Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Pici telefon, óriás akksival?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Meg boven garancias a telo ha megvannak a papirjai uh beszelj a Moto szervizevel. Nem fogjak ingyen cserelni de kerj ra ajanlatot. Vagy most koss egy keszulekbizrositast Moto/bank/biztosito altal keszulekre, varj 3 honapot kb. Es jelentsd le h betort, ingyen cserelik. Nezd meg megeri-e...
-
-
Szia, de, elvileg működik. Tegnap játszottam vele és volt már ikon is a felső sávban hozzá. Majd igyekszem elkapni. Ehhez van menüpont is a beállításokban: Network, Mobile network, Calling, WiFi calling.
#432 fenky, én nem szoktam koppintani, kézbe veszem a telefont és odanyomom az ujjam, ahol az olvasó van, ettől az már kapcsol is be.
-
krizitomo
tag
ceges elektromos kangooban hasznalom, beszeddel eddig nem volt gond, spotify is jol mukodik, kicsit lassan valt zenet, de szerintem az a renault nyavaja, elotte dokkerben (az csak szimpla bluetooth volt) is lassu volt a valtas, de opelban meg nem.
ugyhogy en egyelore nem tapasztaltam problemat vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lazán hazafutást üt a Motorola, idén két telefonnal sikerült elérniük azt, amihez tavaly öt modell kellett.
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest