-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
l!nk87
aktív tag
A Viberrel kapcsolatosan nekem sikerült ezt megoldanom, bár lehet, hogy egyedi eset vagyok és nálad nem lesz jó ez a megoldás.
Szóval, próbálkoztam, de hiába raktam újra többször is a programot, 1-2 napig mindig jó volt, jött rendesen az értesítés, aztán neki állta ezt a b*taságot írogatni. Párhuzamosan egy Ipad-en is használom és ott sose volt gond.
Aztán valószínűleg ezzel a párhuzamos használattal volt valami gondja, Ipad-en is letöröltem, majd előbb telefonon raktam újra, majd a táblagépen és azóta (lekopogom) megfelelően működik mindkét eszközön -
grafnet
Topikgazda
Azért a marketing és a PR erősen befolyásol mindent!
Korábban megvitattuk a YT-erek és Celebek által keltett hype-ot is.
Ha majd a Moto fog sok száz milliót reklámra költeni, akkor majd sokan fogják venni.
Addig csak a gondolkodó, pénz szűkében levő bátrak fogják megvenni.Régen, az okostelefon korom hajnalán csak a Xiaomira esküdtem. Csak az a jó, brutál erős, bazi olcsó, nem kellett más.
Most már, kicsit korosabban, nem "kicsit" elszállt áraival már nem hoz lázba a Xiaomi.
Bejöttek a garanciális, felújított készülékek, komoly garanciával, erős alternatívát adnak a kompromisszumok helyett.Ez van változik a világ.
-
Jalsh0w
csendes tag
Rejoy vagy swappie nem jöhet szóba a vásárlásnál?
100k körül lehet néha találni iphone11et, 12minit újszerű állapotban.
Már ha az almás logó a lényeg a gyereknek.
Azt azért kétlen, h minden kölyök 15proval szaladgál... Ha meg igen, akkor kezdek gyűjteni a 3 éves kislányom 10 év múlva esedékes telefonjaira -
vence
aktív tag
-
mhydas99
senior tag
En nem vennek tininek ilyet. Eleve oldalt lekerekedo kijelzoje van, foliat is nehez ra talani es a gyari karcallosaga sem remekel plusz vekony is elegge uh serulekenyebb. Tokeletes egy olyan embernek aki tud ra vigyazni de egy gimisnek csakis sik kijelzoset vennek, pl. Samsung A54-et...
-
Kiskutya
veterán
Tudom hogy nincs főleg ami itthon hivatalosan szolgáltatónál kapható! Most kellett céges telefont választanom (yettel) és 130 alatt kellett keresnem sajnos motorola nem volt a listán és csak szarabb telefonok voltak! Kénytelen voltam Redmi note 13 pro-t rendelni az volt a legjobb de a kijelző kivételével mindenben elmearad az edge 40-hez képest!
-
Ájvé
veterán
Ez Messenger hiba, nem a készülék hibája, nekik kellene javítani. Watsapp működik és nem gondolom hogy ha ezen működik, akkor a készülék miatt nem működik a Messenger.
Eleve sok gond volt az utóbbi időben a Messengerrel, sok hiba volt emberek millióinál készüléktől függetlenül. -
Ájvé
veterán
De nálam is pontosan így működik a Messenger, Watsapp viszont jól működik ezért írtam. Engem annyira nem érdekel a Messenger probléma, de ha neked az, hát én is sok mindent próbáltam állítani, amit itt korábban ajánlottak, de nem működött, én elengedtem, nekem csak annyira lényeges az üzenet küldés, hogy a párom el tudjon érni, Watsapp működik úgyhogy azt használjuk erre.
-
adabra
senior tag
Én a kb 10 éve a True Phone tárcsázót használom, ezen a telefonon is rögtön azt állítottam be alapértelmezettnek. Nem tapasztaltam hasonló problémát, mint te.
Nekem a viber-rel voltak értesítés megjelenítési gondjaim, de most az is jól működik kb egy hete (töröltem, majd újra telepítettem). Messengert nem használok. -
Kiskutya
veterán
-
mhydas99
senior tag
Abszolut igy van. Arahoz kepest mindent .egad, sot szeri twm meg tobbet is mint a konkurensek. Es nincsenek idegesito reklamok sem. Szemely szerint en jobban szeretem a feature-rich UI-okat, ez tenyleg nagyon vegytiszta android de elonyei is vannak ennek azert. 2/3 ev frissitest kap meg. Ennyiert boven jo. Most akcioztak/akciozzak halomra 150-170 ezerert best buy. Ha fontos h uj legyen egy telefon. Ha jo egy eves hasznalt is akkor mar lehet ennel jobbat is kapni de az egy masik eset.
Es meg hozzatennem hogy S szerias Exynosos Samsungoknal mind a twrero, mind a wifi sebesseg jobb ebben! Tapasztalat! Teljesen rendbwn van ez a Mediatek chipset, pariban van az Exynos 2100-zal, sot sztem meg jobb is! (Grafikaban, jatekoknal talan egy kicsivel gyengebb papiron, de hogy nem lehet eszrevenni hasznalat kozben az biztos. -
heidrich
senior tag
-
-
m.lala
aktív tag
-
mhydas99
senior tag
Androidos telok nem kepesek kezelni az NTFS formatumot. Ha kulso merevlemezed van az magy esellyel igy van leformatalva. Az exFat viszont mukodik PC-n es telon is, de a legtobb TV-n meg az nem
Ha a fajlfor.atumod jo, akkor telefon beallitasaiban kell engedelyezni h mit csinaljon kulsos merevlemeznel a telo. Alapesetben masolni nem enged csak engedelyeztetes utan.
-
krizitomo
tag
az fasza, nekem sajnos telekomos, aztan nem volt valasztasi lehetoseg, pedig en sem feketet valasztottam volna (nem is a pirosat). elotte a p30 pro is szep kek volt. de igen, szep kis telefon ez is, nekem ez a sztereo hang is kurvara tetszik, p30 elotte mate 10 prom volt, az is sztereo volt, de ott nagyon huzott a hangero az also hangszoro iranyaba, ez tok jol be van love. raadasul ha vizbe teszem, egesz hamar visszajon a hang utana
csak fel orat-orat recseg
-
Ronyn
senior tag
Vodafone esetén megy a VoLte ,bár nincs rá opció,meg nem írja ki nagy piros villogó betűkkel, de hívás közbenn is írja hogy 4G, és hívás közben is megy az internet , vagyis de facto van VoLte
Mondjuk nálam jelenleg az 5G nem akar működni (pedig már mondtam neki hogy "mukodj",hátha 😄)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- Steam Deck
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged