tok jo sajat appok is vannak erre en is hasznaltam mar. De egy uj telefonnal celszerubb egyszer nekiulni es manualisan felrakni mindent. Mar csak azert is mert hiaba klonozod az appokat ugyanugy be kell jelentkezni mindenbe egyesevel. Amugy Google backup jo erre ha akarod. De ugy emlekszem mikor eloszor bekapcsolatam a Motot az is felkinalt egybol atvitelt regirol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Építő/felújító topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iOS alkalmazások
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Napelem
- Videó stream letöltése
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest