- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
pietrrr #2309 üzenetére
Mennyi idos es az aksi hogy volt hasznalva?
Nekem az Edge30 aksija még faxa, ha lehet ugy toltom, hogy este felralom lassu toltovel a beallitott 80%os toltesi limittel. Akkor toltom gyorstoltovel es 100%ra, ha olyan a szituacio.A kamera mas swrel is rossz?
Nekem szerintem a sw feissites fogja belassitani, de most még kivaloan hasznalhato.
-
vence
aktív tag
válasz
pietrrr #2287 üzenetére
Köszi!
Úgy rémlik, éppen itt volt téma anno.
És ezért is nem frissítettem ...De csak idő kérdése, hogy mikor frissít magától, mert mostanában ez a szokás.
A Win is garázdálkodik ... még mobilneten is. FY!A Gooo. pedig már a feltételeknél kiköti, hogy akkor kavar, amikor csak kedve telik.
Lassan tényleg mindent kivesznek a userek kezéből ...
csak lájkolni és tapsolni lehet. -
intuicio
aktív tag
válasz
pietrrr #2278 üzenetére
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét!
Félig meddig működik, de nem olyan mint anno volt, hogy ha valaki ír neki Viberen, akkor egyből jelzi is, nem csak ennyi infót mutat:
Android 14-es
Anno a másik telón (HUAWEI) ott rendesen csippant, és ki is írta, hogy ki írt.
Vagy ennél a Moto-nál csak ennyi a megjelenítés?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
pietrrr #2210 üzenetére
Azt csinálja, hogy megy szépen a wifi minden gond nélkül, aztán mikor csatlakoztatok egy külső bt eszközt, akkor megszűnik a wifi kapcsolat, amit ki sem ír eleinte. Wifi ki-be kapcsolása van amikor megoldja pár percre, de az sem mindig.
Köszi a tippet, magprobálom őket!link87: köszi Neked is!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
pietrrr #1990 üzenetére
Annyira éreztem, hogy tuti jönni fog most hogy pc-vel felraktam.
Tanulság, hogy akár 2-3 hónapos frissítési hullám is lehet és nem feltétlenül van beragadva az update.Szerintem igen a régi aksis megjelenítés már a múlté, én legalábbis nem találtam és YT-n is ezt az új megjelenítést láttam.
Nálam alapból Májusi biztonságival jött a frissítés.
-
vence
aktív tag
válasz
pietrrr #1977 üzenetére
Elméletileg kétféle headszetes Jack van ...
Nem méretre gondolok, hanem a bekötésre.De azt nem tudom, hogy ez mit és mennyire befolyásol, de lehet, hogy pl. nem lesz sztereó a visszaadás ...
De majd remélhetőleg jön valaki, aki jobban up to date.Régebben volt olyan gyártó, aki megadta, h milyen bekötésű cucc kell a telóhoz, de akkor sem mindenki.
-
-
vence
aktív tag
válasz
pietrrr #1941 üzenetére
Mert olyan nagy dolog egy eSIM-et újrarakni ...
(mármint, ahol normálisan működik ez a része.)Ez egy opció, akinek nem sürgős ...
de egyébként ilyen elakadás általában végleges az OTA-nál.Egyébként pedig ott az RSA ... szóval lehet választani.
Én egyébként, kimondottan nem igénylem az ilyen-olyan változtatgató, kevergető frissítéseket, amikor vmi normálisan működne ... minek változtatni?!
-
vence
aktív tag
válasz
pietrrr #1609 üzenetére
Ez meg milyen összehasonlítás?!
Mióta szokás felsőkategóriás telót középkategóriáshoz hasonlítani?!
Mennyibe is került ez újkorában ... (+ infláció) ??
Egyébként ebbe anno a Samu beleadhatott apait-anyait, nem gondolom, hogy a mai telóik is sokkal jobbak lennének ... hánysz7oros áron is?!
(Legalábbis így, gyors ránézésre.)
Ebben az árban mondj jobbat!
... de úgy, hogy a telós dolgokban is versenyképes legyen.
Az emberek általában adott Ft mellett keresnék a legjobbat.Szóval, jó lenne, ha reális értékelések lennének ide beírva,
mert ettől a Samu jó sok kutyásabb telót kínál,
4 GB-nyi RAM-okkal ... miközben az UI-nak kell annyi. -
Milka 78
nagyúr
válasz
pietrrr #1412 üzenetére
Nincs és nem is lesz hívásrögzítés, mert gdrp-t sért. Ez az a14-ben még jobban védve lesz. Pl a Nothingphone integrált egy hangrögzítőt, de finoman szóltak nekik, hogy nem kéne és láss csodát ki is frissítették a rendszerükből.
Volt anno olyan app, hogy a hangszoró hangját vette fel (kb mintha egy diktafont raktál volna oda) a beszéd mikrofonnal elég tré minőségbe, de szerintem azt is kigyomlálták. -
TomPack
őstag
válasz
pietrrr #1372 üzenetére
Smart Band Pro-val elvileg nem lehet telefonálni, de azt el tudom képzelni, hogy kissé kacifántosan odotta ezt meg a Xiaomi! A hívásértesítések miatt.
Én kipróbálnám azt, hogy kikapcsolom a hívások értesítését/fogadását, és minden hívással kapcsolatos dolgot a Bluetooth-beállításokban, és megnézném eltűnik-e az ikon. -
OP3N DOTT T
tag
válasz
pietrrr #1258 üzenetére
Nem vagyok elfogult,talán ajánlom figyelmedbe a 1254-1255 és 1257-es hozzászólást.Ott szerintem le vannak tisztázva a dolgok.Mindössze azt mondom árérték,kategória és elvárásokat tegyük egyensúlyba.Én sem gondolom,hogy kulccsal vagy bármi kemény tárgyal egy zsebben kellene hordani de én akkor se tenném ha gorilla glass 258-as szintű lenne.
-
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
pietrrr #1165 üzenetére
A Ready for nekem alapból rajt a telefonon az alkalmazásokban,akkor a tiéden is rajt kell legyen.Képek alapján ez ugyanaz mint amit sniper112 linkelt az előző hozzászólásban.Gondolom,hogy abba kell hozzáadni először a készüléket és utána tud rá csatlakozni.Nekem eleinte álllandóan feljött értesítésben hogy csatlakozok e a fiam Phillips tévéjéhez wifin ha a közelében voltam,de kikapcsoltam az értesítéseit mert zavaró volt hogy kérdezgeti állandóan és hozzá se volt párosítva.Gondolom a tévéje csatlakoztatva van a wifihez azért találta meg mindíg.
-
gixxergabi
senior tag
Az a tok nekem olyan büdös ragasztószagú, 3 hete szellőztetem de még nem tettem rá...
nesze neked illatosított telefon...
Ennek meg akkora vastagítás van a szélén, hogy konkrétan egy tégla lett a kecses telefon, ez azért nem kerül fel soha rá.
Most ebből van egy fekete rajta, ez még csak-csak elmegy...
Ugyanezzel a fólia felrakással én csak szívtam (de én bénaságom), viszont a karcok eltűnnek róla 24ó alatt az kamu. Amit csak körömmel ejtettem bele próba képpen, hónap alatt sem tűnt el. De ettől függetlenül ok, jó a méret, nem jön fel. -
Ájvé
veterán
Fólia ez volt.
Fólia egyébként kicsit kisebb mint az előlap, de nem is gond, könnyebb ráilleszteni.
Tok pedig sima szilikon saját fotóval illetve van egy tok ami nyitható (wallet), de ilyen sok fajta van. -
mhydas99
senior tag
En S21 mellett hasznalom. Az azert wrosebb mint az S10 plus. Talan az egyetlen kulonbseg amit eszreveszel majd (mar ha eszreveszed) az a QHD vs FullHD lesz. Azon kivul.....hat passz. Processzorosan erosebb az Edge, kameraban is jo kepeket csinal nappal foleg, tok oke. Ne varj csucsminoseget, attol messze van. Videozas teren az S21em egyszeruen jobb. De lehet azS10 plusodat behozza. Akksiban kb. ugyanott leszel ezzel is nyilvan mivel uj ezert lassabban fog merulni. Ha szeretted a Samu rendszeret akkor az lwhet h hianyozni fog majd. A Motoe is teljesen jo csak mas. Kevesebb benne a feature es hivatalosan (egyelore) nem tamogatja az AoD-t. Kb. ennyi. Sztem jo szolgad lesz a Moto no para.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged