- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Hát akkor ez a NEG üveg nem ér semmit (hiába japán), tény hogy nagyon karcolódik.
Én nem vagyok rágyógyulva az Android frissítésekre, persze azért jöjjön ha lehet, most A14 még biztosra mondható, nekem fontosabb hogy 2027-ig tartsa be a biztonsági frissítéseket és addig jó lesz így is.
Hajlított kijelző megint egy külön téma, engem nem zavar, teszek rá fóliát (ha GG üveg lenne rajta ezt se tennék, mint ahogy korábban a telefonjaimra se tettem), úgyhogy megszokás meg egyéni preferencia kérdése szerintem. Fólia egyébként simán van rá, üveget az viszont nehéz rá találni mivel hajlított. Engem ez a téma annyira nem érdekel, hogy nem is néztem mikor megvettem, sőt az előző telefonnál se (Xiaomi 12), azon viszont zavaró volt használat közben, itt szinte észre se veszem. -
Ájvé
veterán
P-OLED kijelző, olvass utána Plastic vagyis műanyag, hajlik vagyis nehezebben törik (valószínűleg), viszont ahogy írták és videóban látható iszonyat könnyen karcolódik, ez előtti 3-4 telefonomon nem volt semmi mivel mind GG-s volt, de erre tettem fóliát, erre szerintem "kötelező", persze mindenkinek a saját döntése én biztos teszek rá.
pietrrr
Nem flagship, de felső kategóriás modellként jött, eleinte az árazás is tükrözte ezt, de később beesett az ára közép kategóriában, ahová Edge 40 Neo tényleg jött (ez közép kategóriás), csak ügye Edge 40 jobb nála főleg azonos áron. -
OP3N DOTT T
tag
https://tech2.hu/hamarosan-jonnek-poled-kijelzos-telefonok/
Olvasd utána akár a linken vagy máshol. Poled vagyis plastic oled, vagyis üveg helyett műanyag a felülete ami ellenállóbb a külső behatásokkal szemben kevésbé tud törni, a hajlítható kijelzők is ilyenek.
Ami üveg az egyedül a kék, azoknak is csak a hátlapja, de ettől nem rosszabb mint az üveg, sőt. -
OP3N DOTT T
tag
Kijelzője nem üveg így sokkal nehezebben törik még ha lekerekített is, amúgy a mi 9t-t meg szerintem mindenben megeszi reggelire. Nekem 3.-ik telefonom zsinórban hajlított kijelzős egyiken sem volt fólia de egyik sem volt összekarcolgatva, fóliáról majd talán ír valaki. Én megvenném. Annyiért főleg ha új.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest