- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Amikor elindítottam, akkor írta ki, hogy bukok mindent, kivéve a kuglis hozzáférést.
Mivel már töröltem ezt a nem túl könnyen kezelhető isten tudja miféle alkalmazást a gépemről, így nem tudok képernyőképet küldeni.
És hogy a te kérdésedre is legyen válasz (1971) ESZEDBE NE JUSSON. Ha csak nem akarod egy újratelepítéssel rommá szívatni magad! Öt órát csesztem el az életemből...
És akkor a további okoskodást kiküszöbölendő:
Akinek nem frissül. Az szépen vár, majd felveszi a kapcsolatot a hivatalos támogatással és elmondja nekik, hogy ha baromi gyorsan nem oldják meg ezt a problémát, akkor odadugja a készüléket ahol fájni fog nekik.
Próbáljunk már meg egymással tényeket közölni. Mert vaktában lövöldözni meg találgatni minden hülye tud! -
vence
aktív tag
Akkor még nem kerültetek sorra vagy nem tudom ...
ilyenkor nézni kellene a sorozatokat is - - - >> P/N
honnan is származik a készülék stb.
de van amikor tényleg nagyon elhúzódik különösebb probléma nélkül is.Lehetne csinálni egy PN listát is az összefoglalóba
globál talán 100 felett van a sorozat ...@ Ronyn
Csináltál újra indítást is, miután kivetted a kártyát ???
... mert az minimum ilyenkor + jó WiFi kapcsolat!--------------
Egyeztessétek a P/N -eket tényleg, hátha kiderül valami,
most így hirtelen más már nem ugrik be. -
-
-
sniper112
aktív tag
Aha , hát nem tudom ,nálam meg folyton elálitodott ha be volt kapcsolva és nem volt korlátlan ra állítva és állandóan azt írta hogy kapcsolódás Messenger be , pluszban ha frissült az alkalmazás akkor is már alapon volt vagy ha újraindítottam is alapon volt.
de amit még állítottam az pedig a SIM nél hogy a 2g hangot kikapcsoltam, azóta stabilabb a hálózati jel, ez nem hiszem hogy köze lenne hozzá. -
vence
aktív tag
Az egyébként milyen jogi kategória, hogy
"elvileg harmadik" ??Adott esetben egyébként, nem feltétlenül lényeges, hogy mit és hogy
"szoktak".
A MM egyébként sem kivált ... ( ha már ennyire kötekedsz és kutakodsz!És ha már - szerinted - a Mot. Sol. a jogutód, akkor miért nem nála vannak a névhasználati jogok, ők ugyanúgy engedélyezhetnék a márka használatát ...!
Egyébként pedig tőlem úgy kínaiztok, ahogy akartok ...
ha titeket ez tesz boldoggá!@ Kiskutya
Ott a pont!
Nyilván, ez a lényeg. -
OP3N DOTT T
tag
Akkor valóban volt némi félreértésem az ügyben,mivel előtte nem próbáltam csak a messenger appot külön úgy tudtam nem lehet, addig nem merültem bele mélyebben míg nem szembesültem a hibákkal.Viszont nálam most valóban úgy van,hogy Facebook fiókot töröltem ,új fiók messengerhez magában.De akkor rejtély mitől javult meg pontosan ezzel egyidőben.Teló ugyanaz,rendszer is messengerhez meg mindig letöltöttem folyamatosan a frissítéseket legutóbb tegnap playből,és egyik se rontotta el.
-
OP3N DOTT T
tag
Facebook nélkül csak pár hónapja van lehetőség a Messenger használatára egy új törveny miatt viszont már sok éve nem ezidáig. Ha tippelnem kéne kb 10000 emberből talán 1 akad aki facebook nélkül használja de lehet a 10000 után még irogathatnám a nullákat hogy valós legyen, így rajtam kívül nem tudom mennyi az esélye hogy legyen valaki aki szólóban használja és olvassa is a motorolás topikot, igy erről nehéz valódi tapasztalaton alapuló infót szerezni, viszont az alkalmazásbeállításokról annál inkább. És ha 10-20 ember legalább kipróbálja ezeket mind beállítani lelkiismeretesen mind a négyen és senkinél se lett változás tudni fogjuk hogy Facebook a ludas mert a Messenger szólóban kiválóan működik.
-
Kiskutya
veterán
Samsung lesz az utolsó telefon amit veszek ha cserélem! Túlárazott és semmivel nem tud többet mint más gyártó telefonjai! Kicsit elszálltak maguktól! Amúgy nálam megy a tükrözés bár szökő évben 1x ha használom. Google home appon keresztül használtam pont tegnap.A telekomos Android boxot szépen felismerte.
-
Ájvé
veterán
Marketing duma, divat meg eladhatóság, teljesen mindegy miből készül, mivel nincs köze állathoz, ezért rá lehet mondani hogy vegán. Ez nem csak itt van, hanem például én szoktam inni zab italt, arra is rá van írva hogy vegán, hát sejthető hogy az hiszen zab, víz, só meg max néhány nem állati eredetű összetevő van benne. Bármire ráírják lassan hogy vegán, hogy rá lehessen húzni és jobban eladható legyen. Pont olyan hülyeség, mint a green washing (mondjuk ezzel alapvetően nem ártanak azért, mármint hogy ráírják hogy vegán).
Úgyhogy marketing bullshit az egész, de nyilván ez az én véleményem.
Azzal én nem tudok mit kezdeni, hogy vegán bőr, mivel nem eredeti bőr (állati), hanem annak bármiből is készült utánzata így ez szó szerint értelmezve "mű" bőr. Szóval ha nem eredeti alatti bőr, de annak egy imitált mesterséges reprodukciója, azaz én olvasatomban műbőr.
Az hogy hogyan nevezik, meg hogyan hozzák létre tök mindegy. Bőrt akartak imitálni, marketinges meg rádobta hogy ha már vannak benne növényi összetevők akkor legyen már vegán, mert milyen f*szán el lehet majd adni.
"nem a "vegán" kifejezés a bőrre értve, hanem hogy vegán bőr van a telón"
Ezt meg nem értem, de szerintem nem is akarom megérteni.XSiGma
Gumi hatású akkor talán, gumi szerű az már olyan mintha már tartalmazná is az anyagot, hiszen ezért írod, mert nem vagy benne biztos hogy van benne, de akár az is elképzelhető (egyébként ki tudja, még ez is lehet). Na de mindegy is, tényleg lehet bármi ebben a valamiben, nem értek hozzá.No offense, csak véleményt írtam, másként látunk dolgokat ennyi.
-
eisento
addikt
4 lehetoseg van elso hogy koppintsak az igen lehetosegre a motorola edge 40 keszulekemen a masodik koppintsak igennel telefononomon vagy tablagepemen van amit mindig is hasznaltam az sms kod ez teljesen inaktiv azt mondja sokkal jobb biztonsagi azonositasi lehetoseg van. a 4 pedig a sugo zarojelbe azt irja 4-5 munkanap is lehet...
most az elfelejtett jelszavas lehetoseggel be tudtam jelentkezni de vicc az egesz mert siman beirom az eddigi jelszavamat es beengedett....
az elso lehetoseg netto baromsag mert amig nem jelentkezel be az eszkozre addig nem johet semmifele uzenet hogy nyomjak az igen gombra...
-
krizitomo
tag
telekom 5g nekem egeszen hasit
volte kiiras nekem sincs, de net marad kozben szinten.
readyfor is teljesen jol megy mindket tvn, nekem pl a p30 pro az ujabb lgvel akadt, a regi 11 evessel tokeletesen mukodott, ezzel meg egyik tvn sem tapasztaltam akadast, mondjuk hasznalni kb annyit hasznalom, amig kiprobalgatom, ugyhogy hosszutavu kovetkezteteseket nem tudok levonni belole.
viszont kerdes tovabbra is: huawei fele videocsengohang helyettesito appra javaslat valakinek veletlenul?
koszi
-
sempronnn07
csendes tag
Oldalsáv:
Ha láttál már Samsungot, úgy kell elképzelni. Oldalról be tudod húzni. Választhatsz rögzíteni
- Alkalmazásokat
- Eszközöket: "Ready for, Vissza kezdőképernyőre, Legutóbbi hívások, Képernyőfelvétel / Videó, Váltás utsó appra".
- NévjegyeketElőtérbe tenni appokat nem találok ilyesmi menüt.
Buborékokat meg tud jeleníteni, Messengerben bekapcsoltam most, és megy. Külön menüpontban van a messagesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Mass Effect
- Milyen routert?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GTA VI
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest