Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Gcam-ből, már a 8.8.224 is elérhető, nekem is az van fent.
-
krizitomo
tag
igazabol probaltam elore krealt konfiggal is, anelkul is, nem nagyon lattam kulonbseget. ha felrakod es alap beallitasokkal losz egy kepet, mar sokkal normalisabb szinu kepek vannak.
persze ezen felul van sok plusz, probalgattam ezt a hdr+-t is, eleg szep dinamikaatfogasu kepeket nyom, ejszakai mod kb ugyanaz, mint a huaweinel is, szinte semmi kulonbseg normalhoz kepest, max, ha valami vilagos is van a kepen, az nem eg ugy ki.ami nekem baromira tetszik, hogy gcamban van 4k 60fps, igaz ug, menti, hogy nem biztos, hogy egyszeruen vissza tudod nezni valoszinuleg a h.265/hevc kodolas miatt, amit letoltottem galeria appot (ami hasonlit a p30 proehoz) az pl nem jatsza le, de vlcvel, google fotokkal nezheto. es mukodik, valoban 4k 60fps, bar volt, hogy mikroakadasok voltak benne, amit nem tudom mitol fugg, mert valamikor van, valamikor nincs, fuggelten attol, hogy fut-e a hatterben valami. gondolom mivel pixelre alapvetoen, ezert barmi befolyasolhatja. egyedul nekem videonal a hattermosasos video nem megy ezzel a gcammal, de szerintem az eletben nem hasznalnam soha, csak vegigprobaltam mindent
kb annyit allitottam, hogy a raw+jpg beallitasok is keznel legyenek.
normal fenyben nagyon csecse. -
Ájvé
veterán
krizitomo:
Köszi én is letöltöttem, kipróbálom, van valami jó config hozzá? Vagy ennyire felesleges belemélyedni? -
krizitomo
tag
Nekem felemas tapasztalataim vannak. P30 Prorol valtottam, meg mindig megvan az is, ugyhogy szoktam tesztkepeket csinalni magamnak. Nappal jo fenyben egesz egymas mellett van a 2 telefon, foleg ha gcamot hasznalok a gyari helyett. Gyari hajlamos a keket tultolni erosen, tobbit mertekkel, de azt is. Van aki azt szereti, en nem mindig szeretem, ha vilagitoan kek lesz az eg. Bemozgasnal (pl gyerek fut) elofordul szellemkepesseg, konkretan ugy fog kinezni a mozgo targy, mintha egy elkenodott arcu szellem lenne. Gcammal ez is megszunik. Esetek tobbsegeben azert teljesen jol hasznalhato kepek szuletnek. Reszlet neha meg tobb is latszik, mint a P30 pron, ez mar valoszinuleg az 50mpx-es binning miatt van. Ha csinalok 50mpx-es kepet az viszont messze elmarad a huwei 40esetol. Reszletessegben is, szinekben is.
Ejszakainal huawei akkor van elonyben, ha tenyleg keves a feny, pl csillagokat fenykepezek, eget, felhot, stb. Ha vannak fenyforrasok, utcai lampak, neon, kirakat, akkor kepes szebb kepeket is loni a p30 prohoz kepest is, valoszinuleg ott is a nagyobb felbontas meg az alacsonyabb rekesz miatt.
Osszessegeben nincs sok kulonbseg, szoftverrel tosznanak valamit, hogy ne szinezze igy el, akkor nagyon jo lenne, gcammel jo is, illetve az ejszakain ha modositananak, az is sokat dobna rajta. Az a legjobb, hogy ejszakai fenykepezes utan rogton megnyitom, akkor egy pillanatig latszik egy jobb kep, aztan mintha a hdr vagy valami stackeles akkor vegzodne a hatterben es eltunnek az ertekes reszletek, a zajjal egyutt a vilagos reszek is eltunnek. Tobb fenynel rogton megszunik ez a gond. Jelenleg igy allok vele, sokat nem vartam tole, de tenyleg gcammal p30 pro szintu kepek simam reprodukalhatoak. -
vence
aktív tag
Ezt csak a gyakorlat mutatja meg!
A jó minőségű műbőr tud jobb lenni még az igazitól is,
pl. az átlagos festés az igazinál gyorsan kophat és a kéz-zsírra is érzékeny, tágulhat tőle.
De műnél is az anyag és a festés - vagy bevonat - minősége a kulcs.A Lunar Blue szín nekem is tetszik,
ha vegán
egy okkal több, hogy megnézzem milyen élőben.
Élőben sokszor más a szín, mint a renderes képeken!Érdekes, inkább a színesek szoktak az olcsóbbak lenni, mert az csak réteg igény.
Próbálj külföldi fórumokon (amazon, GSMAr, stb.) kutakodni.
Lehet a Flipkart lenne a legjobb, mert nagy melegben, izzadó kéznél jobban előjöhetnek a problémák és a hindik szeretnek írogatni is!
A moto G54 biztos van náluk, elméletileg abból is van vegán hátlappal.
Ha találsz valamit, 1 privinek örülnék!
Szerintem a műbőr egyébként nem vegán
De hatalmas marketinges húzás volt, mert a vegan nagyon "in".
-
Ájvé
veterán
Nappali fénnyel lehet jó fotókat csinálni vele. Műbőr tartósságáról csak a jövőben lehet majd beszélni, nekem nem tűnik rossznak, én mondjuk tokbam használom és nem is volt szempont számomra. Gondolom azért nincs nálunk Lunar Blue mert nem nagyon került hivatalosan forgalomba.
Azért nyomják a gyártók, mert valahogy el kell adni, ezt is vegán bőrnek nevezik, hogy ezzel is plusz reklámot csináljanak. -
Ateess
tag
Sziasztok!
Vásárolt már valaki lunar blue színben valami hazai, vagy külföldi, de megbízható forgalmazótól? Kicsit tartok a műbőr hátlaptól, hogy néhány év múlva mennyire fog szétesni, ragadni, stb., de ahogy látom nem nagyon kapni itthon, csak horror áron a feketéhez képest, például emagon?
Nem is értem, hogy miért nyomatják ennyire a műbőrt most minden gyártónál, szép, jó a fogása, de a műbőr még tartós nem maradt, szerintem még tok alatt sem, de lehet tévedek.
A másik kérdésem, hogy kisgyerkőc mellé venném, mármint nem neki, hanem arra, hogy őt is fotózzam, ebből a szempontból milyenek a fotós tapasztalatok? Előzőleg egy Huawei P30 Pro használtam, majd méretcsökkentés miatt egy Huawei P40, amit most használok, tudom, méretben P30 Pro az Edge 40, de azt már megkapta feleségem és Android Auto, illetve vezetékmentes töltés miatt szeretnék váltani, de mellette a fotózás is fontos, hogy öreg koromban szép képeket nézegethessek és mutogathassak a gyerekekről.
Köszi előre is a segítségeteket!
-
Redneck
nagyúr
Lassan megunom a hivatalos úton, itthon beszerezhetetlen Poco F5 12/256 vadászatot. Érdekelne az Edge 40, de a tesztben leírt videós probléma, kicsit elbizonytalanít.
Még mindig vannak stabilizálási gondok, vagy megoldották szoftveresen?
-
angyall
tag
Ott helyben tette fel az Okospultban dolgozó srác.
Másnap visszamentem, szerencsére akkor már ő dolgozott, emlékezett rám, és kicserélte egy másikra, de azzal sem jobb a helyzet, ugyanúgy elválik az oldalán, de ezt legalább vissza tudom tenni addig , amíg nem lesz koszos a fólia alatt. Várok pár napot vele, ha nem lesz jobb, visszaviszem ezt is, erről szerencsére már megtartottam a blokkot.
-
vence
aktív tag
Biztos, h jól csináltál mindent a felrakásnál?
Mert valszeg ez lesz a kifogás, ha valahogy igazolnád is a vételt.Bankkártyával fizetted esetleg?
De én lehet kérnék tanácsot a fogyasztóvédelemtől is, úgy is csak unatkoznak!
Szerintem itt egy szavatossági kifogás/eljárás lehetne a kulcs.
Gondolom nem örülne az MM, ha a vizsgálat végéig nem árulhatná a
terméket.Egy emilt az MM-nek egyébként megér, szavatossági igényre, ill.
fogyasztó védelmi eljárás kilátásba helyezésére hivatkozva.
Udvariasan, h ezt mennyire szeretnéd elkerülni.Persze az egésznek feltétele, h vmi módon igazold a vételt.
Esetleg tanúkkal ...
Néha érdemes még a csomagolást is eltenni.Németben valószínűleg ezt szó nélkül benyelte volna az MM ...
pedig ott jobb árakkal dolgoznak.Egyébként ilyen drága fólia árában már benne kellene legyen a felrakás is és akkor egyértelműbb lenne a helyzet.
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Nem tudjátok, itt van olyan lehetőség, hogy töltés közben kiírja a zárképernyőre (AoD), hogy menny idő van még hátra 100%-ig?
A Samsungon hozzászoktam, tök jó kis funkció.
Egyébként eddig baromi pozitív a benyomásom a telóról. Ezek a saját Moto feature-ök is tök jók, pl a suhintásos lámpa, de amit eddig sehol nem láttam, az a hátlap duplakoppintása. Ez valami zseniális és még hasznos is

-
angyall
tag
Média Markt 12 ezer forintos hiper szuper fólia nem egész egy hét után elkezdett lecsúszni a kijelzőről. Persze blokkot eldobtam, mert ki a fene gondolta volna, hogy egy hét alatt gatya, anélkül pedig nem cserélik. Na mindegy, tanulópénz, de idegesítő. A Telekomban raknak fel fóliát, vagy csak az ott vásárolt készülékekre? Ha nem, marad az emagos. Meg lehet irok egy szép levelet a média marktnak. 😁
-
válasz
SpydeR3412
üzenetére
akkor nem szoltam.
erre esetleg tud itt valaki valaszolni?
-
krizitomo
tag
raneztem en is, fene a szajukat, nincs.
nekem julius vege ota van fent a hidrogel folia, viszont bal felso sarokban elkezdte elengedni. mondjuk nyaron legalabb 10 orat viz alatt is volt, esett pofara betonon, fube sokszor, zsebembol ki az auto ulese melle, ahonnan alig lehetett kibanyaszni. eddig azert egesz jol birta
-
l!nk87
aktív tag
Gcam-mal kapcsolatban tudna valaki segíteni majd?
Melyik működik legjobban/stabilan, honnan érdemes beszerezni, stb
-
Ájvé
veterán
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Fő képernyőn tartsd az ujjad a képernyőn még bejön a helyi menü, itt válaszd a modulokat, itt keresd meg a beállítások parancsikont, ezt állitsd képernyőre (nyoma tartod rajta az ujjad még képernyőre helyezed), ha kitetted képernyőre fel fog ugrani egy helyi választó menü ezek közül válaszd ki a háromgombos navigációt. Ez után ez főképernyőn marad (bármikor törölhető és vissza helyezhető ugyan így), ezt megnyitod és át tudod váltani a 3 gombot.
-
válasz
SpydeR3412
üzenetére
maskor: deepl.com
-
XSiGma
aktív tag
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Kezdőképernyő -> egy ponton hosszan nyomd -> Modulok -> Beállítások modul -> hosszan nyomva tedd a Kezdőképernyőre -> nyisd meg -> Háromgombos navigáció -> nyisd meg újra
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Én se tudok felrakni fóliát-üveget, mindig marad vmi kis szemét, pedig már minden praktikát bevettem, pl. zuhanyzás után a fürdőszobában, hogy a pára leszedjen minden szálló vackot, de mikor lehúzom a fóliát róla, attól feltöltőtik elektrosztatikusan és bukta az egész...tudom, ássam be magam térdig, hogy le legyek földelve...
-
Milka 78
nagyúr
Én az emagról rendeltem ezt a fajta Hydrogel fóliát egyszerre a telóval, hogy sos legyen valami rajta. Azt nem tudom, hogy meddig lesz fent, de méretpontos, nem fekete keretes és szépen felfekszik az ívekre. Ami hiba van az az én bénaságom/figyelmetlenségem miatt lett (4 pici buborék). Magyar nyelvű, fényképes felrakási útmutató is van hozzá.
-
adabra
senior tag
Múlt heti tapasztalat:
VW Golf 8 + 3 órás autóút + Edge 40 a vezetéknélküli töltőpadon* + vezetékmentes Android Auto (Google Térkép navigációval + YouTube Music + kb 20 perc telefonálás ) = alig emelkedett a töltöttség (bár nem is csökkent) + érkezéskor igencsak forró volt a telefon* Nem tudom, hány W-os a Golf csí töltője.
-
XSiGma
aktív tag
Végre megérkezett a többször említett, 1.5 hónapja rendelt alis hydrogel fólia. Hibátlanul illeszkedik mindenhol, a kerekített szélekre is szépen feltapad.
Hint: még nem használtam hydrogelt, és kissé máshogy kell felrakni, mint mondjuk egy üveget. Érdemes előtte videón rákeresni a technikára. Ha a felső réteg lehúzása után nem kielégítő az eredmény, a hibák simán eldolgozhatóak alatta - ne húzzátok le egyből, ahogy én tettem az elsővel.
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Duplakoppos elaltatást hol tudom beállítani? Sehogy nem sikerült rátalálnom
-
kicsit guglizgatva kiderult,h ez feature es nem bug. le is teszteltem:
ha lefele forditod akkor frankon mikodik.
ha felfele all, akkor ha ki van kapcsolva az "only show when facing down" akkor a hivas KOZBEN van edge light, ha be, akkor akkor sem. iszonyat hasznos funkcio. hatalmas nagy agy lehetett az a pm/analyst/dev/qa kvartett akin ez igy atment.tehat adodik a kerdes,h ti hogyan ertesultok arrol,h nem fogadott hivasotok volt anelkul,h hozzanyulnatok a telefonhoz? vagy ez csak nekem ekkora fajdalom, mert a redmi note 8t-n van notif led?
-
raktam bele sim kartyat.
viszont az edge light csak es kizarolag akkor mukodik, hogy nem fogadott hivasom volt, hogyha lefele van forditva a kijelzo. teljesen mindegy mit allitok be az edge light beallitasaban, akkor is csak lefele allapotban mukodik. ez masnal is igy van, vagy en vagyok ilyen szerencses? -
-
Bass
addikt
Sziasztok
A nord 2 utódját keresem,igazábol semmi baja de ez a.telefon tetszik,megérné váltani rá? Esetleg van valaki aki erre cserélte? Olvastam gsm arenán többektől akku problémát,találkozott már.valaki ilyennel?Meddig támogatja a Motorola a készülékeit? Köszönöm -
mhydas99
senior tag
En egeszen 2 evvel ezelottig folyamatosan appokkal koltoztem, kivetel nelkul mindenhol be kellett ujra jelentkeznem. Hozzateszem google jelszomentest sosem engedelyeztem de az appokban mindenhol engedelyezve volt a biometrikus azonositas. Azota manualisan telwpitek mindent, igy nyugtatom magam az esetleges glitchek miatt. Eddig bevalt.
-
Ájvé
veterán
válasz
mhydas99
üzenetére
Szerintem ez nem klónozás, egyszerűen újra telepíti az appokat és átmásolja a hozzá tartozó adatokat, ami nagyon nagy segítség ha nincs online mentés egy appban. Van amibe nem kell újra bejelentkezni, mert a szükséges adatokat is hozza, de van amihez viszont be kell újra jelentkezni, hát ez biztos az adott apptól függ.
-
-
mhydas99
senior tag
válasz
bobby_30
üzenetére
Szemely szerint nem javaslom az ilyen app klonozasokat. Tudom mar egy ideje tok jo sajat appok is vannak erre en is hasznaltam mar. De egy uj telefonnal celszerubb egyszer nekiulni es manualisan felrakni mindent. Mar csak azert is mert hiaba klonozod az appokat ugyanugy be kell jelentkezni mindenbe egyesevel. Amugy Google backup jo erre ha akarod. De ugy emlekszem mikor eloszor bekapcsolatam a Motot az is felkinalt egybol atvitelt regirol.
-
Ájvé
veterán
Zseniális! Köszönöm szépen, óriási segítség!
Esetleg innen üvegfólia?
Volt több találat, de nem ismerem az üzleteket. Nem próbáltam! -
itthonrol van ajanlott kijelzovedo?
nem szeretnem ha osszecsikarodna amig megjon alirol az uveg. -
csodas ez a telefon...
aki szeretne megcserelni a navigacios gombokat annak itt egy leiras hogy lehet:
So after a little digging Its very simple to do, no need download any app, on home screen hold until options show, select widgets, search widgets for settings widget, add to homescreen, click on it, it will show you a series of different settings functions, select 3 button settings, you will be able to select between 2 options 1 will reverse navigation button order#navigációs gomb #invert #inverz
-
emery2
tag
Valami jóféle hivásrögzitőt tudtok ajánlani ami működik is ?
-
bobby_30
tag
Köszönöm mindenkinek,megoldottam.
-
bobby_30
tag
válasz
Viktork800
üzenetére
Köszi mindenkinek, viszont pont azért kérdeztem mert nincs olyan kábelem aminek mindkét végén type c csatlakozó van, de akkor beszerzek egyet.
-
p00h
tag
válasz
Viktork800
üzenetére
Ilyenkor csak az appokat viszi át vagy minden adatot is az appból? Pl netbankot úrja kell aktiváltatni telefonon vagy átmegy az is úgymond aktiválva?
-
Ájvé
veterán
Covid?

Viccet félre téve én nem szagolgattam és nem is éreztem rajta semmi különösebbet, pedig elvileg bontatlan volt, de ennél nagyobb gond ne legyen
bobby_30
Én össze kötöttem a két telefont type C kábellel (előző Xiaomi volt) és lebokszoltàk egymás közt, kb fél óra alatt mindent áthúzott, előtte esetleg töltsd fel. Simán ment pedig mint írtam teljesen más márka volt az előző. Egyébként ezt a készülék ajánlotta fel ilyen első beüzemelés során, neked nem írta? -
bobby_30
tag
Sziasztok! Ma nekem is megérkezett a teló, egy Huawei Mate 10 pro - t fog váltani. A beüzemelés nagyján túlvagyok, szerintem gyorsan összehaverkodunk majd. Viszont annyit kérdeznék hogy az alkalmazásokat mivel érdemes átrakni a régi készülékről, van-e valami speckós program ami megkönnyíti a dolgot. Előre is köszönöm a segítséget.
-
emery2
tag
A tegnapi nap végre megérkezett. Még nem üzemeltem be. A tesztekben illatosított dobozról irtak, én illatot nem éreztem amikor kibontottam.
Van valamelyikőtöknek 1 darab eladó kijelzővédő fólia ? kb 2 hét mire külföldről megjön és addig is jó lenne használni. Ha valakinek lenne egy kérem, hogy privátban irjon üzenetet. Köszönöm.
-
Ájvé
veterán
Fólia ez volt.
Fólia egyébként kicsit kisebb mint az előlap, de nem is gond, könnyebb ráilleszteni.
Tok pedig sima szilikon saját fotóval illetve van egy tok ami nyitható (wallet), de ilyen sok fajta van. -
Ájvé
veterán
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Az enyém simán rajta marad és nincs gond a hajlattal. Eddig lekopogom nem jött fel sehol, szóval jól rá ragadt. Szerintem viszont sok múlik a fólia minőségén.
-
Ájvé
veterán
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Hát akkor a fólia nem jó, az enyém ragad a teljes felületén.
-
SpydeR3412
aktív tag
Köszönöm a választ! Az a baj, hogy 2 nap után felvált a Huaweiemről is, mert max 1mm-el lejebb volt az egyik széle, mint a másik. Végül sikerült párhuzamosan felrakni kb 15ödjére. De nagyon nehéz számomra, hogy felül illesztek, de az alsó harmadában ragad, addig meg nyaklik össze-vissza.
-
Ájvé
veterán
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Szerintem illeszd úgy hogy kamera benne legyen és a felső része a fóliának párhuzamos legyen a telefon üveg lapjának felső részével, így se lesz tökéletes, de szerintem nem ez a lényeg, hanem hogy fedje és lehető legnagyobb részt fedje az üvegen. Fólia majdnem biztos hogy kicsit kisebb mint az üveg lap.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
foglaltvagy
üzenetére
-
SpydeR3412
aktív tag
Sziasztok! Fólia felrakáshoz van valami tippetek?
A kamera köré szépen el tudom osztani, de ugye az csak egy kör, ezért ha nem párhuzamos a fólia a telefonnal, az ott akkor is megfelelő. Emiatt mindig elfordul és lesz a 2 oldal között 0.5 - 1/3 mm eltérés. -
foglaltvagy
kezdő
116790-ért kivehető egy emagos rendelés easyboxból
Győrben! Ajándék voda kártyával!
Ma teszik boxba! Írj privátot ha érdekel!
Fekete! -
Unitek
csendes tag
Sziasztok! Másnál is megállt a Moto Watch alkalmazás? Mikor elindítom, jelzi, hogy új alkalmazás van, migrálhatom az adataim, de az új alkalmazás a Google Play szerint nem érhető el az országomban.

Szóval a régit nem tudom használni, az újat nem tudom letölteni... Marha jó... -
válasz
Steve198310
üzenetére
Furcsa egy jószág az biztos.
Körbe ragacsos lehet, mert egyáltalán nem úgy cuppan fel, mint a sík kijelzőre helyezett társai. Valószínűleg az ív miatt lett ez a megoldás. Egyébként olyan, mintha lenne még egy fólia rajta, ami a kijelző felé néz, de lehet, hogy ez a ragacsos rész. Le is vettem többször felrakás után, hogy valamit még nem távolítottam el, de végül nem bántottam.
Mennyi idő után esett le neked a kijelzőről?
Új hozzászólás Aktív témák
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egy okkal több, hogy megnézzem milyen élőben.

grafnet